Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διεθνείς ΜΚΟ: Όργανα μυστικών υπηρεσιών ή χορηγοί και επόπτες διακίνησης λαθρομεταναστών;

 • Αισχρά παιχνίδια ανθελληνικής τουρκικής προπαγάνδας και παιχνίδια με το δικαίωμα της Ελλάδας για «έρευνα και διάσωση» στο Αιγαίο
 • Αποκαλύπτεται ο βρώμικος ρόλος των ΜΚΟ στην λαθρομετανάστευση
Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 
Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"

Ο ρόλος των ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων) είναι αναγνωρισμένος από τον ΟΗΕ, ενώ είναι κοινό μυστικό ότι λειτουργούν ως το «μακρύ χέρι» ή και ως «εργαλείο» υλοποίησης κυβερνητικών σχεδιασμών συνδεδεμένων (κυρίως) με μεγάλα γεωπολιτικά παιχνίδια, τα μέρη των οποίων αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν σιωπηλά οι διάφορες ΜΚΟ.
Μάλιστα, με την βοήθεια πακτωλού χρημάτων και «ειδικών επιστημόνων» κατορθώνουν να αποκαθηλώνουν κυβερνήσεις με διάφορες έγχρωμες επαναστάσεις, ενώ ο ρόλος τους στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι κάτι περισσότερο από δεδομένος, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν διστάζουν να αναφερθούν σε λίαν επικίνδυνη μονόπλευρη προσέγγιση από την πλευρά των ΜΚΟ, σε οτιδήποτε θεωρείται ανθρώπινο δικαίωμα.
Αυτές οι κατά πολύ συζητήσιμες δραστηριότητες των ΜΚΟ καταγγέλθηκαν επισήμως και από τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος διέταξε την παύση λειτουργίας τους στο εσωτερικό της Ρωσίας, καταγγέλλοντας την σύνδεσή τους με δραστηριότητες μυστικών υπηρεσιών και παρακρατικών ομάδων…!

Όλα τα παραπάνω είναι, από λίγο έως πολύ, γνωστά, ενώ περισσότερο γνωστή στην Ελλάδα είναι η σύνδεση των ΜΚΟ με την εξαφάνιση τεραστίων ποσοτήτων χρήματος, τα οποία διαμοιράζονταν για πάρα πολλά χρόνια μεταξύ «επιτήδειων», εκλεκτών και φίλων της εκάστοτε κυβέρνησης. Σήμερα, μετά από ένα δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», το οποίο ασχολήθηκε με την λαθρομετανάστευση και τον ύποπτο ρόλο της Τουρκίας σε αυτό το φλέγον για την Ελλάδα ζήτημα, διαπιστώνουμε πως ο ρόλος των ΜΚΟ με τις μυστικές υπηρεσίες, «αποστολές πολλαπλών ρόλων» ή την διακίνηση των λαθρομεταναστών είναι κάτι περισσότερο από αυταπόδεικτος, ενώ καταγράφεται –ίσως για πρώτη φορά- η σύνδεση της χρηματοδότησης μεταφοράς των λαθρομεταναστών από τις πατρίδες τους προς την Ευρώπη.

