Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εκλογές: "Νωπή εντολή" στη νέα "κυβέρνηση Κουίσλιγκ"


Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης

Στήνονται πάλι οι κάλπες για τη διεξαγωγή της ύπατης κοροϊδίας και εξαπάτησης του Λαού: Τις εκλογές!

Ναι! Είναι ύπατη κοροϊδία και εξαπάτηση, καθώς η κοινή λογική (με νυχθημερόν ομοβροντίες προπαγανδιστικού βομβαρδισμού) λοβοτομείται και δεν της επιτρέπεται να σκεφθεί, για να διατυπώσει το αυτονόητο ερώτημα:

“Μπορεί να λειτουργεί η Δημοκρατία, σε καθεστώς κατοχής”;

Με “χειρουργική επέμβαση” επιστημονικής πληρότητας, η κυβερνώσα (για λογαριασμό των κατοχικών δυνάμεων) κομματοκρατούμενη “Κοινοβουλευτική Ολιγαρχία”, δεν επιτρέπει στην κοινωνία να σκεφθεί το απλό αυτό ερώτημα της κοινής λογικής, διότι η απάντησή του είναι, επίσης, αυτονόητη:

Όχι, δεν μπορεί. Διότι, όταν μία κοινωνία βρίσκεται “υπό κατοχή” (στρατιωτική ή οικονομική) δεν της επιτρέπεται (με διάφορους τρόπους) να έχει δική της βούληση, αφού οι κατακτητές αποφασίζουν (βούλονται) για το πώς θα κυβερνηθεί η κατεχόμενη κοινωνία.

Το ότι η Χώρα μας βρίσκεται “υπό (οικονομική) κατοχή” εξωχώριων δυνάμεων (εκπροσωπούμενων από την “Τρόϊκα”) δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ούτε αμφισβήτηση, ακόμη και από αυτούς τους ίδιους που υπέγραψαν τις κατάπτυστες συνθήκες τής “εν λευκώ” παράδοσης τής διαχείρισης τής Εθνικής μας Οικονομίας.

Άρα: Οι εκλογές αυτές (όπως και οι προηγούμενες) είναι κίβδηλες!

Και γίνονται για έναν μόνο λόγο: Διότι οι επικυρίαρχοι (“δανειστές”) θέλουν οι τελικές συμφωνίες για τη λεηλασία του Δημόσιου Πλούτου της Χώρας (που είναι ήδη έτοιμες) να υπογραφούν από μία “κυβέρνηση” που θα έχει “νωπή εντολή”, δηλαδή πρόσφατη "δημοκρατική νομιμοποίηση" από τον Λαό. Για να έχουν “βάρος” οι υπογραφές αυτές, όταν αύριο (οι άρπαγες) επικαλεσθούν τη “συνέχεια του Κράτους” για να κρατήσουν τα λάφυρα από την επιδρομή τους.....

Σκηνοθετούν, έτσι (οι εγχώριοι εγκληματίες της πτώχευσης και της εθνικής ταπείνωσης) τη λειτουργία άψογων δημοκρατικών διαδικασιών (όπως η λειτουργία του Κοινοβουλίου και οι εκλογές) για να δημιουργήσουν μία μαγική εικόνα που εξαφανίζει την πραγματικότητα αυτή και εμφανίζει “Δημοκρατία” και έτσι γλιτώνουν (μέχρι σήμερα) την κρεμάλα της εσχάτης προδοσίας που έχουν διαπράξει.

Συνθέτουν και παρουσιάζουν (μέσα από την τηλεόραση και τις εφημερίδες που, όλες, ανήκουν στην Ολιγαρχία αυτή) τόσο καλά τη μαγική αυτή εικόνα, ώστε, αντί να βρίσκονται στο ικρίωμα, βρίσκονται στις πολυθρόνες της εξουσίας και εξουσιάζουν με απύθμενο θράσος, τη βούληση του προδομένου (από αυτούς) Λαού!

Είναι, όμως, όλοι το ίδιο; Τα κόμματα που διεκδικούν να κυβερνήσουν τη Χώρα (ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ) είναι εξ ίσου δουλόφρονα; Έχουν αποδεχθεί de facto την εσαεί ομηρία της Ελληνικής κοινωνίας στους πάτρωνες τους και το μόνο που τους νοιάζει (και γι' αυτό “σκοτώνονται” προεκλογικά) είναι το ποιος θα είναι ο διαχειριστής τής λεηλασίας;

Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό;

Για τη ΝΔ , δεν υπάρχει θέμα συζήτησης, καθώς ακόμα και τα τούβλα έχουν καταλάβει πως αποτελεί (μαζί με το “εν αποσυνθέσει” Πα.Σο.Κ) τον θεματοφύλακα της βούλησης των κατοχικών δυνάμεων.

Για το ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει μία πολύ μικρή πιθανότητα (περί το 1%) να μην ισχύει αυτό. Παρ' όλο που τα γεγονότα και τα φαινόμενα δείχνουν πως είναι “μία από τα ίδια” σε διαφορετικό περιτύλιγμα, η Αλήθεια θα φανεί μετά από την (ενδεχόμενη) νίκη του στις εκλογές, αν εκφράσει το ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού στην απώλεια της Αυτοδιάθεσής του, δηλαδή της Ελευθερίας του.

