Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τούρκος πολίτης και Γκρίζος Λύκος ο εκτελεστής του ρώσου πιλότου!

Πόσο κοστίζει το "κεφάλι" του Γκρίζου Λύκου, 
εκτελεστή του ρώσου πιλότου; 

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 
Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, στις δηλώσεις του μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από την Τουρκία, δήλωσε την απέχθεια και την οργή του όχι τόσο για την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους (είναι μία λογική παράμετρος και ένα πραγματικό ρίσκο σε οποιαδήποτε έξοδο και επιχείρηση ενός μαχητικού αεροσκάφους), όσο για το «πισώπλατο χτύπημα» της Τουρκίας και την δολοφονία του ρώσου πιλότου.

Και για το μεν «πισώπλατο χτύπημα» της «συμμάχου» Τουρκίας στον διεξαγόμενο πόλεμο κατά των τζιχαντιστών, είναι βέβαιο πως η Μόσχα θα πάρει μία σειρά από μέτρα ικανά να δημιουργήσουν σοβαρά (κυρίως) οικονομικά, κοινωνικά και στρατιωτικά προβλήματα στην Τουρκία του αλαζόνα «σουλτάνου» Ταγίπ Ερντογάν.
Όσον αφορά όμως την εν ψυχρώ δολοφονία του ενός από τους δύο ρώσους πιλότους, είναι βέβαιο πως από τα όσα θα του συμβούν ο Ερντογάν θα μπορέσει να σκιαγραφήσει και το προσωπικό του τέλος…

Αρχικά, οι πληροφορίες (οπτικοακουστικό υλικό) που εμφανίσθηκαν από τουρκικά μέσα, εμφάνισαν μία ομάδα σύρων τουρκομάνων να πυροβολεί τους πιλότους ενώ έπεφταν με τα αλεξίπτωτά τους και στη συνέχεια η ίδια ομάδα βρήκε τον ένα πιλότο, ο οποίος αφού λυντσαρίστηκε στη συνέχεια εκτελέστηκε εν ψυχρώ από τον αρχηγό - διοικητή της παραστρατιωτικής ομάδας των τουρκμένων. Ο ίδιος μάλιστα, εμφανίστηκε υπερήφανος στην κάμερα να ομολογεί (ψευδόμενος) την εκτέλεση και των δύο ρώσων πιλότων… Προφανώς θεωρούσε πως η εύρεση και εκτέλεση του δεύτερου πιλότου ήταν θέμα χρόνου, όμως διαψεύσθηκε μετά από μερικές ώρες, όταν αυτός βρέθηκε από ομάδα διάσωσης μονάδας των ρωσικών ειδικών επιχειρήσεων και μεταφέρθηκε στη συνέχεια με ασφάλεια στην ρωσική βάση της Αττάλειας... Αυτά τουλάχιστον καταγράφει ομάδα τούρκων δημοσιογράφων που μπήκε στη Συρία και συναντήθηκε με τον διοικητή της 2ης μεραρχίας τουρκμένων (δηλαδή η Τουρκία γνωρίζει που βρίσκονται ένοπλες παραστρατιωτικές ομάδες μέσα στη Συρία).
Γράφουν, λοιπόν, χαρακτηριστικά οι τούρκοι δημοσιογράφοι (όπως μετέδωσε το τουρκικό DHA):
"Ο ανταποκριτής του DHA συναντήθηκε στην τουρκμενική περιοχή της Συρίας με τον Τουρκμένο υποδιοικητή μεραρχίας Τσελίκ Αλπασλάν που δήλωσε πως "και τους δύο πιλότους τους πυροβολήσαμε την ώρα που έπεφταν με το αλεξίπτωτο".
Μια ομάδα Τούρκων δημοσιογράφων πήγαν μαζί με την ανθρωπιστική βοήθεια που στάλθηκε από την νομαρχία του Χατάι, ερεύνησαν την θερμή περιοχή και συναντήθηκαν με στρατιωτικούς των Τουρκμένων. Επισκέφτηκαν την πόλη με σκηνές που έχει στηθεί εκεί και έφτασαν μέχρι την περιοχή όπου οι Τουρκμένοι συγκρούονται με τις δυνάμεις του Άσαντ. Οι Τουρκμένοι που συνάντησαν έκαναν το σήμα της νίκης σχετικά με την κατάρριψη του αεροσκάφους και για την ανακατάληψη του όρους Τουρκμέν.
Εκεί συναντήθηκαν και με τον υποδιοικητή της 2ης μεραρχίας Τουρκμένων τον Αλπασλάν Τσελίκ, ο οποίος σχολίασε τις εξελίξεις. Ο Αλπασλάν Τσελίκ είπε πως οι ίδιοι σκότωσαν τους πιλότους πυροβολώντας τους την ώρα που έπεφταν με το αλεξίπτωτο και είπε : ¨Βρήκαμε τους Ρώσους πιλότους νεκρούς. Σκοτώθηκαν από πυρά που δέχτηκαν την ώρα που έπεφταν με το αλεξίπτωτο. Τα πτώματα τους μεταφέρονται τώρα από το απέναντι βουνό προς τα εδώ. Οι ταυτότητες τους θα είναι πάνω τους."
Αυτή ήταν η αρχή μίας σύντομης φριχτής ιστορίας, η οποία όμως έμελλε να πάρει μεγαλύτερες και αρνητικές διαστάσεις, τόσο για τους τουρκμένους (που πλέον θα «γευθούν» την ισχύ της ρωσικής στρατιωτικής μηχανής) όσο και για τον ίδιο τον εκτελεστή του πιλότου. Νεότερες πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος σύρος «τουρκμένος» Αλπασλάν Τσελίκ είναι τούρκος πολίτης της ανατολικής Τουρκίας από την πόλη Keban και την επαρχία Elazig, στέλεχος των Γκρίζων Λύκων και γιός τούρκου πρώην δημάρχου…
Το αποδεικτικό αυτό στοιχείο, που συνοδεύεται με τα πλήρη – πραγματικά στοιχεία του τούρκου γκρίζου λύκου, αποδεικνύει και την εμπλοκή παραστρατιωτικών εθνικιστικών τουρκικών στην Συρία και ενισχύει την ύπαρξη ενεργού εμπλοκής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών μέσα στη Συρία, αφού είναι γνωστό ότι οι γκρίζοι λύκοι αποτελούν το δεξί χέρι της ΜΙΤ.

