Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λαθρομετανάστευση, η επικίνδυνη απειλή κατά της χώρας σε επικίνδυνη έξαρση

Γράφει ο Φώτιος Μπαμπάνης
Δικηγόρος – Ιστορικός ερευνητής


Τις τελευταίες ημέρες των κύμα των «προσφύγων» που προωθούνται μέσω Τουρκίας στα γειτονικά Ελληνικά νησιά και δη στα Δωδεκάνησα, έχει πλέον ξεφύγει από κάθε μέτρο, και έχει λάβει τις πλέον επικίνδυνες διαστάσεις.

Ναι μεν όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση του ενεργού ηφαιστείου που επικρατεί την εποχή αυτή στις χώρες της Μέσης Ανατολής, λόγω του πολέμου που διεξάγεται (κυρίως στη Συρία), την προέλαση των τζιχαντιστών του ISIS, στη Συρία και στο Ιράκ, την πολιορκία της κουρδικής πόλης Κομπάνι που βρίσκεται στα σύνορα Συρίας – Τουρκίας, η οποία αναδεικνύει ξανά το Κουρδικό πρόβλημα που αποτελεί για την Άγκυρα του νεοθωμανού Σουλτάνου Ερντογάν αγκάθι, από το οποίο μάταια προσπαθεί να απαλλαγεί, πλην όμως, το εκπληκτικό στην κυριολεξία είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των φερόμενων ως προσφύγων που καταφθάνουν μαζικά στις ακτές των νησιών μας του ανατολικού Αιγαίου και δη των Δωδεκανήσων, μόνο «πρόσφυγες» από τις άνω εμπόλεμες ζώνες δεν είναι.

Σύμφωνα με έγκυρες και εξακριβωμένες πληροφορίες συνεργάτη μας, πρόσφατα στο νησί της Κω κατέφθασαν 300 λαθρομετανάστες, οι οποίοι όμως στη συντριπτική τους πλειοψηφία είχαν χαρακτηριστικά ατόμων που προέρχονται από χώρες που κατοικούν πληθυσμοί τουρκικής ή τουρανικής καταγωγής. Δηλαδή, έμοιαζαν με τρομακτική ακρίβεια με Τουρκομάνους ή Ουζμπέκους, αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν τα φυλετικά χαρακτηριστικά των Ουιγούρων, οι οποίοι είναι τουρκικής καταγωγής κάτοικοι της κινεζικής επαρχίας Ξιν Γιανγκ του κινεζικού Τουρκιστάν και οι οποίοι με την υποκίνηση της Άγκυρας επαναστατούν συνεχώς ζητώντας αυτονομία από την κυβέρνηση του Πεκίνου.

Όλοι αυτοί εγκαταστάθηκαν αρχικά στο επαρχείο της Κω, κι έτσι εκτέθηκαν εις την κοινή θέα. Μπορούσε να τους δει οποιοσδήποτε περνούσε από εκεί. Βέβαια, πρέπει να επισημάνουμε στο σημείο αυτό ότι η χωρητικότητα κρατουμένων του επαρχείου της Κω επαρκεί μόνο για 75 άτομα και όχι για 300.

Μεγάλη εντύπωση επίσης προκάλεσε και η σωματοδομή αυτών των φερόμενων ως «προσφύγων», από την οποία γινόταν εύκολα αντιληπτό το γεγονός ότι επρόκειτο για άτομα αρτιμελή, υγιέστατα, τα οποία είχαν πρόσφατα στρατιωτικά εκπαιδευτεί. Ορισμένοι από τους ως άνω λαθρομετανάστες ήταν φορείς διαφόρων ειδών «εξωτικών ασθενειών» με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος ξεσπάσματος πανδημικών θανατηφόρων νόσων που θα εξαπλωνόταν μέσω του προσωπικού των φυλακών σε ολόκληρο τον πληθυσμό του νησιού.

Στη συνέχεια, λοιπόν, το σύνολο των λαθρομεταναστών αυτών μεταφέρθηκαν και εγκαταστάθηκαν σε ξενοδοχείο με την αμέριστη συνδρομή και υποστήριξη του ξενοδόχου, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως ήταν ο πρώτος που προσέλαβε πακιστανούς στις επιχειρήσεις του στο νησί της Κω και έχει δηλώσει «θέλω τούρκους τουρίστες όλο το χρόνο στα ξενοδοχεία μου, δεν με ενδιαφέρουν τα εθνικά θέματα». Αυτή τη στιγμή οι Πακιστανοί εργαζόμενοι στο νησί της Κω ανέρχονται περίπου στις 5.000.

Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, ο νεοθωμανικός μεγαλοϊδεατισμός της Άγκυρας συνεχίζει τις προκλήσεις εναντίον της χώρας μας σε όλα τα μέτωπα. Θράκη – Αιγαίο – Κύπρο. Έτσι, πέρα από την μαζική προώθηση των ως άνω περίεργων τουρανικής καταγωγής «μεταναστών» στα Δωδεκάνησα, η νεοθωμανική Τουρκία δεν περιορίζεται, αλλά τουναντίον φροντίζει να «επεκτείνει» τα παράξενα φαινόμενα στο νησί.

Τις ημέρες αυτές ξεκίνησε η κυνηγετική περίοδος και με προτροπή της Άγκυρας οι μουσουλμάνοι κάτοικοι της Κω εξέρχονται μαζικά για κυνήγι, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για εκπαίδευση παραστρατιωτικού τύπου. Τρανή απόδειξη των «παράξενων φαινομένων» αποτελεί άλλωστε και η πρόσφατη σύλληψη στο Μαστιχάρι της Κω του γνωστού γερμανού πράκτορα, ο οποίος πρόσφατα είχε εφοδιάσει με πολλές και σημαντικές πληροφορίες την τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ σχετικά με τις στρατιωτικές δυνάμεις και την ασφάλεια του νησιού της Κω.

Επισημαίνουμε, επιπλέον, και την πρόσφατη οργάνωση συμποσίου στη Σμύρνη, με θέμα «Ένωση για την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό των Τούρκων της Ρόδου, Κω και των Δωδεκανήσων». Οργανωτής του συμποσίου αυτού είναι ο αντιπρόεδρος της FUEN και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης Χαλίντ Χαμπίμπογλου.
Η FUEN είναι η Ομοσπονδιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, η οποία αποτελείται από 90 μειονοτικές οργανώσεις, από 32 ευρωπαϊκές χώρες και μεταξύ των μελών της είναι και το DE B (Κόμμα Φιλίας, Ισότητας και Ειρήνης) με έδρα την Κομοτηνή και καθοδηγητή το τουρκικό προξενείο. Επίσης, μέλος της FUEN είναι και το γνωστό «Ουράνιο Τόξο», το γνωστό κόμμα της «Μακεδονικής Μειονότητας στην Ελλάδα».

Πρέπει να σημειωθεί ότι στη FUEN συμμετέχει τα τελευταία χρόνια η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών, που εκπροσωπεί πολλά σωματεία Ελλήνων που ξεριζώθηκαν από τους Τούρκους το 1955 και το 1964. Σκοπός της παρουσίας τους στη συγκεκριμένη οργάνωση είναι να προστατεύσουν τα δικαιώματα των ελάχιστων Ελλήνων που παραμένουν στην Κωνσταντινούπολη και χρειάστηκε μεγάλος αγώνας για να γίνουν δεκτοί, καθώς το DEB και οι γερμανικές οργανώσεις «Δυτικοθρακιωτών» προσπάθησαν λυσσαλέα, αλλά ανεπιτυχώς, να τους αποτρέψουν.

Κατόπιν όλων αυτών, είναι ξεκάθαρο και σαφές ότι η Νεοθωμανική Τουρκία προωθεί τα επεκτατικά της σχέδια κατά της Ελλάδας με αργά και σταθερά βήματα και στη Θράκη και στο Αιγαίο και στην Κύπρο.

Στη Θράκη και στα Δωδεκάνησα η πέμπτη φάλαγγα μέσα στο εσωτερικό της χώρας μας προετοιμάζεται ήδη και θα χτυπήσει τη χώρα μας εκ των έσω, όταν ταυτόχρονα η νεοθωμανική Τουρκία θα επιτεθεί ολοκληρωτικά εναντίον μας. Και απέναντι σε αυτές τις εξελίξεις, το Δικομματικό Κυβερνητικό έκτρωμα Σαμαρά – Βουβουζέλου, στέκεται άβουλο και αδύναμο. Παρακολουθεί τα συμβάντα παθητικά και αμήχανα, χωρίς να αντιδρά έστω και στοιχειωδώς…

Η Ελλάδα ετοιμάζεται μεθοδικά προς κατάληψη και εκ των έσω και εκ των έξω! Αλλοίμονό μας!... Ο Θεός της Ελλάδας ας μας βοηθήσει για μία ακόμη φορά…!

Πηγή εφημ. «Ελεύθερη Ώρα»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]