Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Από την Τζαβέλαινα στην Σταχτοπούτα(να)

Του Γιάννη Λαζάρου

Μπάτσες. Μόνο μπάτσες χρειάζονται πλέον οι διαπραγματευτές που έχουν μετατραπεί σε πραματευτές πουλώντας τις ζωές πολιτών σαν να ήταν μανταλάκια, τσιμπιδάκια και βρακολάστιχο. Είναι απίστευτα αυτά που γίνονται και λέγονται εναντίον της Ελλάδας από τα αθύρματα της Ε.Ε και η εδώ παιδική χαρά που φόρεσε την φανέλα "Κυβέρνηση" παίζει από τον πάγκο με απανωτές κόκκινες κάρτες χωρίς να έχει ακουμπήσει καν την μπάλα... εσκεμμένα.

Πόλεμο ξεκίνησαν όλοι εναντίον των Ελλήνων με απίστευτες φράσεις, με απίστευτες απειλές και απίστευτες προτάσεις. Να δούμε πώς θα καλύψει πάλι η "αριστεροπατριωτική" κυβέρνηση τον φιλοευρωπαϊσμό της μετά το φτύσιμο που έριξε εναντίον της Ελλάδας η φίλη Γερμανία και φίλη Γαλλία. Πού είσαι Βαρουφάκη να μας πεις ότι "Πατρίδα μας είναι η Ευρώπη"! Σίγουρα δική σου πατρίδα είναι, αλλά από πότε μια πατρίδα κάνει πόλεμο στην ίδια την πατρίδα και εσύ κάθεσαι σαν κότα ρίχνοντας το βάρος των δανεικών, που πρέπει να εξοφληθούν, σε πατριώτες Έλληνες; Ή μήπως οι Έλληνες δεν είναι πλέον πατριώτες και πατριώτες είναι μόνο οι Ευρωπαίοι; Μήπως η κυβέρνηση έκανε μεταγραφή και παίζει με την πλευρά των αντιπάλων ενώ ένας λαός είναι στην κερκίδα ζητωκραυγάζοντας "πάρτε τους τα σώβρακα";

Πώς το είχε πει εκείνο το ωραίο ο Τσιπροβαρουφάκης; "Ναι στον συμβιβασμό, όχι στην συνθηκολόγηση". Πάρε να'χεις τώρα, ευρωπαϊστή μου, για το τι σημαίνει Συμβάσεις και τι Συνθήκες. Την ιστορία στην είπε ξεκάθαρα ο σοϊμπλότερος του Σόιμπλε, Γάλλος υπουργός Σαπέν. "Η Ελλάδα έχει υπογράψει Συνθήκες". Για ποιες Συνθήκες μίλησε ο ευρωσοσιαλιστής "φίλος"; Για τις Συνθήκες που υπέγραφαν τα προηγούμενα τσογλάνια από την ώρα που μπήκαμε στην ΕΟΚ, στην ΟΝΕ, στην Ε.Ε με τελικό στόχο τη Συνθήκη του Μνημονίου.

Ξέρεις τι Συνθήκες ήταν αυτές; Είχαν κάτι ψιλά γράμματα από κάτω σαν εκείνα των τραπεζών όταν παίρνεις δάνειο. Θέλεις να είσαι μέλος της ΕΕ; Τότε θα αποδέχεσαι βάση πλειοψηφίας ό,τι γουστάρουν οι υπόλοιποι. Για να πλουτίσουν οικονομικά οι περισσότεροι τότε δεν πειράζει να πεθάνει ένας. Πολεμική στρατηγική με βάση την τραπεζική "ηθική". Μάς έχουν δέσει χειροπόδαρα με τα αναπτυξιακά προγράμματα και τα ΕΣΠΑ 40 χρόνια και εμείς κοιτάμε το Μνημόνιο. Ούτε με κήρυξη πολέμου δεν σβήνονται οι υπογραφές των Ευρωπαϊκών Συνθηκών. Βλέπετε, βασίζονται στον Ευρωπαϊκό Διαφωτισμό των προγόνων του Σαπέν που ήρθαν και συνάντησαν τυχαία την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση των προγόνων του Σόιμπλε και έδεσε το γλυκό. Γλυκό φαρμάκι μάς τράταρε η Ε.Ε και η ελληνική κυβέρνηση το μόνο που κάνει είναι να βγάζει καθημερινά δελτία τύπου πόσο μαλάκες είναι οι Έλληνες αφού κάθε μέρα κατά χιλιάδες σαν ζώα πηγαίνουν να ρυθμίσουν τα χρέη τους που δημιουργήθηκαν εξαιτίας της "οικονομικής κρίσης".

