Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΟΟΣΑ: Οι Ελληνες εργάζονται πολύ περισσότερο από τους Γερμανούς

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ελλάδα σε ό,τι αφορά τις εργατοώρες ανά έτος, σύμφωνα με έκθεση του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, ενώ η Γερμανία βρίσκεται στην προτελευταία θέση ανάμεσα σε 35 χώρες.

“Οι Ελληνες είναι τεμπέληδες και οι Γερμανοί εργατικοί; Μάλλον όχι! Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει” αναφέρει το γερμανικό περιοδικό Focus, το οποίο προβάλλει στατιστική έρευνα του Οργανισμού για το έτος 2013 όπου γίνεται σύγκριση ανάμεσα σε 35 χώρες.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το 2013 οι Ελληνες εργάστηκαν κατά μέσο όρο 2.037 ώρες, ενώ οι Γερμανοί μόνο 1.388 ώρες.

Την πρώτη θέση καταλαμβάνει το Μεξικό με 2.237 ώρες, δηλαδή 849 εργατοώρες το χρόνο περισσότερο από τους Γερμανούς.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χιλή με 2015 εργατοώρες το χρόνο, ενώ στις μεσαίες θέσεις είναι χώρες όπως η Πορτογαλία με 1.712 ώρες και η Ιταλία με 1.752 ώρες.

Οι Γερμανοί βρίσκονται στην προτελευταία θέση με 1.388 ώρες ενώ εκείνοι που εργάζονται λιγότερο είναι οι Ολλανδοί με 1.380 ώρες. Οι Έλληνες είναι στη δεύτερη θέση ενώ στην πρώτη το Μεξικό. Η Κύπρος δεν περιλαμβάνεται στο δημοσίευμα.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]