Ας παρακολουθήσουμε, όμως, το πολύ επικίνδυνο για τα ελληνικά θαλάσσια κυριαρχικά δικαιώματα και διαφημιστή της τουρκικής προπαγάνδας δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» (14/8/2015, σελ. 20), με τίτλο «Ντοκουμέντο αποτροπής ή απλώς προπαγάνδα;», για να το αναλύσουμε και να εξάγουμε τα ό,ποια συμπεράσματά μας στη συνέχεια…
«Σοβαρά ερωτήματα για το αν πράγματι οργανώνονται επιχειρήσεις κατά προσφύγων που προσπαθούν να προσεγγίσουν τα ελληνικά χωρικά ύδατα, εγείρει βίντεο που φέρεται να κατέγραψαν Τούρκοι ψαράδες και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα τουρκικού πρακτορείου. Σε αυτό διακρίνεται σκάφος του Ελληνικού Λιμενικού να προσεγγίζει βάρκα γεμάτη με ανθρώπους σε απροσδιόριστο σημείο και να απομακρύνεται με μεγάλη ταχύτητα, αφήνοντάς τους να παλεύουν με τη θάλασσα.
Συγκεκριμένα, βίντεο με τίτλο «Το Ελληνικό Λιμενικό τους άφησε να πεθάνουν – τους έσωσαν τούρκοι ψαράδες», που δημοσιοποίησε χτες το τουρκικό πρακτορείο Dogan Haber και αναπαρήγαγαν τα περισσότερα τουρκικά ΜΜΕ, δείχνει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, επιχείρηση αποτροπής προσφύγων στα ανοιχτά της Σμύρνης από σκάφος που φέρει το χαρακτηριστικό σήμα με τις λοξές ρίγες του Ελληνικού Λιμενικού.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του πρακτορείου, το βίντεο, διάρκειας 6 λεπτών και 52 δευτερολέπτων, το τράβηξαν τούρκοι ψαράδες στα ανοιχτά του λιμανιού Καραμπουρούν. Η κάμερα δείχνει σκάφος στραμμένο σε φουσκωτό στο οποίο επιβαίνουν 58 πρόσφυγες, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά. Στη συνέχεια, το σκάφος του Ελληνικού Ναυτικού εμφανίζεται να απομακρύνεται με μεγάλη ταχύτητα από το φουσκωτό, ενώ οι τούρκοι ψαράδες πλησιάζουν τους πρόσφυγες και βρίσκουν άλλους ριγμένους στη θάλασσα να προσπαθούν να κολυμπήσουν και άλλους πάνω στο φουσκωτό που χάνει αέρα. Ακούγονται ουρλιαχτά παιδιών και οι φωνές των ψαράδων που προσπαθούν να ανεβάσουν στο σκάφος τους τις γυναίκες και τα παιδιά, ενώ ειδοποιούν το τουρκικό Λιμενικό για να σώσει τους άντρες.
Το βίντεο βάζει πολύ σοβαρά ερωτήματα, τα οποία καλείται να απαντήσει το Ελληνικό Λιμενικό:
- Το σκάφος που απεικονίζεται ανήκει πράγματι στο Ελληνικό Λιμενικό;
- Ποια ήταν η αποστολή του στο σημείο όπου εμφανίζεται;
- Γιατί απομακρύνεται από πρόσφυγες που βρίσκονται στη θάλασσα, τη στιγμή που είναι διεθνή υποχρέωσή του να προβαίνει σε διάσωση, ακόμα και αν οι πρόσφυγες σε κίνδυνο βρίσκονται σε ύδατα άλλου κράτους;
Καταγγελίες – Μαρτυρίες