Η ελληνική κυβέρνηση αντί να κάνει εξωτερική πολιτική ξεκινώντας να ρίχνει "καντήλια" σε όσους τολμούν να την απειλούν με χρεωκοπία, καταστροφή, παύση παροχών υγείας, συντάξεων, απόπειρα καταπάτησης δημόσιας γης λόγω υπογραφών Συνθηκών και Μνημονίων, κάνει αντιπολίτευση από την πλευρά του εξουσιαστή στον ελληνικό λαό. "Τελευταία ευκαιρία να πληρώσετε τα χρέη. Μετά ξεκινούν οι κατασχέσεις και κυρώσεις". Κατάλαβες ποια είναι η "λαϊκή εντολή" για την κυβέρνηση; Όχι να αντικρούσει τον εχθρό υπέρ του λαού, αλλά να γ@μήσει τον λαό υπέρ του εχθρού.

Μπάτσες και κουτουλιές θέλουν όλοι τους που σουλατσάρουν σε Ρωσία και Κίνα δίνοντας κώλο ξεπουλώντας Ελλάδα λέγοντας ξεδιάντροπα στα μούτρα του ελληνικού λαού (του εντολέα τους) ότι είναι ένας άχρηστος λαός που δεν μπορεί να κινήσει την χώρα με τα δικά του χέρια, με δικές τους δυνάμεις. Πουλάνε την γεωπολιτική της Ελλάδας αφαιρώντας το δικαίωμα από τον λαό να εκμεταλλευτεί ο ίδιος την γεωπολιτική θέση ως γεωοικονομία. Σκιάζονται ότι θα μείνουν χωρίς "βενζίνη" οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας που τους κρατάνε στην εξουσία μέσω ψήφων και συντεχνιών γιατί ξέρουν ότι τότε θα καταρρεύσει το σύστημα. Δεν θα καταρρεύσει η Ελλάδα. Αλίμονο αν θεωρούν ότι οι χώρες έχουν ανάγκη μισθοφόρους παρτάκηδες. Αυτό απέδειξε ο Ελληνικός Διαφωτισμός επανειλημμένως ιστορικά, αν και τον αποποιείται ο "ειρηνιστής" πρωθυπουργεύων Τσίπρας μη και του βάλουν κόκκινο πιπέρι οι φίλοι εταίροι του.

Φτύνουν οι Δυτικοί, φτύνουν και οι ντόπιοι. Έχουμε φάει τόση ροχάλα και απειλή από όλες τις πλευρές και καθόμαστε σαν μαλάκες και τους κοιτάμε. Δε λέω, είναι ωραίο να κοιτάζεις το γυαλισμένο σκάλπ του Βαρουφάκη όταν το χτυπάνε οι προβολείς στο Ινστιτούτο Brookings, αλλά το θέμα είναι ότι όσο και να κοιτάς την φαλάκρα του τρίχες δεν βγάζει. Ακριβώς όπως δεν βγάζει μεροκάματο ο Έλληνας όσο και να του πουλάς "ανεξαρτησία", "κόκκινες γραμμές", "ρήξεις" και ύφος επιμελημένου ατημέλητου ευρωαριστεριστή της θωλοθεωρίας του τίποτε.

Έφθασε η Γερμανία μετά από 75 χρόνια να απειλήσει ξανά την Ελλάδα ότι αν δεν πάρει τους τόκους του νέου κατοχικού δανείου που της φοράει με το ζόρι θα μάς κάνει ντάτσι-ντάτσι. Έφθασε ο γελωτοποιός της Ευρώπης, Γαλλία, να μάς πει ότι για να σώσει το τραπεζικό σύστημα της Ε.Ε μπορεί και να μας σκοτώσει ειρηνικά. Να κόψει εισαγωγές φαρμάκων, καυσίμων κλπ. Περιμένουμε τον "πατριώτη" Καμένο, που κόπτεται για το αν η Κριμαία είναι Ρωσική, αν θα τον νοιάξει το ίδιο για το αν η Ελλάδα είναι ελληνική μετά τις άνανδρες πολεμικές επιθέσεις των φίλων-εταίρων. Τι να τα κάνουν τα τανκ και τα στούκας όταν απέναντί τους έχουν τέτοιου είδους αντίπαλο; Σε μάς πετάνε κομφετί και χεζόμαστε και όχι στον Ντράγκι η "ξαναμμένη" ευρωμεροκαματιάρα φιλοευρωπαΐστρια.

