Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ασυμβατότητα του ισλαμισμού

Στον Πειραιά, καιρό τώρα, λαμβάνει χώρα η τέλεση μιας φρικιαστικής, θρησκευτικού χαρακτήρα, τελετής που προκαλεί σοκ στους περαστικούς και γεννά μαύρες σκέψεις για το μέλλον της πατρίδας μας και του δυτικού πολιτισμού: Τα αυτομαστιγώματα (με λεπίδες και ξυράφια!) των σιιτών μουσουλμάνων που γίνονται εν μέση οδώ και αφήνουν πίσω τους αρκετά λίτρα χυμένου αίματος των αλλοφρόνων πιστών.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, αυτοί οι άνθρωποι «αυτομαστιγώνονται προκειμένου να ξεπλύνουν τις αμαρτίες τους και να θρηνήσουν τον θάνατο του ιμάμη Χουσεΐν, συμμετέχοντας στον εορτασμό της Ασούρα». Αυτό έγινε προχθές το μεσημέρι στο επίνειο της πρωτεύουσας.

Η εντύπωση που άφησε το εθελούσιο μακελειό στους Πειραιώτες είναι ακόμα πιο αλγεινή σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, μια και είναι πρόσφατες οι εικόνες από το ανθρωποκτόνο ξέσπασμα των αποκεφαλιστών κανιβάλων του Ισλαμικού Κράτους.

Οι συνειρμοί των πράξεων των μεν με τα εγκλήματα των δε ήταν αναπόφευκτοι, παρόλο που χρήζει διευκρίνισης το γεγονός της ύπαρξης μεγάλων δογματικών διαφορών ανάμεσα στους σιίτες μουσουλμάνους και τους μακράν επιθετικότερους και φανατικότερους σουνίτες.

Ωστόσο, τα συμπέρασμα είναι και εύκολο και ασφαλές και εδραιωμένο στην εμπειρία αιώνων: οι οπαδοί του Ισλάμ δεν μπορούν και δεν θέλουν να ενσωματωθούν στις κοινωνίες της Δύσης. Δεν μπορούν και δεν θέλουν να έχουν σχέση με οποιοδήποτε σύστημα που παραπέμπει σε δημοκρατία.

Δεν μπορούν και δεν θέλουν να διανοηθούν ότι ο βίος των δύο φύλων θα χαρακτηρίζεται από ισοτιμία και αλληλοσεβασμό.

Δεν μπορούν και δεν θέλουν να συζητήσουν οτιδήποτε έχει να κάνει με τις προδήλως απάνθρωπες δοξασίες τους, που κατατάσσουν τους «απίστους» στην κατηγορία του υποζυγίου, του εχθρού, του καταδικασθέντα σε θάνατο. Το Ισλάμ δεν επιδιώκει συνύπαρξη, ομόνοια, αλληλεγγύη. Μόνο κυριαρχία και επιβολή.

Η Δύση πρέπει να ξυπνήσει από τον θανάσιμο λήθαργο της πολιτικής ορθότητας στον οποίον έχει... αφεθεί εδώ και δεκαετίες. Εχει λησμονήσει ότι ύψιστη αποστολή ενός πολιτισμού είναι η αυτοσυντήρηση. Η υπεράσπιση της ύπαρξής του.

Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]