Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανθελληνικό παραλήρημα Γενιτσαρισμού από τον Άδωνι!





Αντί να σταθεί απέναντι στην Τουρκική προκλητικότητα (βλ.λ.Η Τουρκία "βάζει χέρι" στο Αιγαίο λόγω... "πολέμου"!) στηρίζοντας τα Εθνικά Δίκαια, απειλεί τον Ελληνικό λαο με απώλεια εδάφους επειδή αντιστέκεται στην Οικονομική επέλαση της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Σήμερα με tweet ουσιαστικά δικαιολογεί την Τουρκική προκλητικότητα ως αποτέλεσμα της αντίστασης που προέβαλε η Ελληνική Συγκυβέρνηση στις Τροικα,

Η δίψα για εξουσία αποκάλυψε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πόσο τυχοδιώκτες μας κυβερνούσαν όλα αυτά τα χρόνια.

Να το προκλητικό tweet


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Αστο ρε μπουμπουκο,

    πολυ το κουρασες!

    Οι "διεθνεις Συμμαχιες" και η "Δυση" ερχονταν παντα σε συγκρουση με την Ελλαδα,

    διοτι τα συμφεροντα τους δεν αποσκοπουσαν ποτε σε μια ισχυρη Ελλαδα!

    Θελουν να μας καταντησουν ραγιαδες! Ετσι θα μας ελεγχουν πληρως!

    Κι αν εσυ θελεις να εισαι,δικαιωμα σου!

    Οπως δικαιωμα ειναι και των ψηφοφορων σου!

    Οι υπολοιποι δεν σου φταινε σε τιποτα!

    Το διαβατηριο σου και αντιο!

    Πολυ μας κουρασες με τον ναρκισσισμο σου και τις ανιστορητες βλακειες σου!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αστε πε παιδια αυτουσ ψηφιζε και ψηφιζει ο ελληνικος λαος 75000 ψηφους πηρε ο μπουμπουκος στις προσφατες εκλογες απο κει και επειτα τη μελλον να περιμενει τουτος εδω ο τοπος? ντροπη τους οσοι τον ψηφισαν δωσιλογοι ειναι και αυτοι! τωρα επι τουτου ο μπουμπουκος ειπαι οτι προκαλει η κυβερνηση τουσ τουρκους σε λιγο θα μασ πει οτι βαζουμαι και τη χωρα μασ κατω απο τα αεροπλανα τους!!!!! ασ τον χαιρονται οι οπαδοι του!!!!!!!!!!! κριμα για τον ελληνισμο γιατη επεδειξαι ανδρες αξιολογοτερους του μπουμπουκου κριμα.......!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο πρακτορισκος λησμοναει να αναφερει πως οποτε ο λαος επε΄λεξε διαφορετικη πορεια απο αυτην που τον ειχε δεσει χειροποδαρα ο ντοπιος και παντα ξενοφερτος παραγοντας τοτε και μονο τοτε επηλθε η εθνικη του καταστροφη.Λαθος μεγα του λαου που δεν ΞΕΠΑΤΩΣΕ σαν πρωτο βημα ολους αυτους τους εγχωριους εθνοπροδοτες πριν κανει το δευτερο βημα προς την εθνικη του ανεξαρτησια.Κι αν δεν το καταλαβαινει τοτε μια τρυπα στο νερο θα κανει καθε φορα που θα το προσπαθει γιατι πολυ απλα η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ των καθε εποχης γερμανοτσολιαδων παντα θα ελοχευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]