Το βίντεο ανέβηκε ύστερα από τη δημοσιοποίηση σειράς καταγγελιών για επιχειρήσεις αποτροπής του Ελληνικού Λιμενικού στο Αιγαίο τις τελευταίες εβδομάδες. Όπως έγραψε η «Εφημερίδα των Συντακτών» (12/8/2015), η γερμανική οργάνωση «Παρατηρητήριο της Μεσογείου», όπως και άλλες οργανώσεις έχουν καταγράψει τηλεφωνήματα προσφύγων, στα τέλη Ιουλίου και τον Αύγουστο, τη στιγμή που βρίσκονταν σε κίνδυνο έξω από τη Σάμο, τη Χίο και τη Λέσβο. Στις 11 Αυγούστου το τουρκικό Λιμενικό διέσωσε 330 πρόσφυγες, πολλοί από τους οποίους ισχυρίστηκαν πως έπεσαν θύματα αποτροπής από ελληνικά σκάφη. Χωριστές μαρτυρίες θυμάτων ή φίλων τους για επιχειρήσεις αποτροπής έχει στη διάθεσή της η «Εφημερίδα των Συντακτών».
Οι μαρτυρίες συγκλίνουν πως σκάφη προερχόμενα από Ελλάδα (στις περισσότερες περιπτώσεις κατονομάζεται το Ελληνικό Λιμενικό), επανδρωμένα με ομάδες κουκουλοφόρων, πλησιάζουν τα φουσκωτά των προσφύγων, αφαιρούν τις μηχανές και τα καύσιμα και στη συνέχεια τρυπούν τα φουσκωτά και αφήνουν τους πρόσφυγες μέσα στη θάλασσα, ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχουν σωσίβια. Σε όλα τα περιστατικά έχουν διαπιστωθεί οι επιχειρήσεις διάσωσης από το τουρκικό Λιμενικό (σε κάποιες περιπτώσεις και από το Ελληνικό Λιμενικό, από άλλη προφανώς μονάδα από αυτή που κατηγορείται για επιχείρηση αποτροπής), γεγονός που σημαίνει ότι τα περιστατικά αποτροπής είναι αληθή, ακόμα και αν δεν έχει εξακριβωθεί με βεβαιότητα η ταυτότητα των δραστών».
Όπως με την πρώτη ματιά αντιλαμβανόμαστε από το… ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών», τα καταγγελλόμενα από την πλευρά της Τουρκίας θεωρούνται –ούτε λίγο ούτε πολύ- ως «αυταπόδεικτη αλήθεια» και ο συντάκτης με ελαφρά τη καρδία ξεχνά την πάγια και επί πολλών ετών τουρκική τακτική δημιουργίας (αλλά και διαφήμισης) θεμάτων διάσωσης λαθρομεταναστών στο Αιγαίο. Και ο στόχος της τουρκικής πλευράς είναι η εκ μέρους της Ελλάδας απώλεια του δικαιώματος στην έρευνα και τη διάσωση. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε η Τουρκία θα αναλάβει αυτή την διεθνή υποχρέωση και θα έχει το δικαίωμα να κυκλοφορούν τουρκικά πλοία (του τουρκικού Λιμενικού) για να πραγματοποιούν διασώσεις ακόμη και στον… Σαρωνικό κόλπο!
Ο συντάκτης του άρθρου ξεχνά επίσης τον τρόπο δράσης των τούρκων διακινητών, οι οποίοι σε κάποιες περιπτώσεις φέρονται άμεσα εμπλεκόμενοι μα βυθίσεις σκαφών με αποτέλεσμα πολύνεκρα ναυάγια λαθρομεταναστών. Ο ίδιος συντάκτης φαίνεται να παραγράφει οπτικό υλικό που δημοσίευσαν τούρκοι δημοσιογράφοι, στο οποίο καταγράφεται μία συντονισμένη μετακίνηση και αποστολή λαθρομεταναστών στα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου…

