Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αρνήθηκε ο Σαμαράς να παραδώσει στον Τσίπρα

"Άφησε τα κλειδιά κάτω από το χαλάκι" και δεν εμφανίστηκε στην τελετή παράδοσης!
Με μια πρωτοφανή για τα πολιτικά χρονικά απόφαση έκλεισε την θητεία του στην πρωθυπουργία της χώρας ο Αντώνης Σαμαράς
Κανείς δεν ήταν εκεί να υποδεχθεί το νέο πρωθυπουργό...! 
Εγκατέλειψε το Μαξίμου και... εξαφανίστηκε...!
Μηδενικός πολιτικός πολιτισμός από τον "Ευρωπαίο" Σαμαρά!!!

Η κίνηση του απερχόμενου πρωθυπουργού προκάλεσε αίσθηση και αρνητικά σχόλια στους δημοσιογράφους του διεθνούς Τύπου που βρίσκονται στην Αθήνα για να καλύψουν τις εκλογές και την αλλαγή στην ηγεσία της χώρας.

Η ενημέρωση που είχαν οι συντάκτες του καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν πως ο Αντώνης Σαμαράς θα περίμενε στο Μαξίμου τον Αλέξη Τσίπρα. Αλλά, την τελευταία στιγμή, ο προγραμματισμός άλλαξε.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του κ. Σαμαρά δεν υπάρχει συνταγματική πρόβλεψη για να περιμένει ο απερχόμενος πρωθυπουργός τον διάδοχό του στα σκαλιά του Μαξίμου.
Εξάλλου, στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά όταν ρωτήθηκε γιατί δεν έγινε η εθιμοτυπική τελετή παράδοση παραλαβής απάντησε: «έτσι είναι τα έθιμα, για να σπάνε».

Ο σάλος που προκλήθηκε μάλιστα από την διαρροή αυτή από την πλευρά Σαμαρά εξόργισε τους νέους ενοίκους του Μεγάρου Μαξίμου.

«Είναι απολύτως ψευδές ότι ζητήθηκε από την πλευρά Τσίπρα να γίνει η παράδοση σε υπηρεσιακό επίπεδο, όπως διαρρέουν κάποιοι», είπαν από το Μέγαρο Μαξίμου. Πρόσθεσαν ότι υπήρξε επικοινωνία με τον κ. Μπούρα για να υπάρξει συνενόηση για την τελετή παράδοσης - παραλαβής αλλά δεν επικοινώνησε ξανά μαζί τους για να συμφωνήσουν για τα διαδικαστικά. Και καταλήγουν; «Είναι πρωτόγνωρο το γεγονός ότι δεν υπήρχε κανείς να υποδεχθεί το νέο πρωθυπουργό από την απερχόμενη κυβέρνηση. Και αυτό είναι το δείγμα του πολιτικού τους πολιτισμού».

Έτσι, κανείς δεν είδε τον Αλέξη Τσίπρα δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά, να ανταλλάσσουν χειραψία μπροστά από την είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου, πριν ο πρώην παραδώσει στον νυν και αποχωρήσει.
Η στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας ανέβηκε στα σκαλιά του Μαξίμου και δεν ήταν κανείς εκεί για να τον υποδεχτεί ήταν ιδιαίτερα αμήχανη ακόμη και για όσους παρακολουθούσαν όσα γίνονταν από την τηλεόραση. Εκτός από αμήχανη στιγμή ήταν και στιγμή που αν μη τι άλλο δεν εκφράζει τον πολιτικό πολιτισμό που λέμε πως θέλουμε να έχουμε...

Η «βουβή» τελετή παράδοσης παραλαβής έγινε χωρίς τους δυο πρωταγωνιστές της. Οι άνθρωποι του Αλέξη Τσίπρα βρίσκονται ήδη μέσα στο Μαξίμου, αφού ο διευθυντής του γραφείου του απερχόμενου πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, Κώστας Μπούρας παρέδωσε στον διευθυντή του γραφείου του νεοεκλεγέντα πρωθυπουργού, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε, γενικός γραμματέας του νέου υπουργικού συμβουλίου θα είναι ο Σπύρος Σαγιάς.

Πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τώρα έγινε το δοκιμαστικό φαίνεται. Εξ' άλλου η παράδοση έγινε. Γιατί να τον χαιρετίσει αφού δεν τον γουστάρει.

      Διαγραφή
  2. Κατωτερος των περιστασεων μεχρι τελευταιας στιγμης ο Αντωνακης, οι χαρακτηρες αποδεικνυονται ιδιαιτερα στις δυσκολες στιγμες.........Δεν ειμαι ψηφοφορος ουτε οπαδος του ΣΥΡΙΖΑ, αντιθετα ειμαι πολεμιος του και τρεμω για το που θα οδηγησει την ηδη διαλυμμενη Ελλαδα μας, ομως οι εθιμοτυπιες σε συγκεκριμενες περιστασεις ειναι σεβαστες και πρεπει να τηρουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΕΣ οι κινήσεις των αρλεκινων εχουν την σημασία του .
      Τίποτα ΑΠΟΛΥΤΟΣ τίποτα δεν κάνουν απο μόνοι τους , οτι τους λέει το αφεντικο τους .
      Πάρτε προμήθειες γιατι ειναι σχεδιασμένο το χαος η λιμοκτονια και η αντικατάσταση των γηγενών απο τα διποδα που έφεραν οι μεν και προστάτευαν οι δε .
      Κλείστε τα διαβολοκουτια .
      Σας κοροϊδεύουν .

      Διαγραφή
    2. Στερεότυπα. Η ουσία βρίσκεται αλλού.

      Διαγραφή
  3. Αν εξαφανιστηκε ο Σαμαρας γιατι δεν βαζετε την Νικολουλη να τον ψαξει?Παντως εγω το προτιμω ετσι. Φανταζεστε να εστελνε για λογαριασμό του τον Αδωνι ή το βοριδη ή να κλειδωνε και να πετουσε τα κλειδια στο νεροχύτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σας πω εγω γιατι δεν παρεδωσε ο ιδιος ο Σαμαρας. Επειδη ηταν ακαταστατα και ο ανθρωπος δεν ηθελε να εκτεθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]