Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γνώριζε τα πάντα ο Τσίπρας από την περασμένη άνοιξη;

Εξοργιστική αρχίζει και γίνεται η κατάσταση με όσα βγαίνουν με τον ρυθμό πολυβόλου πλέον στη χώρα, με αποτέλεσμα να αναρωτιέται κανείς, εάν κάποιοι έχουν επιλεκτική μνήμη, ή εάν μας θεωρούν όλους κρετίνους και ανεγκέφαλους…

Αρχικά και αφού θέσαμε το ερώτημα στον Γιάννη Πανούση για ποιον λόγο παρέμενε σε μια κυβέρνηση που λειτουργούσε με «γκανγκστερικές μεθόδους», κρινόμενο εξ όσων προκύπτουν από τις αποκαλύψεις του στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και τη σημερινή προσέλευσή του στις ανακριτικές αρχές για τα περαιτέρω έρχεται η ώρα τα ερωτήματα να απευθυνθούν στην κυβέρνηση, αφού ένα παντελώς αμήχανο Μέγαρο Μαξίμου, καταβάλει προσπάθειες για να απαξιώσει έναν άνθρωπο που ήταν στο παρελθόν κεντρική της επιλογή!

Έναν άνθρωπο και επιστήμονα με περγαμηνές σε κάθε περίπτωση, που από τη στιγμή κατά την οποία προσήλθε στη Δικαιοσύνη και δίνει ονόματα και διευθύνσεις, το να επιχειρείται η απαξίωση και το σνομπάρισμα επειδή αναφέρεται σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δε νομίζουν ότι παρεμβαίνουν στο έργο της Δικαιοσύνης;

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Γιάννης Πανούσης είχε από την περασμένη άνοιξη ενημερώσει τον διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη, ο οποίος με τη σειρά του, πράττοντας το αυτονόητο, έκρινε την υπόθεση ως εξαιρετικά σοβαρή και ότι θα πρέπει να ενημερωθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Κατά συνέπεια, το ερώτημα που εγείρεται αυθόρμητα, είναι τι στην ευχή έγινε με αυτή την υπόθεση, τι έκανε ο πρωθυπουργός μας, τι εντολή έδωσε. Ήταν μήπως αυτό που διέρρεαν χθες ότι κατάλληλος δρόμος είναι αυτός της Δικαιοσύνης; Διότι εάν είναι έτσι, και υπό την προϋπόθεση ότι ενημερώθηκε αρμοδίως, τι έπραξε ο πρωθυπουργός; Διότι εάν… δεν έπραξε, η λογική λέει ότι θα πρέπει και ο ίδιος να καταθέσει στην ανακρίτρια που επιλήφθηκε της υπόθεσης προσφέροντας πειστικές εξηγήσεις…

Διότι η υποψία συγκάλυψης με στόχο να μην ενοχληθεί το «πολύ αριστερό», σε βαθμό παράνοιας λένε κάποιοι, τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ, να μας συγχωρούν αλλά η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να εφαρμόζεται αλά καρτ, αναλόγως του ποιος βρίσκεται στην κυβέρνηση. Έχουμε άδικο; Το ήξεραν και το «έθαψαν»; Και δεν οφείλουν εξηγήσεις; Ας είμαστε σοβαροί.

Διότι καλά κάνουν και διώκουν τη Χρυσή Αυγή στο βαθμό που μέλη και στελέχη διαπράττουν αξιόποινες πράξεις, αυτό όμως δεν μπορεί να ισχύει μόνο προς τα δεξιά, αλλά για το σύνολο του πολιτικού φάσματος, από το ένα άκρο στο άλλο.

Διότι όπως το πάνε, τους βλέπουμε πολιτικά υπόλογους για την απόρριψη με ουκ ολίγα προσβλητικά σχόλια, της θεωρίας των δυο άκρων, η οποία, παρεμπιπτόντως, για να παίρνουμε και θέση σε αυτή τη δημοκρατική χώρα… χωρίς φόβο και πάθος, εμάς μας έπειθε αρκετά, γνωρίζοντας τι «λουλούδια» υπάρχουν και στην άλλη όχθη.

Πηγή Defence-Point


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]