Όμως, το τμήμα του άρθρου που παρουσιάζει μοναδικό ενδιαφέρον, είναι εκείνο στο οποίο γίνεται αναφορά για μία γερμανική ΜΚΟ:
«…η γερμανική οργάνωση «Παρατηρητήριο της Μεσογείου», όπως και άλλες οργανώσεις έχουν καταγράψει τηλεφωνήματα προσφύγων, στα τέλη Ιουλίου και τον Αύγουστο, τη στιγμή που βρίσκονταν σε κίνδυνο έξω από τη Σάμο, τη Χίο και τη Λέσβο».
Τι παρατηρούμε στο σημείο αυτό; Την ύπαρξη και λειτουργίας μίας γερμανικής ΜΚΟ (αλλά και άλλων) που έχει επιφορτισθεί με την «παρατήρηση της Μεσογείου»!!! Και τι παρατηρεί η ΜΚΟ αυτή; Μήπως παρατηρεί την ρύπανση ή τους κινδύνους για θαλασσίων έμβιων και φυτικών ειδών; Όχι! Η ΜΚΟ παρατηρεί και καταγράφει τις ροές των λαθρομεταναστών και όχι μόνο… Καταγράφει έως και τα τηλεφωνήματα των λαθρομεταναστών, τη στιγμή που κινδυνεύουν!!! Και στο σημείο αυτό, ξεκινούν τα ερωτήματα:
 • Έχει στη διάθεσή της η γερμανική ΜΚΟ ειδικά και τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικά συστήματα υποκλοπών τηλεφωνικών συνδιαλέξεων; Αν δεν έχει κάτι τέτοιο, τότε πώς καταγράφει τηλεπικοινωνίες των λαθρομεταναστών; Μήπως συνεργάζεται με μυστικές υπηρεσίες (που έχουν αυτή την προχωρημένη τεχνολογικά δυνατότητα);
 • Μήπως η ΜΚΟ αυτή (αλλά και οι άλλες) διαθέτουν άμεση πρόσβαση στο Κέντρο Ελέγχου Επιχειρήσεων του Ελληνικού Λιμενικού και καταγράφουν και τα τηλεφωνήματα που γίνονται σε αυτό; Είναι δυνατόν, μία ΜΚΟ να δραστηριοποιείται σε χώρους στους επιτρεπτή είναι η πρόσβαση μόνο σε εκείνους που έχουν ειδική διαπίστευση;
 • Μήπως η γερμανική ΜΚΟ (αλλά και οι άλλες) με την βοήθεια μελών που δραστηριοποιούνται στα τουρκικά παράλια του Αιγαίου, εισήγαγαν ειδικό λογισμικό στα τηλέφωνα των λαθρομεταναστών, προκειμένου να παρακολουθούν άμεσα όλες τις τηλεπικοινωνίες των μετακινούμενων πληθυσμών; Μα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε οι συνεργάτες των ΜΚΟ έχουν αγαστή συνεργασία με τους τούρκους διακινητές, αφού γνωρίζουν που βρίσκονται οι λαθρομετανάστες, αλλά και πότε αναχωρούν. Και προκειμένου η τηλεφωνική παρακολούθηση να γίνεται απροβλημάτιστα, η συνεργασία αυτή απαιτεί την δημιουργία καταλόγων -με ονοματεπώνυμα και άλλα στοιχεία των μεταφερόμενων λαθρομεταναστών-, οι οποίοι παραδίδονται από τους διακινητές στις ΜΚΟ!!!
 • Μήπως οι ΜΚΟ είναι, τελικά, εκείνες οι χρηματοδότες (από τους πακτωλούς χρημάτων που έχουν στη διάθεσή τους) αλλά και επόπτες της μετακίνησης αυτών των τεράστιων αριθμητικά μουσουλμανικών (κυρίως) πληθυσμών προς την Ευρώπη και ιδιαίτερα προς την Ελλάδα;
 • Μήπως οι ΜΚΟ λειτουργούν υποκειμενικά όταν ισχυρίζονται ότι η Ελλάδα παραβιάζει το διεθνές δίκαιο όταν εκτελεί επιχειρήσεις θαλάσσιας αποτροπής, αλλά ξεχνούν να αναφερθούν στην ανυπαρξία οποιασδήποτε αποτροπής εντός του χερσαίου τουρκικού εδάφους;
Αυτομάτως, από όλα τα παραπάνω, προκύπτει ότι οι ΜΚΟ έχουν τις διαδρομές των μετακινήσεων των λαθρομεταναστών, δηλαδή, έχουν πλήρη γνώση της παρανομίας εντός του τουρκικού εδάφους, την οποία και δεν καταγγέλλουν. Όμως, οι καταγγελίες γίνονται από τις ΜΚΟ (και άλλους πρόθυμους, όπως τον αρθρογράφο της «Εφημερίδας των Συντακτών») μόλις οι λαθρομετανάστες ξεκινήσουν το ταξίδι τους για την παράνομη είσοδό τους στην Ελλάδα. Και οι καταγγελίες δεν αποδεικνύονται, αλλά κατατίθενται μονομερώς, και σπιλώνουν τόσο το Ελληνικό Λιμενικό, όσο και την Ελλάδα στο σύνολό της.

