Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φάλαγγες ρωσικών αρμάτων κατευθύνονται εκ νέου στα σύνορα με την Ουκρανία

Μετάφραση – Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών
Πηγή Daily Mail


Ρωσικές φάλαγγες αρμάτων που βρίσκονται πάνω σε δεκάδες αρματοφορείς καθώς και τρένα, μεταφέρονται εσπευσμένα τις τελευταίες ημέρες στα σύνορα με την Ουκρανία.
Σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο οι κινήσεις αυτές... τροφοδοτούν τους φόβους ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ήδη συγκεντρώνει στρατό για τις επιχειρήσεις στην ανατολική Ουκρανία.

Φάλαγγα 13 αρματοφορέων μεταφέρει τα τελευταίου τύπου άρματα μάχης Τ-90, καθώς και οχήματα πεζικού μέσα από την περιοχή του Ροστόφ, προς τα ουκρανικά σύνορα. Την επόμενη ημέρα, οι ίδιοι αρματοφορείς επέστρεφαν άδειοι, υπογραμμίζει το δημοσίευμα.

Οι εικόνες αυτές είναι βέβαιο ότι θα κινητοποιήσουν το ΝΑΤΟ, το οποίο φοβάται ότι οι δυνάμεις του Πούτιν, θα μεταφέρουν βαρύ εξοπλισμό και επίλεκτους μαχητές κατά μήκος των συνόρων, σε περιοχές που ελέγχουν οι ρωσόφωνοι αντάρτες της Ουκρανίας.

Οι πινακίδες σε επτά από τους αρματοφορείς που εθεάθηκαν σήμερα συμπίπτουν με εκείνες που είχαν εμφανισθεί χθες. Όλες έφεραν τον κωδικό αριθμό 21 στη δεξιά πλευρά, κάτι που καταδεικνύει ότι ανήκουν σε στρατιωτικές μονάδες που βρίσκονται στην στρατιωτική περιοχή του Βόρειου Καύκασου, συμπεριλαμβανομένης της Τσετσενίας και του Νταγκεστάν, οι οποίες ανήκουν στο Rostov-on-Don, που αποτελεί μέρος της νότιας στρατιωτικής περιοχής.
Τα ρωσικά άρματα μάχης και τα οχήματα μάχης πεζικού, βρισκόντουσαν 21 μίλια από τα σύνορα με την Ουκρανία και κατευθύνονται προς σε αυτά.

Οι κινήσεις αυτές αφορούν χαρακτηριστικά τις πολεμικές εξελίξεις το τελευταίο διάστημα, ειδικά στο Ντονέτσκ όπου η πόλη έχει περικυκλωθεί από τον ουκρανικό στρατό. Πιθανή ενίσχυση των ρωσόφωνων ανταρτών, με βαρύ εξοπλισμό θα αλλάξει άρδην τα δεδομένα σε όλη την περιοχή.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]