Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Game over – Ο πόλεμος ξεκινά…

Υποχρέωση όλων των ελληνικών κομμάτων να σταθούν δίπλα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
Ο πόλεμος ξεκίνησε. Μένει και η τυπική επίθεση του ευρω-ιερατείου κατά της Ελλάδας, κατά του 1,5 εκατομμυρίου ανέργων και 2,5 εκατομμυρίων φτωχών που δημιούργησε η «βοήθεια» του μνημονίου

Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος

Μετά την στάση αναμονής ολίγων ημερών (με ταυτόχρονα χτυπήματα στον τραπεζικό και χρηματιστηριακό τομέα, αλλά και στα spreads μέσω των εργαλείων που ονομάζονται funds) και έπειτα από τις πρώτες «αψιμαχίες» σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής (Κοτζιάς), ήρθαν οι επισκέψεις των ευρωπαίων αξιωματούχων (Σουλτς και Ντάισελμπλουμ) που «καθόρισαν» την απαίτηση του Βερολίνου για πλήρη υποταγή της Ελλάδας στις εντολές της (μη ελέγξιμης από το Ευρωκοινοβούλιο) τρόικας, εισπράττοντας «εκκωφαντικές» απαντήσεις μη διάθεσης για περαιτέρω εξάρτηση της Ελλάδας από την ευρωπαϊκή «βοήθεια» τόσο από τον υπουργό Οικονομικών κ. Βαρουφάκη (ο οποίος έδειξε την πόρτα στον κ. Ντάινσελμπλουμ) όσο και από τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, ο οποίος διεμήνυσε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αγνοήσει την εντολή του ελληνικού λαού κι έτσι δεν προτίθεται να λάβει περαιτέρω βοήθεια από τους «εταίρους και φίλους διασώστες» της Ελλάδας.

Αυτή η στάση της ελληνικής κυβέρνησης έχει ανατάξει το ηθικό, την ψυχολογία και κυρίως την αξιοπρέπεια των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι μέχρι πρόσφατα ένιωθαν πως βίωναν έναν αργό και βασανιστικό θάνατο, εγκαταλειμμένοι από τους πολιτικούς της χώρας. Και αυτό το συγκεκριμένο στοιχείο είναι πάρα πολύ σημαντικό για τις εξελίξεις και συγκεκριμένα για την επικείμενη σκληρή επίθεση του ευρω-ιερατείου του Βερολίνου.
Στα λόγια (που δεν ακούσθηκαν, αλλά φάνηκαν στα χείλη) του κ. Ντάισελμπλουμ προς τον κ. Βαρουφάκη, την ώρα της συνέντευξης Τύπου, βρίσκονταν όλες οι προθέσεις της «ευρωπαϊκής αλληλεγγύης». «Game is over» φάνηκε να ψιθυρίζει ο ευρωπαίος αξιωματούχος, όταν ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών ξεκαθάρισε πως δεν δέχεται να συζητήσει με την τρόικα (την ύπαρξη και τον ρόλο της οποίας πρώτο το Ευρωκοινοβούλιο αμφισβήτησε), ενώ στη συνέχεια επέστρεψε για να συμπληρώσει απειλητικά «μόλις σκότωσες την τρόικα».



Ο πόλεμος, λοιπόν, ξεκίνησε. Το τοπίο ξεκαθάρισε. Οι εχθροί πήραν τις θέσεις τους, αφού τις προηγούμενες ημέρες (προβλέποντας την στάση της κυβέρνησης Τσίπρα) κατόρθωσαν να «πείσουν» τα πολιτικά (και απολύτως εξαρτώμενα από το Βερολίνο) ανδρείκελα των χωρών του ευρωπαϊκού νότου.
Ζούμε μία ιστορική επανάληψη. Η σημερινή ημέρα θυμίζει το ξημέρωμα της 28ης Οκτωβρίου 1940, με το μεγάλο «Όχι» του Μεταξά κατά της Ιταλίας και του «ευρωπαϊκού άξονα». Στις πρώτες αντιδράσεις των πολιτών (που βιάζονται να μεταβάλλουν με ισχυρές δόσεις τρόμου τα ΜΜΕ της Ελλάδας που στήριζαν και συνεχίζουν να στηρίζουν –για τους δικούς τους οικονομικούς λόγους- τις μνημονιακές πολιτικές) διαβλέπουμε την επανάκαμψη της περηφάνειας, την απομάκρυνση του φόβου (αν και γνωρίζουν πως το «χτύπημα» των «εταίρων» επίκειται) και κυρίως την επαναφορά της αξιοπρέπειας. Της αξιοπρέπειας που χτυπήθηκε ανελέητα και συστηματικά από «εργαλεία» των μνημονιακών μηχανισμών και των εντός της Ελλάδας (πολιτικών και οικονομικών) εργαλείων της.

