Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία μεταφέρει άρματα μάχης με τρένα στα σύνορα με τη Συρία

Μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τουρκικά F-16 την Τρίτη, η Τουρκία αποφάσισε να ενισχύσει τις δυνάμεις της στα σύνορα με τη Συρία.

Η είδηση ότι η Τουρκία μετακινούσε στρατεύματα στα σύνορα με τη Συρία άρχισε να κυκλοφορεί από το απόγευμα της Τρίτης, ωστόσο, μόλις την Τετάρτη είχαμε τις πρώτες φωτογραφικές αποδείξεις.

Εικόνες που αναρτήθηκαν στο Twitter δείχνουν να καταφθάνουν κοντά στα σύνορα με τη Συρία αμαξοστοιχίες που μεταφέρουν τουρκικά άρματα μάχης.

Ο Ερντογάν έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν του βγαίνει καλά στους υπολογισμούς του και αρχίζει να λαμβάνει τα μέτρα του ή, προετοιμάζει κάποια επιθετική ενέργεια με είσοδο του τουρκικού στρατού στην Συρία, στην περιοχή των Τουρκομάνων που έχει μετατραπεί σε βασικό στόχο των ρωσικών βομβαρδιστικών...

Πηγή Tribune


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]