Είναι οι ίδιες ΜΚΟ, που καταγγέλλουν –σχεδόν σε μόνιμη βάση- την Ελλάδα που δέχεται ροές λαθρομεταναστών, με ορατή την απειλή της μεταβολής των δημογραφικών χαρακτηριστικών της χώρας εξαιτίας του Δουβλίνο ΙΙ, αλλά και με την εμφάνιση πλήθους προβλημάτων ασφάλειας για την Ελλάδα (όπως έχουν επισημάνει πολλές μυστικές υπηρεσίες από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ).

Τι κάνει η ελληνική πολιτεία απέναντι σε αυτές τις άθλιες και ύποπτες πρακτικές των διεθνών ΜΚΟ, οι οποίες λειτουργούν προς τις κατεύθυνση αποδόμησης του κοινωνικού και οικονομικού ιστού της Ελλάδας; Γιατί δεν απομακρύνονται άμεσα αυτές οι οργανώσεις, που λειτουργούν με τεχνολογίες που μόνο ειδικές κρατικές υπηρεσίες οικονομικά εύπορων χωρών διαθέτουν;
Η απάντηση, δυστυχώς, είναι πως η ιδεοληπτικά λειτουργούσα (υπέρ της λαθρομετανάστευσης) Ελληνική κυβέρνηση δεν κάνει απολύτως τίποτε για να σταματήσει τις στοχευμένες επιθέσεις (από επαγγελματίες ανθρωπιστές) κατά της Ελλάδας. Το αντίθετο μάλιστα. Μέσα σε ένα εξάμηνο, έγινε κατορθωτό να υπάρξει αύξηση 500% στην λαθραία είσοδο στην Ελλάδα, η ιθαγένειες δίνονται σχεδόν σε όποιον τις ζητήσει, οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι στα όρια(;) της πρέπουσας λειτουργίας τους για την διαφύλαξη της χώρας, η ΑΟΖ στο Ιόνιο είναι υπό αμφισβήτηση ελέω Αλβανίας, τα capital control (έλεγχος κεφαλαίων) ισοπεδώνουν την ελληνική οικονομία, όλοι σχεδόν οι υπέργηροι είναι πλέον «τσιπαρισμένοι», αφαιρέθηκαν με νόμο οι θρησκευτικές ορθόδοξες χριστιανικές εικόνες από τα σχολεία… ενώ έγινε αποδεκτό και το Μνημόνιο 3 (το οποίο αποτελεί την ταφόπλακα της χώρας).

ΥΓ: Παρά την έρευνα δεν κατορθώσαμε να εντοπίσουμε στο διαδίκτυο το συγκεκριμένο βίντεο των τούρκων ψαράδων. Απλά, σημειώνουμε πως σε πλήθος περιπτώσεων οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ) αλλά και ο τουρκικός στρατός, χρησιμοποιούν τούρκους ψαράδες για να στήσουν "επεισόδια" με σκοπό να φέρουν σε δύσκολη θέση την Ελλάδα. Και πάντα, οι τούρκοι ψαράδες έχουν μαζί τους κάμερες για να "κρατήσουν" τις στιγμές σε βίντεο, το οποίο μεταδίδεται σε ελάχιστο χρόνο στα τουρκικά ΜΜΕ. Βέβαια, στο συγκεκριμένο περιστατικό που εγκαλείται ένα πλήρωμα ενός σκάφους του Ελληνικού Λιμενικού, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η τουρκική πλευρά, δεν έγινε κατορθωτό να καταγραφούν τα χαρακτηριστικά του "ελληνικού" σκάφους, αλλά αυτό δεν εμπόδισε κανέναν (ούτε τις ΜΚΟ, ούτε τον συντάκτη της "Εφημερίδας των Συντακτών") να "βρούνε" και να καταδείξουν τον "ένοχο", θεωρώντας, προφανώς, ότι το πλήρωμα του σκάφους του Ελληνικού Λιμενικού αποτελείται από ηλίθιους, αφού είδαν τους τούρκου ψαράδες, αλλά προχώρησαν στην εγκατάλειψη των "ναυαγών"...! Είναι κάτι περισσότερο από προφανές πως τόσο η τουρκική πλευρά, όσο ο αρθρογράφος της "Εφημερίδας των συντακτών, αλλά και οι διεθνείς ΜΚΟ (κυρίως η γερμανική) λειτουργούν προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, κατά της Ελλάδας και υπέρ της απώλειας του δικαιώματος έρευνας και διάσωσης επί του Αιγαίου (που επί χρόνια η Τουρκία προσπαθεί να "αποκτήσει" χρησιμοποιώντας εγκληματικές μεθόδους).