Η αυριανή ημέρα θα είναι μεστότατη μηνυμάτων κινδύνου, φόβου και τρόμου, τα οποία θα πηγάζουν από όλα τα μήκη της γης και θα έχουν ως επίκεντρο – στόχο την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες. Ίσως είναι ζήτημα μερικών ημερών (ή και ωρών) για να εκδηλωθεί το μέγεθος της «ευρωπαϊκής αλληλεγγύης» και η εξώθηση της Ελλάδας σε οικονομική καταστροφή.
Τα λόγια του γερμανού υπουργού οικονομικών Σόιμπλε, ήταν χαρακτηριστικά της γερμανικής οργής, «Η Γερμανία δεν εκβιάζεται», αλλά προφανώς ο ίδιος και η γερμανίδα καγκελάριος θεωρούν ότι η Ελλάδα μπορεί να εκβιάζεται…
Επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται δίνοντας την ευκαιρία «επιδιόρθωσής» της, κι επειδή οι γερμανικές ηγεσίες (συμπεριλαμβανομένης και της σημερινής) δεν δείχνουν να γνωρίζουν επαρκώς ή να έχουν κατανοήσει τα διδάγματα της ιστορίας και της σχέσης της χώρας τους με αυτήν, θεωρούμε δεδομένο πως η επικείμενη (γερμανική) επίθεση θα αποκαλύψει τόσο τους απάνθρωπους σχεδιασμούς του ευρω-ιερατείου, όσο και το σχεδιασμένο έγκλημα που έγινε τόσο εις βάρος της Ελλάδας όσο και εις βάρος όλων των ευρωπαϊκών λαών. Μόνο που, η επανάληψη εγκλημάτων (τρίτη φορά), αποστερεί οποιαδήποτε δικαιολογία από την Γερμανία που έχει αιματοκυλήσει μέχρι τώρα δύο φορές τον πλανήτη.

Αυτή τη χρονική στιγμή που ήδη βιώνουμε θα ξεκαθαρίσουν πολλά και για τις πολιτικές δυνάμεις που υπάρχουν στην Ελλάδα. Πόσοι πολιτικοί θα συνταχθούν στο πλευρό της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα και πόσοι θα προτιμήσουν την "σιγουριά" του Βερολίνου; Σε κάθε περίπτωση, όλοι θα γνωρίζουμε ποιοί ήταν "οικονομικοί και εθνικοί δολοφόνοι" και ποιοί προτάσσουν το συμφέρον και την εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία της Ελλάδας...

Ίσως, οι εξελίξεις δίνουν την δυνατότητα σε όλους μας να αναδείξουμε και πάλι την Ελλάδα και να διδάξουμε στους λαούς την σπουδαιότητα του «όχι».
Ας ετοιμαζόμαστε, λοιπόν, για να δεχθούμε την οργή του Βερολίνου, τα χτυπήματα των «εταίρων» και την μήνη των «φίλων». Κι επειδή αυτοί που μας κήρυξαν τον πόλεμο είναι δειλοί (γνωρίζουν ότι είναι εγκληματίες), ας προσέχουμε από τα ανατολικά μας, το μαντρόσκυλο που γαυγίζει και θα προσπαθήσει να «δαγκώσει». Άλλωστε, τελευταία μας δείχνει πολύ έντονα τα «δόντια» και τις «ειδικές» προθέσεις του…

