Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία προμηθεύει τους τζιχαντιστές με επικίνδυνα χημικά

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Την εντυπωσιακή αποκάλυψη ότι από την Τουρκία προμηθεύονται οι Τζιχαντιστές την επικίνδυνη και θανατηφόρα ουσία, Νιτρική Αμμωνία, για να την χρησιμοποιήσουν στις πολεμικές τους επιχειρήσεις κατά του συριακού στρατού αλλά και κατά άμαχου πληθυσμού, κάνουν σήμερα πολλές τουρκικές εφημερίδες όπως η Zaman, Milliyet, Sabah, επικαλούμενες σχετικό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας, New York Times.

Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, στην περιοχή του Tel Abyad στα σύνορα Τουρκίας Συρίας που ελέγχεται από τους Τζιχαντιστές, έχουν παρατηρηθεί αυτές τις μέρες κονβόι φορτηγών που έρχονται από την Τουρκία και μεταφέρουν στους Τζιχαντιστές το επικίνδυνο αυτό υλικό με το πρόσχημα ότι μεταφέρουν… λιπάσματα για…γεωργικές εργασίες!

Το θέμα απασχολεί και την πολιτική επικαιρότητα καθώς ο υποψήφιος βουλευτής του MHP, Mehmet Ayhan της περιοχή της Ούρφας κοντά στα τουρκοσυριακά σύνορα, κατήγγειλε το γεγονός αυτό επισημαίνοντας ότι το υλικό που μεταφέρεται και περιέρχεται στην κυριαρχία των Τζιχαντιστών δεν είναι προς γεωργική χρήση αλλά για τις πολεμικές επιχειρήσεις των Τζιχαντιστών. Παράλληλα και ο εκπρόσωπος της δημοτικών αρχών της συνοριακής πόλης του Akçakale, Mustaf Güçlü, δήλωσε πως το λίπασμα δεν είναι λίπασμα αλλά επικίνδυνες χημικές ουσίες που θα χρησιμοποιηθούν για θανατηφόρες πολεμικές επιχειρήσεις των Τζιχαντιστών.

Έτσι για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως η ίδια η Τουρκία βρίσκεται πίσω από τις εγκληματικές θανατηφόρες πολεμικές επιχειρήσεις των Τζιχαντιστών που έχουν πλημμύρησε με αίμα την μαρτυρική Συρία, ενώ ο Αμερικανοευρωπαίοι συνεχίζουν το παιχνίδι της υποκρισίας τους για το ποιος κάνει χρήση χημικών ουσιών στον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας.

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]