Θα φανεί και πιο νωρίς, από ένα άλλο γεγονός που θα συμβεί ή δεν θα συμβεί: Από την πρόσκληση (από τους “δανειστές” προς τον Αλέξη) για να υπογράψει (όπως ζήτησαν και από τον Σαμαρά προ των εκλογών του 2012) ότι θα τηρήσει το (κοινωνιοκτόνο) “πρόγραμμα” που επιβάλλουν, διά της Τρόϊκα.

Αν δεν γίνει αυτή η πρόσκληση, σημαίνει πως ήδη έχει “πέσει” η υπογραφή τού ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν νοείται να μη ζητηθεί από το ΣΥΡΙΖΑ αυτό που ζητήθηκε από τη ΝΔ, εν όψει ανάληψης της διακυβέρνησης της Χώρας.

Αν γίνει η πρόσκληση, θα δούμε αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα “σηκώσει το γάντι” και θα κηρύξει πανστρατιά για την επανάκτηση της Αυτοδιάθεσης τής Χώρας, ή θα κρυφτεί κάτω από τα φουστάνια του συμβιβασμού, μαζί με τη ΝΔ, δηλώνοντας έτσι, εκ των προτέρων, πρόθυμος σώγαμπρος στην επιβαλλόμενη από τους “δανειστές”, “Συν-Κυβέρνηση Εθνικής Ανάγκης” ή για το ακριβέστερο “Κυβέρνηση Κουίσλιγκ”.

Οπότε, οψόμεθα, καθώς “κοντός ψαλμός, αλληλούϊα”...

-----------------

* Ο Βίντκουν Άμπραχαμ Γιόνσεν Κουίσλιγκ διετέλεσε Πρωθυπουργός της Νορβηγίας (από1/2/1942 ως 9/5/1945).
Κατά την εκστρατεία των Ναζιστικών στρατευμάτων στη Νορβηγία, τον Απρίλιο του 1940, υποστήριξε την εισβολή τους και, ως ανταμοιβή, διορίστηκε πρωθυπουργός στην κατεχόμενη Νορβηγία, από τον Φεβρουάριο του 1942 μέχρι τα τέλη του Β΄ παγκοσμίου πολέμου, όσο η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του Γιόχαν Νύγκαρντσβολντ ήταν εξόριστη στο Λονδίνο. Ως πρωθυπουργός δεν ήταν καθόλου αγαπητός στους Νορβηγούς, οι οποίοι τον θεωρούσαν προδότη και συνεργάτη των δυνάμεων Κατοχής στη χώρα τους. Με το τέλος του πολέμου και την επάνοδο της νόμιμης Κυβέρνησης, ο Κουίσλιγκ συνελήφθη και δικάστηκε για εσχάτη προδοσία. Εκτελέστηκε από απόσπασμα στις 24 Οκτωβρίου 1945.
Το επώνυμό του χρησιμοποιείται σε πολλές γλώσσες (και στην ελληνική) για να δηλώσει προδότες, συχνά δωσίλογους. (Wikipedia)Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο Αλεξης εχει ηδη συμφωνησει οτι θα συνεχισει τις εκδουλευσεις στα σκοτεινα συμφεροντα στο ταξειδι του στις ΗΠΑ, οπου και πηρε το πρασινο φως να προχωρησει με την στηριξη τους, οπως ηδη υποστηριζουν κυκλοι στην Ουασινγκτον που........γνωριζουν......... Οσα λεει ειναι για προεκλογικη εσωτερικη καταναλωση στους απογοητευμενους Ελληνες πολιτες, μας λεει αυτα που ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ για να παρει ψηφους και την πολυποθητη καρεκλα της εξουσιας. Μετα θα μας πουλησει παραμυθι και φθηνες δικαιολογιες, οπως ο Σαμαρας και η συγκυβερνηση, γιατι ολοι υποτιμουν την νοημοσυνη μας και εκμεταλλευονται την αδρανεια μας σε οσα εγκληματα διαπραττουν. Δεν εχουν ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ο Αλεξης και η ΣΥΜΜΟΡΙΑ του, ειναι οργανο της Μερκελ και αυτος, οι ευρωβουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ προ μηνων ψηφισαν ΟΧΙ στις Βρυξελλες ωστε να μην δοθουν στην Ελλαδα οι Γερμανικες αποζημιωσεις τις οποιες δικαιουμαστε. Ο Γλεζος στις Βρυξελλες καθεται σε γευματα και κανει κρυφες συναντησεις με Εβραιους τραπεζιτες που τον κυκλοφορουν με τις λιμουζινες τους με υποσχεσεις για συνεχιση του μνημονιου και αλλα ανταλλαγματα προκειμενου να ελθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσια (υπαρχουν φωτογραφιες και στοιχεια για αυτα). Μας κοροιδευουν και εξαπατουν προεκλογικα με φανφαρες ανεφαρμοστες, οπως εκαναν και οι Σαμαρας, Βενιζελος, Κουβελης. Χρειαζομαστε ηγετες με ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ που εχουν καταξιωμενες πορειες ζωης & ηθους εμπρακτως ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ που δεν κριθηκαν στον αγωνα της ζωης. Πρεπει να εξαλειψει το φαινομενο των ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ απο την Ελλαδα που δεν δουλεψαν ποτε στην ζωη τους. Ειναι κουφιοι, αρχομανεις, χωρις ιερο και οσιο, αρα............ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για την Ελλαδα μας και τον Ελληνικο λαο!!! Κωνσταντινε ευχαριστω για την φιλοξενια στον χωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]