ΥΓ: Τόσο οι προθέσεις όσο και η "βίαιη" προετοιμασία μέσω σκληρής (γερμανικής) προπαγάνδας ήδη αποτυπώνονται στο αυριανό Spiegel, το οποίο "προειδοποιεί" για τα όσα έρχονται.
Για άλλη μια φορά η Ελλάδα αποτελεί το κεντρικό θέμα του γερμανικού οικονομικού περιοδικού Spiegel.
Αυτή τη φορά στο εξώφυλλο του Spiegel βρίσκεται ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ ο τίτλος είναι χαρακτηριστικός των διαθέσεων: «Αλέξης Τσίπρας, ο εφιάλτης της Ευρώπης: Οδηγός που πηγαίνει ανάποδα».
Στην φωτογραφία, ο Έλληνας πρωθυπουργός δείχνει βλοσυρός, με βλέμμα επιθετικό και αγέλαστος, ενώ τα χέρια του είναι σταυρωμένα στο στήθος του. Το περιοδικό κυκλοφορεί αύριο, 31 Ιανουαρίου.
Εν τω μεταξύ, στην ιστοσελίδα του το περιοδικό αναφέρει, μετά την συνάντηση Βαρουφάκη – Ντάισελμπλουμ: «Σκάνδαλο στην Αθήνα: Η νέα ελληνική κυβέρνηση επέλεξε τη σκληρή αντιπαράθεση. Δεν πρόκειται να συνεργαστεί πλέον με τους ελεγκτές των διεθνών πιστωτών, επειδή απορρίπτουν τη λιτότητα». Και συμπληρώνει πως «μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και του Eurogroup επήλθε αναστάτωση».
Όλως τυχαίως, τα στατιστικά στοιχεία (που βασίζονται σε μετρήσεις της Eurostat) και τα οποία καταδεικνύουν το μέγεθος της καταστροφής που επέφερε η "ευρωπαϊκή αλληλεγγύη" στην Ελλάδα και στους Έλληνες, δεν απασχολούν το γερμανικό περιοδικό, το οποίο ασκείται (μονίμως) σε τακτικές σκληρής γερμανικής προπαγάνδας.

ΗΠΑ: Θα συνεργαστούμε για την επίλυση των διαφορών Ελλάδας – Ε.Ε.
Στη διαβεβαίωση ότι οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά με τη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ηγέτες για την επίλυση των διαφορών που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την οικονομία της Ελλάδας προέβη σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.
«Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τη νέα πολιτική ηγεσία της Ελλάδας και την Ευρωπαϊκή Ένωση για να επιλυθούν οι διαφορές και να φέρουν την Ελλάδα, την Ε.Ε. και την παγκόσμια οικονομία στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

15 σχόλια :

  1. ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΟΥ ΚΟΨΑΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΛΗ
    ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ . ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να μην πανικοβληθούμε.
    Στήριξη στην Κυβέρνηση και να μην ξεχνάμε ότι ο εχθρος βρίσκεται ΚΑΙ εντός των τειχών (μμε, "επιχειρηματίες" και πολιτικάντιδες-συνεργάτες του Δ' ράιχ).
    Κλείστε τις τηλεοράσεις ή να βλέπετε προγράμματα που δεν θα προκαλούν φόβο, πανικό και ανασφάλεια. Πλέον δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, τα εδάφη μας είναι το μόνο που μας απομένει για να επιβιώσουμε. Η αξιοπρέπειά μας δεν εξαγοράζεται ούτε ο ορυκτός -και όχι μόνο- πλούτος μας...Το οικόπεδο μας θέλουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διπλα σε αθεους απατριδες και, ανθελληνες να αγωνιστούμε γιατι πράμα ;
    Για ζωγραφιστα χαρτάκια ;
    Και δεν ειναι και κ αλα και για την τουαλέτα .....

    Ιδέα δεν έχετε για που πάμε .
    Να σας βοηθήσω ;
    Που μας οδήγησαν οι αλλοι της άλλης όψεως του ιδιου νομίσματος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ! ΞΥΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!

      Διαγραφή
    2. Αλήθεια σου λέω , απο 14-17 μοίραζα κρυφα τα βραδυα τον οδήγητηηηηηηηηηηηηη .
      17-21 , άθεος , βουδιστής , αναρχικός μαθες και στα 21 για πρώτη φορα ψηφισα τον μπεκρουλιακα πορνογερο .
      Ήταν η πρώτη και η τελευταια φορα που νομιμοποίησα με την ιερή ψήφο μου αλλοφυλους και αλλόθρησκους και με τις συμμορίες τους στο κυνοβουλιο ΤΟΥΣ .

      Έκτοτε ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και ας μείνω ο τελευταίος .

      Τα τελευταια 5 χρονια έχω κηρύξει γενικη αποχη και ανυπακοη σε ΟΛΟΥΣ τους νομούς ΤΟΥΣ , τους κατοχικους .

      Μην μου λες να πιω ξύδι , γιατι το πίνω πάνω απο 25 χρονια περιμενοντας τις ώρες της καθαρσεως της φυλης μας .

