Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έξω από το άνδρο των απατεώνων, ΤΩΡΑ!...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Μιά χούφτα παλιάνθρωποι. Αυτό είναι!
Μιά χούφτα παλιάνθρωποι μέχρι το τελευταίο κύτταρο της ύπαρξής τους.
Αυτή είναι η ιθύνουσα τάξη και οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής ''Ένωσης''!

Επανέρχονται και επανέρχονται με ψυχαναγκαστική εμμονή, ή με κακουργηματικό σχεδιασμό, ξανά και ξανά στην περικοπή των συντάξεων, στην αύξηση του ΦΠΑ, στο ''όχι'' στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Δεν έχουν ούτε λόγο, ούτε τιμή, ούτε μπέσα, ούτε  αξιοπρέπεια να τιμήσουν όσα λένε την μία μέρα, για να τα ποδοπατήσουν την άλλη.
Σε αυτά τα κλιμάκια δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καν υπογραφές. Θα έπρεπε και μόνον ο λόγος τους ο προφορικός να ισχύει σαν συμβόλαιο. Τέτοια αξιοπιστία θα έπρεπε να υπάρχει! 
Αλλά από ποιούς να ζητήσουμε τιμή και αξιοπρέπεια;
Από τους πρώην ναζί;  Ή απ' τους νεο-ναζί;

Και μόνον ότι στρέφονται εναντίον της πιό αδύναμης τάξης της χώρας, που είναι οι συνταξιούχοι, δείχνει το μέγεθος της παλιανθρωπιάς τους.
Επιμένουν να θέλουν να διασώσουν από τα βάρη την άρχουσα τάξη του πλούτου και του μεγάλου πλούτου, και να πληρώσουν μόνον οι αδύναμοι, οι παρίες , οι ήδη εξαθλιωμένοι. 

ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. 
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ!

Με τα φερέφωνά τους, την ''τρόϊκα εσωτερικού''  ΝΔ - ΠαΣοΚ - Ποτάμι, να δρουν ανθελληνικά και οιονεί προδοτικά, ελπίζουν πως θα ξαναβάλουν στο χέρι την χώρα.
Όχι πως τους έχει και τώρα ξεφύγει, αλλά το θέλουν με τους εντελώς δικούς τους τρόπους και όρους.
Ο ψωραλέος κοπρίτης τους, που τόσα χρόνια τον κλώτσαγαν κι αυτός κουνούσε την ουρά, ''ξαναχτύπησε'' πάλι εχθές, ζητώντας σε πρώτο πρόσωπο απ' τον πρωθυπουργό ''εθνική συννενόηση'' και ''κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας'', νομίζοντας ότι θα γίνει Παπαδήμιος, στη θέση του Παπαδήμιου κι εξορκίζοντας τις εκλογές σαν ο δαιμονισμένος τον σταυρό, ξέροντας πως αν αυτές γίνουν είτε με κλειστά είτε με ανοιχτά ΑΤΜ, είτε με τράπεζες, είτε χωρίς τράπεζες, θα υποστεί νέα πανωλεθρία, και θα πάει μιάν ώρα αρχύτερα εκεί που ανήκει: στον διάολο! 

Δεν υπάρχει κανένας πιά λόγος για την κυβέρνηση να χρονοτριβεί άλλο.
Ήδη χάσαμε πολύτιμο χρόνο, και χρήμα, πληρώνοντας εδώ και τέσσερεις μήνες τις δόσεις τους, την στιγμή που αυτοί δεν έχουν σταθεί στο ύψος των δικών τους υποχρεώσεων εδώ κι ένα χρόνο.
Πλήρη ενημέρωση του λαού, και δημοψήφισμα, ή εκλογές ΤΩΡΑ!

Να μιλήσει ο λαός ΤΩΡΑ!
Να κραυγάσει!
Να φωνάξει ΤΩΡΑ...
Για να μην τα κανει ''λίμπα'' μεθαύριο!... 

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Φίλε είσαι άρρωστος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομιζω... Τα λεει τα πραγματα πολυ καλα... Μπραβο! Το χρεος ειναι μεγαλο και μη βιωσημο, μετα τα μνημονια... δειτε: http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece
      Ουτε καν οι τοκοι δεν μπορουν να πληρωθουν!
      Το να κατασταφει μια χωρα για αυτο ειναι εγκλημα... Μηπως φοβαστε ενα δημοψηφισμα?

      Διαγραφή
  2. Εαν οι Αλεξης και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αλλα και οι ΓΑΠ, Σαμαροβενιζελοι, ειχαν διαβασει αρχαια Ελληνικη ιστορια η οποια διδασκει πολλα, θα ειχαν ηδη τολμησει με συμμαχο τον Ελληνικο λαο, ποσοστο του οποιου τους ψηφισε απο αγανακτηση και παραπλανηση, οτι ειπε και εκανε ο Μεγας Αλεξανδρος με τον Γορδιο δεσμο: Οτι δεν λυνεται, κοβεται. Εκοψε τον Γορδιο δεσμο και προχωρησε στις κατακτησεις του και την επεκταση του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Ομως ο αρχαιος μας στρατηγος ειχε Ελληνικη ψυχη και παιδεια, γι' αυτο καταφερε το θαυμα, ενω τα σημερινα ανδρεικελα της πολιτικης μας σκηνης ειναι απαιδευτα, ανιστορητα, με κυριαρχο ανθελληνικο πνευμα, με αρνησιπατρια, υποτελεις της ΝΤΠ με προσωπικα οικονομικα ωφελη και την απατηλη λαμψη της προσκαιρης εξουσιας, κρικος στην αλυσιδα της συμμοριας εθνοπροδοτων ολων των κομματικων αποχρωσεων στην ταλαιπωρη Ελλαδα. Μας κοροιδευουν συστηματικα για χρονια οι προγουμενοι αλητες και για μηνες οι νυν τωρα, οτι ΔΗΘΕΝ προσπαθουν για το καλο μας, ενω συστηματικα εργαζονται για συνεχιση των μνημονιων και το τελικο ολοκληρωτικο ξεπουλημα της Ελλαδας σε ΕΕ, ΗΠΑ, ΔΝΤ και αλλα σκοτεινα συμφεροντα των ΣΥΜΜΑΧΩΝ μας. Χρειαζομαστε εθναρχες με Ελληνικη ψυχη και συνειδηση για να σταθουμε στο υψος των περιστασεων και να ξαναβρουμε την γνησια Ελληνικη ταυτοτητα μας. Εκτελεση μαζικα στο Συνταγμα στους αποδεδειγμενους εθνοπροδοτες και αναληψη της εξουσιας απο πατριωτες με ηθος και οραμα για την ΑΝΑΣΤΑΣΗ της ΕΛΛΑΔΑΣ!!! Αμεση καθαρση και νεμεση και νεα πορεια προς τα εμπρος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]