Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρωσικά ελικόπτερα κατά των τζιχαντιστών στο Ιράκ

Ρωσικά ελικόπτερα Mi-28 Night Hunter στην ιρακινή πολεμική μηχανή κατά των τζιχαντιστών

Ομάδα ρωσικών ελικόπτερων Mi-28N Night Hunter ενέταξε στο δυναμικό του το Υπουργείο Άμυνας του Ιράκ, μετά την ολοκλήρωση του τελικού επιχειρησιακού στάδιου προετοιμασίας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ΙΝΑ, τα ρωσικά ελικόπτερα θα σταλούν σε καθορισμένες αεροπορικές βάσεις και θα λάβουν μέρος σε πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον των τζιχαντιστών και μαχητών του «Ισλαμικού κράτους» (ISIL). Στην επίσημη τελετή υποδοχής που πραγματοποιήθηκε στις 29 Οκτωβρίου, παραβρέθηκε ο Υπουργός Άμυνας του Ιράκ, Χαλίντ αλ-Ομπεϊτί, συνοδευόμενος από την ανώτερη στρατιωτική ηγεσία της χώρας.

Η σύμβαση με το Ιράκ για την προμήθεια 28 επιθετικών ελικοπτέρων Mi-35M και 15 ελικοπτέρων Mi-28 Night Hunter υπεγράφη τον Οκτώβριο του 2012.
Το ελικόπτερο Mi-28 Night Hunter έχει σχεδιαστεί για τον άμεσο εντοπισμό και καταστροφή τεθωρακισμένων οχημάτων του εχθρού, καθώς και εναέριων στόχων χαμηλής ταχύτητας, σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, ακόμα και σε ιδιαίτερα δυσμενές καιρικές συνθήκες.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]