      Καλη φωτηση και καλη δύναμη εαν είσαι ΕΛΛΗΝ .
      Ολοι μας θα χρειαστούμε την ορθοδοξια μας σύντομα .
      Μας ξεβράκωσαν στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ και έφεραν τον εχθρο Νύχτα τούτη την φορα και μαζικά τον σκόρπισαν σε όλη την Ελληνική επικράτεια .
      Εμείς και Θεός σύμμαχος μας .


      Διαγραφή
    3. Το μεγαλύτερο σου πρόβλημα είναι ότι δεν συνειδητοποιείς πως δεν μπορείς να θεωρείς τον εαυτό σου ΚΑΙ 'Έλληνα ΚΑΙ Χριστιανό....είναι δύο έννοιες εκ παραμέτρου αντίθετες!

      Ο Χριστιανισμός σήμανε και το τέλος τους Ελληνικού πνεύματος μα κατατρεγμούς, γενοκτονίες και ρατσισμό κατά του οτιδήποτε Ελληνικού εις το όνομα μιας ξενόφερτης, Εβραϊκής και σκοτεινής θρησκείας, άκρως αντίθετης με το Ελληνικό φως και δίψα για γνώση.
      Αν ήσουν Έλληνας θα μπορούσες να αναληφθείς τα λεγόμενα μου, αλλά επειδή μάλλον είσαι απλά ορθόδοξος Χριστιανός δεν θα καταλάβεις καν τι εννοώ.

      Ο Χριστιανισμός σήμανε και το τέλος τους Ελληνικού πνεύματος μα κατατρεφμούς, γενοκτονίες και ρατσισμό....
      ςΑν ήσουν Έλληνας θα μπορούσες να αντιλιφθείς τα λεγόμενα μου, αλλά επειδή μάλλον είσαι απλά ορθοδοξος Χριστιανός δεν θα καταλάβεις καν τι εννοώ.

      Διαγραφή
    4. Επειδη θα μπορουσα να γραψω τομους ολοκληρους που θα απεδεικνυαν περιτρανα την

      ανιστορητη προπαγανδα περι "αντιθετων εννοιων" ας δουμε τι αναφερουν 2

      "ασυνειδητοι" ξενοι :

      2 σχολια, απο τον Ντοστογιεφσκι και τον Α.Α. Vasiliev:

      1 σχολιο,

      "Δεν μπορω να πιστεψω οτι οι Ελληνες ειναι οι μοναδικοι κληρονομοι του Βυζαντιου.

      Πρεπει να συνειδητοποιησουμε οτι το Βυζαντιο ανηκει και σε μας, γιατι απο αυτο

      επηραμε τον πολιτισμο μας. Δεν θα πρεπει οι Ελληνες μονο να οικειοποιουνται την

      ιστορια μιας χιλιετιας που εκυριαρχησε πανω στην γη."

      (Αποσπασμα απο το προσωπικο ημερολογιο του μεγαλου Ρωσου μυθιστοριογραφου Φ. Ντοστογιεφσκι στις 26 Ιουνιου 1876)

      2 σχολιο,

      "...λογω των τουρκικων κατακτησεων,πολυαριθμοι Ελληνες μεταναστευσαν στην Δυση,

      παιρνοντας μαζι τους τα εργα της φιλολογιας τους,η συσσωρευση αυτη δημιουργησε

      στην Δυση παρα πολυ ευνοϊκες συνθηκες για μια επαφη με το μακρινο παρελθον της

      Ελλαδας και τον αιωνιο πολιτισμο της...το Βυζαντιο προσεφερε μεγαλη υπηρεσια στην

      ανθρωποτητα και την μελλοντικη της εξελιξη."

      (Αποσπασμα απο το συγγραμα "Ιστορια της Βυζαντινης αυτοκρατοριας"

      του Α.Α. Vasiliev, καθηγητου Αμερικανικων πανεπιστημιων,εκδ.Μπεργκαδη 1954)


      Και τελος,επειδη δεν εχει νοημα να ασχολουμαι με τον καθενα που θελει να βγαλει τα

      απωθημενα μεσω του διαδικτυου, ο αγωνας για την επιβιωση του Ελληνισμου ειναι

      διαχρονικος και αποδεικνυεται απο την ιδια την Ιστορια μας:

      Αν ο Ελληνισμος επιβιωσε μεχρι σημερα, αυτο εγινε διοτι παντα ειχε μεγαλες

      ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ για να κλεινει τις τρυπες που ανοιγαν οι κατα τοπου καταστροφες εις βαρος του.