Η επόμενη ημέρα για τον εκτελεστή του ρώσου πιλότου κάθε άλλο παρά χαμόγελα προσφέρει, αφού έχει ήδη στοχοποιηθεί και θεωρείται περισσότερο από βέβαιο πως θα βρεθεί και θα «απολαύσει» όσα και ο ίδιος έκανε στον ρώσο πιλότο πριν τον δολοφονήσει εν ψυχρώ (η κατάσταση του πτώματος του ρώσου, σε σχέση με την κατάσταση που ήταν όταν βρέθηκε, αποδεικνύει πως πέρα από τα βασανιστήρια υπήρξε και σοδομισμός…).

Μπορεί, λοιπόν, ο «περήφανος» γκρίζος λύκος να έχει αρχίσει ήδη να εξετάζει τρόπους διαφυγής και εξαφάνισής του (φυσικά με την βοήθεια της ΜΙΤ), αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι βέβαιο πως δεν πρόκειται να υπάρξει τρύπα της γης που θα μπορέσει να τον κρύψει από τις έρευνες των ρωσικών μονάδων ειδικών επιχειρήσεων, που έχουν ξεκινήσει ήδη το «κυνήγι του λαγού»…, το τέλος του οποίου δεν πρόκειται να δει κανείς παρά μόνο ο ρώσος Πρόεδρος ο οποίος «επικήρυξε» ήδη τον τούρκο γκρίζο λύκο.

Για όσους αντιλαμβάνονται την συμπεριφορά μιάς θυμωμένης άγριας αρκούδας που έχει στοχεύσει έναν λύκο επειδή ο τελευταίος τόλμησε να πειράξει ένα από τα παιδιά της, νομίζουμε πως γίνεται αντιληπτό ότι ο νεαρός τούρκος δολοφόνος έχει μόνο δύο επιλογές: είτε να παραδοθεί στις τουρκικές αρχές για να δικασθεί από τουρκικά δικαστήρια, είτε μπορεί να κάνει τη διαθήκη του, για να μην «φύγει» αφήνοντας πίσω του εκκρεμότητες…




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΘΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΠΑΣ ΚΙ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ
    ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
    ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τα κοθόνια που χουν προσληφθεί κομματικά στην ΕΥΠ έχουν (παρανόμως;) το Facebook για ν αποκαλύπτουν στον όποιο εν δυνάμει εχθρό που βρίσκονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν τον βλέπω καλά τον τουρκόσπορο... Αν ήμουν ο Βλαδίμηρος θα ήταν ήδη καρφωμένος στον πιο ψηλό τρούλο του Αγ. Βασιλείου στη Κόκκινη Πλατεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πως το λενε εκείνο που πότισαν τον ρωσσο στο λονδινο και πεθενε σιγα σιγα στο νοσοκομειο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πoλώνιο ονομάζεται.Με αυτό δηλητηρίασαν τον Αλεξέντερ Λιτβινένκο πρώην πράκτορα της FSB.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]