Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έλληνας, η "παχιά αγελάδα για άρμεγμα" της κυρά Τασίας

Του Δημήτρη Παπαγεωργίου

Το υπουργείο της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, με επίσημη επιστολή στις 18 Απριλίου προς τους επικεφαλής των περιφερειών της χώρας πρότεινε την εγκατάσταση εκατοντάδων παράνομων μεταναστών σε «αυτόνομα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα»! Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά η «παροχή ανοιχτών δομών φιλοξενίας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της κυβέρνησης τόσο για τα δικαιώματα των προσφύγων όσο και για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών. Η νέα κυβέρνηση δεν επιθυμεί να θέσει σε διακινδύνευση την ασφάλεια των πολιτών μέσω της συγκέντρωσης του μεταναστευτικού πληθυσμού σε μεγάλα αστικά κέντρα».

Εκτός από τη φιλοξενία σε διαμέρισμα, το σχέδιο του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής στο σχέδιο του προβλέπει, μεταξύ άλλων, «την παροχή ειδών ένδυσης και υπόδυσης», «τη χορήγηση μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών με τα μαζικά μέσα μεταφοράς» και «την ένταξη των επωφελούμενων σε προγράμματα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας υλοποιούμενα από φορείς της κοινωνίας των πολιτών και της τοπικής αυτοδιοίκησης». Κατά το σχεδιασμό του υπουργείου, το σχέδιο αυτό, το οποίο θα υλοποιηθεί σε «σύντομο χρόνο έναρξης», αφορά 2.238 μετανάστες.

Δεν ξέρουμε ακόμη εάν η κ. Χριστοδουλοπούλου σκοπεύει να πάρει ένα διαμέρισμα για τον κάθε λαθρομετανάστη, ή προτίθεται να τους βάλει δύο και τρείς στο κάθε ένα (με ποιά κριτήρια άραγε;). Αυτό που ξέρουμε είναι ότι την στιγμή που η κυβέρνηση έχει ως προτεραιότητά της να βολέψει κάποιους από τα εκατομμύρια ξένους που έχουν έλθει στην χώρα μας, την οικονομικά βουλιαγμένη χώρα μας ας μην το ξεχνάμε, χιλιάδες ελληνικές οικογένειες στενάζουν οικονομικά επειδή δεν μπορούν να συντηρήσουν τα σπίτια των παιδιών τους που σπουδάζουν σε άλλες πόλεις. Αφού άλλωστε οι εστίες τις οποίες κάποτε είχε φτιάξει το ελληνικό κράτος τελούν υπό το “management” αντιεξουσιαστών ή αιωνίων φοιτητών οι οποίοι δεν εννοούν με τίποτε να τις παραδώσουν για χρήση από τους φοιτητές. Και αυτή είναι μόνον μία πλευρά των όσων γίνονται. Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε ακόμη με αντίστοιχο τρόπο και στο κόστος των διαδρομών με τα μέσα μεταφοράς και ούτω καθ' εξής.

Η ουσία όμως είναι ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν διάφορες “τάξεις” πολιτών οι οποίοι σίγουρα δεν είναι ίσοι απέναντι στον νόμο. Υπάρχουν οι συνδικαλιζόμενοι, υπάρχουν οι λαθρομετανάστες και υπάρχουν και οι απλοί Έλληνες πολίτες, οι οποίοι ακόμη και τώρα παίζουν τον ρόλο αγελάδας που αρμέγεται προκειμένου να μπορούν οι διάφοροι “ιδεολόγοι” του ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόζουν τις φαντασιώσεις τους,

Αυτή είναι η αλήθεια. Και με αυτό τον τρόπο φέρονται.

Οι τελευταίες εξελίξεις με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, που μεταφέρουν τα αποθέματα όλων των οργανισμών της χώρας σε λογαριασμούς τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιήσει το κράτος είναι χαρακτηριστικές. Γιατί αυτά τα λεφτά ανήκουν σε όλους τους Έλληνες πολίτες. Και είναι πολύ πιθανόν να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς όπως της Χριστοδουλοπούλου...

Πηγή Elora


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μπορεί να μην είναι εκλεγμένη όμως θα κάνει μεγάλο κακό στην συγκυβέρνηση. Όσο την κρατάνε στη θέση το τίμημα θα είναι βαρύ για τα ποσοστά τους, εκτός και αν αυτό επιδιώκουν!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]