Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ολετήρες της χώρας οι πρωταγωνιστές της Εθνικής μας Σωτηρίας…

Γράφει η Μιχαλού
 
«Μικρή» παράταση θα πάρουν τα μνημόνια στην χώρα μας είπε ο Μπένι αμέσως μετά το Παρίσι…Πιέστηκαν λέει οι άνθρωποι από τους τροϊκανούς και τι να κάνουν, υπέκυψαν!

Με λίγα λόγια υπέκυψαν αυτοί για να συνεχίζουμε να σφίγγουμε το ζωνάρι μας εμείς ενώ εκείνοι και οι αυλικοί του συστήματος θα συνεχίζουν να παίρνουν τους παχυλούς μισθούς τους  και ποιος ξέρει «τι άλλο» (!) και τα μνημόνια θα συνεχίζουν να αποτυγχάνουν το ένα μετά το άλλο.
Το χρέος δεν είναι βιώσιμο και το ξέρουν καλά οι δικοί μας «καλοθελητές» και όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσαν  να μας πείσουν για το αντίθετο.
Οι δανειστές παρέμειναν στη θέση με την οποία … προσήλθαν στο Παρίσι, ότι δηλαδή  το δημοσιονομικό  κενό είναι  2,5 δισ. ευρώ  για το 2015. Οι δικοί μας δεν κατάφεραν να τους πείσουν για το 1 δις.
Δεν είναι άλλωστε τυχαία η τοποθέτηση του Γκίκα Χαρδουβελη σε βουλευτές – την οποία μάλιστα έσπευσε άρον άρον να την μαζέψει το υπουργείο Οικονομικών αμέσως μετά-… Μίλησε για αδιάλλακτη στάση του ΔΝΤ στο Παρίσι!!!
Η χώρα βρίσκεται στην ίδια (και χειρότερη) κατάσταση με το 2009… Το αντάλλαγμα που ζήτησαν είναι να βάλουν ταφόπλακα στους Έλληνες με το  μαχαίρι σε συντάξεις και το ασφαλιστικό των επόμενων δεκαετιών, αλλά και αύξηση κάθε λογής φόρων,  κατάργηση μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ (πχ σε νησιά)  κάτι που ούτως ή άλλως επιμένει από τον Απρίλιο το ΔΝΤ…και ότι βάζει ο νους σας!!!
Κάπως έτσι  πάνε χαμένα  τα πέντε και βάλε χρόνια θυσιών και πάνω από 2.000 αυτοκτονιών. 
Αυτή τη φορά  βαδίζει προς μια νέα εθνική καταστροφή με ανείπωτες διαστάσεις…
Οι σφαλιάρες για τον ελληνικό λαό συνεχίζονται!!!
Πηγή Ποντίκι
Το φωτομοντάζ είναι από το "Γρέκι"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]