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

 1. Τούρκος ψαράς σα να λέμε δημοσιογράφος στα Υμμία! Και έχουμε εδώ τους προδότες που για λίγα € πουλάν και τη μάνα τους. Τα κάστρα πέφτουν από μέσα, ελάχιστα πράγματα θα μπορούσαν να κάνουν εις βάρος μας, εάν δεν υπήρχαν οι εδώ συνεργάτες τους.

  http://www.makeleio.gr/?p=413639
  Διαβάζοντας το συγκεκριμένο άρθρο δεν μπόρεσα να καταλάβω ποιος είναι ο "κύριος" με τις 50 μκο και φίλος του jeffrey. Για την κυριά κατάλαβα ότι είναι η κόρη του "μένουμε Καρπάθια",η οποία ζει στην Γαλλία, θεία αυτηνής που είχε σχέσεις με τον Ε.Σ. 320.000€ έφαγε και η συγκεκριμένη.
  Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μας σώσουν και μιλάνε για πατρίδα, αξίες και εντιμότητα. Ο Θεός να τους κάψει τους βλάστημους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. http://www.ereportaz.gr/binteo-vomva-andres-tis-ellinikis-aktofilakis-tripoun-me-kamaki-ke-egkatalipoun-lemvo-me-metanastes/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και αληθινό να είναι το βίντεο πρέπει να μας προβληματίσει, επειδή ι τούρκοι εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα και έχουν μηχανισμό προπαγάνδας πολύ καλό. Το ρεπορτάζ το έκανε κάποιος Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος έργάζεται σε μνημονιακά-χιτλερικά κανάλια. Οπότε ό,τι και να πει και δίκιο να έχει ΔΕΝ με νοιάζει και δεν με αφορά. Πρωτίστως είναι υπόλογοι σ' αυτούς που δολοφόνησαν και κατέστρεψαν ποικιλοτρόπως τα τελευταία 5 χρόνια. Πρώτα εμείς να σωθούμε και μετά όλοι οι υπόλοιποι.

   Διαγραφή
 3. Εύλογα τα ερωτήματα του συντάκτη. Όσον αφορά το βίντεο δεν αξίζει ιδιαίτερης ενασχόλησης. Είναι πλέον σαφές ότι η ροή των μεταναστών (σχεδόν αποκλειστικά από χώρες που ρήμαξε η δύση) εξυπηρετεί κάποια σχέδια και για τις χώρες προέλευσης των μεταναστών αλλά και για τις ευρωπαϊκές χώρες.
  Ένας τέτοιος λόγος θα μπορούσε να είναι ότι ο άτακτος κορεσμός ευρωπαϊκών χωρών με λαθρομετανάστες από χώρες που καταστράφηκαν πρωτίστως με στρατιωτικά μέσα, θα ανακόψει στην Ευρώπη κινήματα ενάντια στους αποικιοκρατικούς πολέμους της δύσης, αφενός με το να δείχνει η ευρωπαϊκή ηγεσία ένα "ανθρωπιστικό" προσωπείο, και με το να στέλνει τον λογαριασμό στη πλέμπα, γιατί κάτω από αυτές τις συνθήκες θα δημιουργούνται αναπόφευκτα πάρα πολλά προβλήματα.
  Ένας άλλος πιθανός λόγος είναι αυτός για τον οποίον στις αρχές της ελληνικής κρίσης (το 2010) και ενώ ο περισσότερος κόσμος δεν είχε καταλάβει τι τον περίμενε, εμφανίζονταν ξεκάρφωτα άρθρα σε ευρωπαϊκές εφημερίδες που έλεγαν οτι οι Έλληνες δεν έχουν λόγο να ανησυχούν γιατί αν έρθουν τα δύσκολα θα μπορούν να μεταναστεύσουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες...
  Τσιπ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καταπληκτικη αναλυση!

  Το γιατι ,ειδικα ο Συριζα, κανει το κοροϊδο σε ο,τι αφορα τις ΜΚΟ αποδεικνυεται απο τις διαχρονικα

  ανθελληνικες και ανιστορητες θεσεις του μεσω των ΜΚΟ.

