Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έξω από το λιμάνι του Ηρακλείου για έλεγχο το πλοίο με τα όπλα

Εξω από το λιμάνι του Ηρακλείου βρίσκεται από σήμερα τα ξημερώματα το φορτηγό πλοίο XANTAT 1, με σημαία Βολιβίας και επτά άτομα πλήρωμα, στο οποίο εντοπίστηκαν κοντέινερ με άγνωστη ποσότητα όπλων.

Το πλοίο, που θα ελεγχθεί εξονυχιστικά, ακινητοποιήθηκε την Τρίτη στη θαλάσσια περιοχή 20 μίλια νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας από περιπολικό του Λιμενικού Σώματος, στο οποίο επέβαιναν στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών των Λιμενικών Αρχών.

Προερχόταν από το λιμάνι της Αλεξανδρέττας της Τουρκίας και είχε προορισμό τη Λιβύη. Αν και επίσημα φερόταν να μεταφέρει κοντέινερ με πλαστικά, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι υπήρχα και κοντέινερ με όπλα.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ενώ επίσημα φερόταν ότι μετέφερε κοντέινερ με πλαστικά, ωστόσο υπήρχαν και κοντέινερ με όπλα.

Πηγή ΑΜΠΕ

Σχόλιο ιστολογίου: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έλεγχος του Λιμενικού έγινε μετά από "εντολή" της ΕΥΠ και υπάρχουν υποψίες πως θα άφηνε το φορτίο όπλων σε κάποια περιοχή της νότιας Ελλάδας... Αυτές ακριβώς οι πληροφορίες διερευνώνται από τις αρμόδιες ελληνικές υπηρεσίες.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]