Η μαφιόζικη οικογένεια της Ευρώπης αν δεν το πήρατε χαμπάρι μάς θεωρεί όχι μόνο μπάσταρδο αλλά και εχθρό της αν δεν κάνουμε την Σταχτοπούτα, που όχι μόνο δεν θα βρει βασιλόπουλο, αλλά θα την περάσουν από τον πάγκο όλοι οι αυλικοί και όλοι οι αξιωματούχοι του παλατιού των Βρυξελλών. Από πίσω στην ουρά να "βάλουν" χέρι και τρίτες χώρες που τόσο αγαπάνε την κακομοίρα Σταχτοπούτα(να). Από Τζαβέλαινα, Σταχτοπούτα(να). Αυτό κι αν ευρωπαϊκή εξέλιξη!

Τόση ξεφτίλα δεν έχει ξαναδεί η χώρα ούτε επί εποχής Τσολάκογλου. Διότι πώς είναι δυνατόν ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων να ξεστομίζει ότι οι εταίροι θέλουν να κοπούν οι χαμηλές συντάξεις κάτω των 487 ευρώ διότι οι φίλοι ευρωπαίοι θεωρούν ότι την σύνταξη αυτή δεν την κάλυψαν οικονομικά οι ασφαλισμένοι πριν την πάρουν. Και γιατί το λέει ο Ρωμανιάς δημοσίως και με ύφος τραγικό; Για να δείξει ότι οι φίλοι του Ευρωπαίοι μάς έχουν για σχόλασμα και πρέπει να υπογράψουμε Συμβάσεις. Γιατί ο ίδιος αν θεωρούσε γενοκτονία αυτό που απειλούν να κάνουν θα τους έστελνε απάντηση με τρεις τόνους μελάνι για υπογραφή να πάνε να γ@μηθούνε. Α, βέβαια δεν θέλουμε ρήξεις θέλουμε δανεικά διότι ακόμα και τα 200 ευρώ σύνταξη πρέπει να τα δίνουν οι εταίροι, διότι δεν μπορούν οι άχρηστοι Έλληνες να υπερασπιστούν την χώρα τους με το μυαλό και την δημιουργικότητά τους. Είμαστε μπάσταρδα, ανάπηρα και κουτοπόνηρα απόπαιδα της Ε.Ε.
Όταν οι κυβερνώντες δεν έχουν κάνει ούτε ένα πραγματικό μεροκάματο στην ζωή τους αυτά παθαίνει η χώρα και ο λαός. Τεμπέληδες, σφραγιδοφόροι και τίποτε παραπάνω.

Την υπογραφή τους ήξεραν να βάζουν μόνο σε κάθε χιλιοστό ζωής που διένυαν. Υπογραφή για το κόμμα, υπογραφή για το γλύψιμο, υπογραφή για την θεσούλα, υπογραφή για το μισθό, υπογραφή για το ευρωπαϊκό κονδύλι. Έτσι φθάσαμε στην χώρα της Υπογραφής. Δώστε στους κυβερνώντες χαρτιά, συνθήκες, δανειακές συμβάσεις, μνημόνια να υπογράψουν και πάρτε τους καλή φωτογραφία γιατί κάθονται δίπλα από το αφεντικό καμαρωτοί. "Θαυμάστε μας υπογράψαμε να σας "πηδήξουν" οι γαλαζοαίματοι της Δύσης, της Ανατολής και Βορρά". Μόνο ο Νότος ακόμα δεν έχει ετοιμαστεί για το ελληνοξέσκισμα. Πού θα πάει όμως, θα "κάτσει" μια ισλαμοφοβική κατάσταση και θα την βάλουμε και εκεί την υπογραφή μας.

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα της μεγάλης υπογραφής. Η κόκκινη γραμμή έγινε κατάμαυρη και η κυβέρνηση πρέπει να επιλέξει αν θα είναι με τον εχθρό Ε.Ε ή θα είναι με τον λαό Έλληνες. Το να είσαι αρχηγός των Ελλήνων και όχι υποτακτικός φοροεισπράκτορας των εχθρών απαιτεί Συνθήκη Παντελονιών. Αλλά τα σορτς που πήραν το δαχτυλίδι της εξουσίας από τις φούστες που κυβερνούσαν πριν, δεν θέλουν μελανιές στα μπουτάκια τους. Στο γυρνάνε το παραμύθι σε εκλογές και δημοψήφισμα διότι σε έχουν γαλουχήσει 70 χρόνια τώρα ότι η αυτοκτονική ψήφος σου υπέρ της Αυτοκρατορίας της Δημοκρατίας έχει καλύτερα αποτελέσματα από το εκτελεστικά αποσπάσματα των Αυτοκρατοριών της Ευρώπης. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πωλούν- μέσω τελεσίδικων υπογραφών- στους καταδικασμένους υπηρέτες το παραμύθι ότι θα τους λάχει γυάλινο γαμωγοβάκι.

Πηγή "Στον Τοίχο"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]