      Ο Περσης πηρε την Ιωνια, αλλα υπηρχαν οι Μακεδονες δυτικοτερα και την ελευθερωσαν.

      Οι Καρχηδονιοι ως συμμαχοι των Περσων κτυπησαν ταυτοχρονα με τους Περσες τον Ελληνισμο,αλλα τους σταματησαν οι Ελληνες της Σικελιας.

      Οι Σλαβοι κατελαβαν την Ελλαδα, αλλα ο Αυτοκρατορας τους εξεδιωξε και μετακινησε απο την Ανατολη ελληνικους πληθυσμους να καλυψουν τις απωλειες της κυριως Ελλαδας.

      Οι Αραβες εξισλαμισαν την Κρητη, αλλα ο Νικηφορος Φωκας εφερε Ποντιους εκει για να κρατησουν το μερος.

      Η Κωνσταντινουπολη κατεληφθη απο τους Φραγκους , αλλα υπηρχε η Νικαια που την ανακατελαβε για τους Ελληνες.

      Η Ηπειρος και η Μακεδονια βρεθηκαν υπο τουρκικη κατοχη,αλλα βρεθηκε η Κρητη, ο Μοριας και η Ρουμελη να τις απελευθερωσουν το 1912.

      "Ελληνες ειμαστε κατα το γενος και την παιδεια" δια στοματος Πληθωνος Γεμιστου,ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!

      Ο Κωνσταντινος Παλαιολογος πεφτοντας μαχομενος,ειπε
      "αποθανετω η ψυχη μου μετα των ΑΛΛΟΦΥΛΛΩΝ"!!

      ΑΛΛΟΦΥΛΛΩΝ και οχι ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ!!



