Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ποιοί έφεραν τη νέα εξουσία

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Οι εκλογές τελείωσαν, ο Σύριζα νίκησε και η πιο μισητή κυβέρνηση που κυβέρνησε αυτή την χώρα τις τελευταίες δεκαετίες είναι στο παρελθόν. Τώρα τι γίνεται από εδώ και πέρα; Τι θα δούμε;

Η πρώτη εντύπωση από τον θρίαμβο της αριστερής παράταξης που επικαλέστηκε την εθνική κυριαρχία, την εθνική αξιοπρέπεια και την φραγή των καταστροφικών οικονομικών μέτρων για την ελληνική οικονομία, θέματα που κανονικά θα έπρεπε να τα επικαλούνται αυτοί που θέλουν να λέγονται… «εθνικόφρονες», είναι ότι ανάμεσα στις πολύχρωμες σημαίες που κυμάτιζαν στην πλατεία των Προπυλαίων όπου θα μιλούσε ο θριαμβευτής αρχηγός τους, μόλις και μετά βίας διακρίναμε μια ελληνική σημαιούλα.

Τώρα έχουμε ένα άθεο πρωθυπουργό, μια παράταξη που ευαγγελίζεται να εξαφανίσει τα εκκλησιαστικά σύμβολα από την δημόσια ζωή, μια παράταξη που επί χρόνια κήρυττε τον χωρισμό εκκλησίας και κράτους πράγμα που σημαίνει τον υποβιβασμό της εκκλησίας σε καθαρά διακοσμητικό ρόλο, μια παράταξη που επιδιώκει να εφαρμόσει το γαλλικό μοντέλο του κοσμικού κρατισμού, ένα μοντέλο που έχει προωθήσει η Νέα Τάξη και που κυριάρχησε στην «Ενωμένη Μασονική Ευρώπη» τα τελευταία χρόνια.

Αλλά το ερώτημα είναι ποιοι έφεραν αυτή τη παράταξη στην εξουσία, ποιοι ενεργήσαν με καθοριστικό τρόπο έτσι ώστε να έχει η Ελλάδα σήμερα για πρώτη φορά στην ιστορία της ένα αριστερό πρωθυπουργό.
Ο πρώτος υπεύθυνος είναι ο μεγάλος θεομπαίχτης, τώρα πρώην πρωθυπουργός που ξεφτίλισε κάθε θρησκευτικό σύμβολο, έβαλε ιερωμένους και ιερομόναχους να προπαγανδίζουν με εγκληματικό τρόπο υπέρ της μημονιακής λεηλασίας της ελληνικής κοινωνίας, ανοίγοντας τον δρόμο να έρθει η αριστερά στην εξουσία. Αυτή η αριστερά κέρδισε γιατί εμφανίστηκε υπερασπιστής αυτών που θα έπρεπε αυτός να υπερασπίζεται, αλλά τα πρόδωσε και παρέδωσε την εθνική κυριαρχία με εγκληματικό τρόπο στους ξένους ανθέλληνες τοκογλύφους.

Μεγάλο όμως μερίδιο της ευθύνης για την σημερινή κατάσταση την έχει η διοικούσα εκκλησία. Αυτοί οι ποιμένες είναι αυτοί που εγκατέλειψαν τελείως το ποίμνιο στις πιο «σκοτεινές» στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του, που χαριεντίστηκαν με το προδοτικό πολιτικό κατεστημένο, που στήριξαν την εξουσία των μεγαλυτέρων υποκριτών της ελληνικής πολίτικης ιστορίας.
Αντί να υποστηρίξουν κάποιες αγνές πολιτικές παρατάξεις που αγωνιστήκαν με αντίξοα μέσα για την ελληνορθόδοξη ταυτότητα μας (και εδώ δεν εννοούμε τους διάφορους πολιτικούς κολουτούμπες), προπαγάνδισαν υπέρ του θεομπαίχτη με αποτέλεσμα να καταρρακώσουν τον ίδιο τον ποιμαντικό τους ρόλο και να ανοίξουν «τις πόρτες της αγανάκτησης» για να έρθει η αριστερή παράταξη στην εξουσία. Υποκριτές ποιμένες, ανάξιοι να εμψυχώσουν το ποίμνιο, το άφησαν έρμαιο και σήμερα έχουν απέναντι τους τον πρώτο επίσημα άθεο πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Τώρα αργά για κλάματα! Τώρα με μεγάλη πίκρα θυμόμαστε τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό που είχε πει :«Οἱ κληρικοὶ θὰ γίνουν οἱ χειρότεροι καὶ οἱ ἀσεβέστεροι τῶν ὅλων»!
Η ελπίδα μας είναι στον Μεγάλο Προστάτη της χώρας μας που ποτέ δεν την εγκατέλειψε αν και εμείς οι ίδιοι την έχουμε πολλές φορές εγκαταλείψει!



Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]