  Ας αναφερουμε 2 παραδειγματα ΜΚΟ :

  "Οικολογικη παρεμβαση" και "Ριζοσπαστικη Αριστερα Υμηττου"!

  Τι γραφουνε λοιπον τα λαμογια ηδη απο το 2007;

  «Η δεξιά κυβέρνηση της Ελλάδας (ΝΔ), λίγες μόνο μέρες μετά την οριακή νίκη της στις εκλογές

  (2007), ξεκίνησε εθνικιστική επίθεση εναντίον του γειτονικού κράτους της Δημοκρατίας της

  Μακεδονίας, και αλλάζοντας το βιβλίο ιστορίας όπως ακριβώς ζητούσε το ακροδεξιό κόμμα (ΛΑΟΣ).

  Η επίθεση αυτή γίνεται σε συνδυασμό με μια νεοφιλελεύθερη επίθεση σε κοινωνικό επίπεδο,

  ανακοινώνοντας δεξιά μέτρα για τις συντάξεις και τα όρια ηλικίας, καθώς και εφαρμογή του Νόμου-

  Πλαισίου (νεοφιλελεύθερα μέτρα για τα πανεπιστήμια και μαζικές διαγραφές φοιτητών).

  Διακηρύσσουμε την φιλία και αλληλεγγύη μας προς τον λαό της Δημοκρατίας της Μακεδονίας,

  τον λαό της Αλβανίας, της Τουρκίας, της Κύπρου (Ε/Κ και Τ/Κ), τον λαό της Βουλγαρίας, και προς

  όλους τους Βαλκανικούς λαούς, οι οποίοι και είναι αδέλφια μας!

  Χρειάζεται να αγωνιστούμε για ενότητα των Βαλκανίων και την δημιουργία Βαλκανικής ομοσπονδίας,

  για ειρήνη - αποστρατιωτικοποίηση - κατάργηση υποχρεωτικής θητείας, ελεύθερη διακίνηση των

  πολιτών στα Βαλκάνια, Ευρωπαϊκή προοπτική των Βαλκανίων...»


  Πηγες
  (http://www.metopo.gr/article.php?id=3249 )
  http://www.metopo.gr/article.php?id=2832

  ΥΓ1: Που να 'ξεραν τα "σαϊνια" του ΣΥΡΙΖΑ οτι αυτα που αρχισε η "δεξια" θα τα νομιμοποιουσε με

  μνημονια που θα τα αποδεχονταν αργοτερα η "αριστερα" με καλπικο δημοψηφισμα !

  ΥΓ 2: Στους "τουρκοκυπριους" περιλαμβανονται και οι παρανομοι εποικοι και ο στρατος κατοχης και

  ολοι αυτοι που καταπατησαν περιουσιες Ελληνοκυπριων!

  Κουβεντα για τους αγνοουμενους και τα ψηφισματα του ΟΗΕ!!


  ΥΓ 3: Κουβεντα για τις καταπατησεις ανθρωπινων δικαιωματων των Βορειοηπειρωτων απο τους

  "φιλους-αδελφους" Αλβανους! Ουτε βεβαια για τους επεκτατικους χαρτες της "Τσαμουριας"!!

  ΥΓ4: Ομολογουν απεριφραστα οτι ειναι υπερ της ελευθερης διακινησης πολιτων στα Βαλκανια,δηλ.

  υπερ της καταργησης συνορων για να εισχωρει χωρις εμποδια ο καθε ανθελληνας

  προπαγανδιστης και ο καθε "προσφυγας"-τζιχαντιστης!

  Αυτο που ξεχασαν να αναφερουν ειναι οτι θα δινουν και την ελληνικη ιθαγενεια!


  ΓΜ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. (Συμπληρωση)

   ΥΓ 5 : Αναγνωριζουν τα Σκοπια ως "Μακεδονια". Δεν κρατουν ουτε τα προσχηματα μιας

   εστω "συνθετης ονομασιας"!


   ΓΜ

   Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]