Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κύριε Πρωθυπουργέ, η Αλήθεια ελευθερώνει

Γράφει ο Ι. Δέμος 

Σε σκληρή παρτίδα παιγνίου «πολέμου» αναμένονται να εξελιχθούν οι επικείμενες συναντήσεις μεταξύ του Έλληνα  Πρωθυπουργού, των Ευρωπαίων ομολόγων του και των θεσμών. 

Πέραν των πιέσεων από τους «εταίρους», πιέσεις φαίνεται ότι ασκούνται στον Έλληνα Πρωθυπουργό και από επιχειρηματικά «φιλελεύθερα» συμφέροντα εντός Ελλάδος, τα οποία διατηρούν  ερείσματα εντός της κυβέρνησης. O ίδιος φαίνεται ότι εξακολουθεί να προβάλλει σθεναρή αντίσταση. 

Πιέσεις ασκούνται και στην «αντίπαλη» Ευρωπαϊκή πλευρά, τόσο από τον Αμερικανό Πρόεδρο όσο και από την Κίνα, η οποία επένδυσε στην Ελλάδα ως δίοδο για την εμπορική διείσδυση στην Ευρώπη, με κίνδυνο απώλειας κερδών δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων σε περίπτωση GREXIT.   
Ωστόσο η κούραση είναι έκδηλη απ’ όλες τις πλευρές ώστε να πλανάται το φάντασμα ενός Euraccident. 

Πρόσθετη ένταση στο ήδη τεταμένο κλίμα προκάλεσε και η απόφαση της Ισλανδίας να αποσύρει το αίτημα για ένταξή της στην Ενωμένη Ευρώπη, γεγονός το οποίο προκάλεσε τριγμούς στο Ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Ως εκ τούτου τα περί Ελληνικού GREXIT τρομάζουν περισσότερο τους Ευρωπαίους Εταίρους.

Παρ’ όλα αυτά το κλίμα ευρωτρομοκρατίας εξακολουθεί να πλανάται επιτηδευμένα επάνω στην Ελλάδα.
Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι οι εταίροι επιθυμούν την Ελλάδα όχι ως ισότιμο εταίρο, αλλά ως «εταίρα». 

Από γερμανικής πλευράς είναι βέβαιο ότι τεθούν στο τραπέζι και οι Γερμανικές Αποζημιώσεις αλλά και το Κατοχικό Δάνειο. 

Μάλιστα η Γερμανίδα Καγκελάριος και ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών προσβλέπουν σε μία δυσμενή απόφαση για την Ελλάδα την οποία επιθυμούν να ληφθεί την παραμονή της 25ης Μαρτίου για να πλήξει την Ελληνική αξιοπρέπεια, όπως έπραξε και τις 27 Οκτώβριου του 2011 με την υποταγή του μέχρι τότε «αντιμνημονιακού» Αντώνη Σαμαρά.
Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης βρίσκεται «συμπτωματικά» και αυτός στις Βρυξέλλες όπως και κατά την σύγκλιση του κρίσιμου Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου, προσδοκώντας μία πιθανή παραίτηση της σημερινής κυβέρνησης σε περίπτωση τεχνητού αδιεξόδου. 

Η λύση η οποία βρίσκεται εμπρός στον Έλληνα Πρωθυπουργό, είναι η δημοσιοποίηση όλων των συζητήσεων με τους «εταίρους». Και τούτο πρέπει να ξεκινήσει από σήμερα. 

Ότι λεχθεί ακόμη και κατ’ ιδίαν, οφείλει να το δημοσιοποιήσει άμεσα στον Ελληνικό Λαό και κατ’ επέκταση και στους Ευρωπαϊκούς Λαούς, αφαιρώντας τα εκβιαστικά βέλη από την φαρέτρα των «εταίρων». 

Σε αντίθετη περίπτωση η Αριστερά, θα θεωρηθεί από τους Έλληνες πολίτες ως σύγχρονος Ρίψασπις.  
Κύριε πρωθυπουργέ, η Αλήθεια ελευθερώνει!!!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]