      ΓΜ

      Διαγραφή
  4. Σημερα η κυβερνηση εδωσε ενα γερο χαστουκι στα αφρατα μαγουλα των Γερμανων και των ανδρεικελων τους ! Πεταχτηκαν ομως οι . . "ψυχραιμοι" να μας πουν οτι "τωρα θα δειτε τι θα παθουμε!" και αλλα παρομοια...
    Κι ομως σε οσους εχει απομεινει λιγη απο την κυτταρικη μνημη της λεβεντιας των Ελληνων, αυτην την στιγμη την ψαχνανε εδω και 5 χρονια ! Ψαχνανε τον εχθρο, ετοιμοι να πολεμησουν αλλα ειχαν τους Παπανδρεου, Παπαδημο, Σαχλαμαρα, Βουβουζελο να του λενε νυχτα μερα οτι ο εχθρος ειναι ανικητος κι οτι εαν αποφασισουμε να πολεμησουμε μπορει να μην χασουμε τον ...αργο θανατο μας. Αρρωστοι ημασταν πεντε χρονια που ολοι μας λεγανε : κανε το κοροιδο γιατι μπορει να χασουμε κι αυτα που εχουμε. Ο Ελληνας ομως δεν γεννηθηκε για τα ντουβαρια ! Ουτε για τις ψωροσυνταξεις που επεστρεφαν απευθειας πισω, υπο την μορφη φορων και παγιων. Ο Ελληνας μπορει να πεινασει, να διψασει, να υποφερει, αρκει να ξερει οτι η ελπιδα για μια ελευθερη ζωη δεν πεθανε. Πεντε χρονια αρρωστησαμε απο τις ταπεινωσεις. Μας ειπαν κλεφτες, τεμπεληδες, αχρηστους, απατεωνες. Κι ομως οι κατηγοροι μας δουλεψανε για χρονια για να μας κανουν ετσι. Εχουμε κι εμεις πελωρια ευθυνη δεν λεω. Kλείνω με τα λόγια αγιορείτη Ηγούμενου :
    «Άκουσε να σου πω παιδί μου. Για τον Θεό η Ελλάδα είναι το προζύμι της ανθρωπότητας!
    Είναι προορισμένη να φέρει το έλεος του Θεού στον κόσμο και να σκορπίσει παντού το Φως του Χριστού. Οι επίγειες δυνάμεις του κακού μπορεί να θέλουν να την διαλύσουνε αλλά δεν θα καταφέρουν τίποτα! Η Ελλάς είναι προορισμένη να εκπληρώσει το σχέδιο του Θεού.
    Μπορεί να περάσουμε θλίψεις, μπορεί να περάσουμε διωγμούς, μπορεί να περάσουμε πείνες, μπορεί να περάσουμε και θάνατο ακόμα αλλά το σχέδιο του Θεού θα εκπληρωθεί μέσω της Ελλάδας»
    Γενοιτο . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σιγουρο ειναι οτι ερχονται δυσκολες μερες για ολους μας και μαλιστα με αγνωστες συνεπειες! Με τις προηγουμενες πολιτικες το μελλον ηταν σιγουρο, αργος και βασανιστικος θανατος! Τωρα νομιζω το στοιχημα ειναι πιο πολυπλοκο, ξαφνικος θανατος και φτου κι απο την αρχη, ή ηλεκτροσοκ κι επιστροφη ατην ζωη! Ολοι αυτο συζηταμε αλλωστε, δεν πηγαινε αλλο με τοσους φορους και μειωσεις μισθων, ή ταν ή επι τας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΩΤΕΡΑ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως πήραμε φόρα και δεν ξέρουμε τι λέμε; Για να δούμε τα πράματα υπό άλλη γωνία, ίσως οφελησει.Ποιοί είμαστε εμεις, η Ελλάδα, στην οποία τόσα χρόνια μαστίζεται από φασίστες, μαύρων κόκκινο και τον τελευταίο τον πελατειακό φασισμό. Ένας φασισμός πού δεν καλό φαίνεται αλλά ο σκοπός είναι ολοφανερος. Χρησιμοποιεί τούς μισούς Έλληνες σαν δούλους υπηρέτες, μουλους, κολιγους. Να τούς τα φέρνουν. Βέβαια δεν φθάνουν και γι'αυτό το δάνεια και τα ελλείμματα. Εγκλήματα πού κανείς δεν έδωσε λογαριασμό η δεν ενοχλήθηκε να πάρει τα κλεμμένα πίσω.Η τέλεια ατιμωρησία πού οφείλεται στην ανυπαρξία συντάγματος,κάτι πού έχουν οι λεγόμενοι" αποικιοκράτες".Και έχουν επίσης ζηλευτες δημοκρατίες παγκοσμίως. Ο στρατός κατοχής, η δικτατορία του κοινοβουλίου, το δημοσιουπαλληλικο κατεστημένο, η ισχυρότερη πολιτική δύναμη της χώρας, πωλούν-αγοράζουν την ψήφο τους έναντι ανταλλάγματος. Πού λίγο πολύ τα ανταλλάγματα τα ξέρουμε. Και να πουν ναι σε όλα οι Ευρωπαίοι θα τα καρπωθουν όλα ο δημόσιος τομέας. Και ο ιδιωτικός θα είναι εσαεί οι δούλοι οι ειλωτες, της άρχουσας τάξης του κατεστημένου. Γι'αυτό υποστηρίζω τούς απεσταλμένους της ΕΕ, όπου υπάρχει δυνατότητα να ζήσω ρ ελεύθερος έστω και τελευταια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιταξε εχεις δικιο σε αυτο που λες για τον δημοσιο και ιδιωτικο τομεα. Κι εγω ως ελευθερος επαγγελματιας εξοργιζομαι με το χαιδεμα στον κρατικο μηχανισμο! Και με την κυβερνηση Σαμαρα δεν χωνευεται ομως το 26% φορο απο το πρωτο ευρω κερδος που μας επεβαλλε!!! Με τιποτα δεν χωνευεται αυτο! Ψηφισα Συριζα μηπως και δω ενα πιο δικαιο κρατος που θα υπολογιζει τους πολιτες με ισονομια, δεν υπηρχε αλλη επιλογη, εχουν λιγοστευσει επικινδυνα οι εναλλακτικες στο πολιτικο συστημα! Απλα ελπιζουμε οι πιο πολλοι πως κατι θα αλαξει, θεωρω, τιποτα περισσοτερο!

      Διαγραφή
  8. Προσωπικά δεν πιστεύω σε αριστερούς , δεξιούς , αριθμούς κ.α . Πιστεύω στον άνθρωπο και στους λαούς . Μετά τις τελευταίες εκλογές στην Ελλάδα , ένοιωσα ότι ολόκληρη η χώρα έχει ξαναβρεί την υπερηφάνεια της . Την υπερηφάνεια του Έλληνα που πολλοί λαοί την ζήλευαν και τη ζηλεύουν . Την υπερηφάνεια εκείνη που ήταν αρκετή για να κερδηθούν πολλές μάχες στο παρελθόν . Ο δρόμος θα είναι δύσκολος όπως είναι και ο δικός μας αλλά θα λάμψει η ελπίδα .
    Σας εύχομαι καλή επιτυχία !
    Κύπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]