Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Να παραιτηθεί τώρα η κυρία Τασία

Η κατάσταση στα ακριτικά νησιά μας έχει ξεφύγει. Οι λιγοστές αστυνομικές δυνάμεις είχαν ως βασικό ρόλο να περιμαζέψουν κανέναν μεθυσμένο Γερμανό τουρίστα ή έστω να χωρίσουν τον κυρ Γιάννη από τον καπετάν Ηλία, γιατί η κατσίκα του πρώτου μπούκαρε στον αγρό του δεύτερου. Σήμερα καλούνται να αντιμετωπίσουν χιλιάδες απελπισμένους, στην καλύτερη, εντελλομένους, στη χειρότερη, μετανάστες.

Ανεκπαίδευτοι, απλήρωτοι, οπλισμένοι με πυροσβεστήρες (!) εναντίον Σύρων, Αφγανών και λοιπών μεταναστευτικών δυνάμεων. Λίγο πριν από το δημοψήφισμα, ο ΥΕΘΑ μέσα από το Πεντάγωνο, παρουσία του πρωθυπουργού, σε μια ιδιαίτερη δήλωση, μας διαβεβαίωσε ότι ο Στρατός μπορεί να εγγυηθεί και την εσωτερική ασφάλεια. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα έγινε αντιληπτό ότι το μήνυμα απευθυνόταν σε διάφορες σκοτεινές, ξένες ως επί το πλείστον, δυνάμεις που επιβουλεύτηκαν (επιβουλεύονται;) την ειρηνική συνύπαρξη των Ελλήνων. Μήπως, όμως, ήρθε η στιγμή η κυβέρνηση να σκεφτεί σοβαρά να προστατεύσει την τάξη και την ασφάλεια των Ελλήνων ακριτών μας;

Να προστατεύσει την οικονομία και τη διεθνή εικόνα των νησιών μας, που πλήττεται δραματικά από τις εικόνες που μεταφέρονται μέσω των τηλεοπτικών δικτύων; Μέσω των «φιλικών» μας ΜΜΕ, που, αφού τελείωσαν με τον Mr. Yianis, ασχολούνται με τον ταλαίπωρο αστυνομικό που προσπάθησε να κάνει τη δουλειά του χωρίς να του παρέχεται κανένα μέσο;

Μάλλον η πρόταση δεν θα αρέσει στην κυρία Τασία, αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι δεν θα μας λείψει και το χαμόγελό της, αν παραιτηθεί από ευθιξία. Αν και οι αριστεροί, ή καλύτερα οι αριστερίζοντες, δεν μας έχουν συνηθίσει για την ευθιξία τους.

Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Αριστερουλα από το Κολωνάκι η κυρά Τασία, όλα τα λεφτά.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως ελεγε και μια διαφημιση...η κατασταση εχει ξεφυγγγγγγγγ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναζητώ τους ΑΝΕΛ, μήπως τους είδε κάποιος απο εσάς; Τους ψηφίσαμε πιστεύοντας τα παραμύθια τους για κόκκινες γραμμές.Αλλά !!έχει ο καιρός γυρίσματα κ.Καμένο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Σταυρο , εσυ και ολοι εσεις που ψηφισατε κάποιον απο τα κΥνοβουλευτικα Εθνοπροδοτικα ανδρεικελα μυαλο δεν έχετε ;
      Τι θα πει τους πιστέψατε ;
      Δεν τους ξέρατε ;
      Αλλα σας έταξαν και αυτοι εβραιοπουλα , οπως και τα πράσινα σκουλήκια του παρελθόντος και μπήκατε στην φάκα .
      Τωρα , μαζι με εσας καταστρέφονται και οι Ελευθέρως σκεπτόμενοι Ελληνες .
      Μην τους αναζητάς .
      Ξέρεις που ειναι .
      Εάλω η Ελλας .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]