Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σύλληψη εβραίου ακτιβιστή τις ΗΠΑ

Ο Εβραίος συγγραφέας και επιστήμονας Φίνκελσταιν και 20 στενοί του φίλοι συνελήφθησαν στις ΗΠΑ ενώ διαμαρτύρονταν κατά των επιθέσεων του Ισραήλ στην Γάζα.

Ο πολιτικός επιστήμονας Φινκελστάιν που είναι γνωστός για την σκληρή κριτική του για την πρακτική του Ισραήλ απέναντι στους Παλαιστίνιους, συνελήφθη μαζί με φίλους του όταν οργάνωσαν διαμαρτυρία μπροστά στην μόνιμη αντιπροσωπεία του Ισραήλ στον ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη.

Στην έκκληση που έκανε για διαμαρτυρία μέσω διαδικτύου ο Φίνκελστάιν, ανταποκρίθηκαν αρκετοί Αμερικανοί ακτιβιστές.
Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν τοπική ώρα 12:00 μπροστά στο κτίριο της Ισραηλινής αντιπροσωπείας και θέλησαν να σταματήσουν την κυκλοφορία σε μια από τις πιο πολυσύχναστες οδούς, της 2η Λεωφόρο.
Όταν ξάπλωσαν επί της λεωφόρου αποκλείοντας την κυκλοφορία, επενέβησαν οι δυνάμεις ασφαλείας που ήταν σκοπιά στο κτίριο της αντιπροσωπείας του Ισραήλ. Μεταφέρθηκαν επιτόπου πολλές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ μια ομάδα πολιτών φωνάζοντας συνθήματα στήριξαν τους διαδηλωτές.
Ομάδα διαδηλωτών, μεταξύ των οποίων και ο Φινκελστάιν συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Πηγή "Τουρκικά Νέα"


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]