Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τέρενς Κουίκ: "Στην Θράκη θα δώσουμε μάχη και θα την κερδίσουμε"

"Βάζουμε μπροστά το σχέδιο ολικής επαναφοράς της Θράκης. Και αυτό το στρατηγικό σχέδιο περιέχει μάχες που θα τις δώσουμε και θα τις κερδίσουμε. Όσοι ονειρεύονται μία τουρκική Θράκη καλό είναι να ξέρουν πως τα σχέδιά τους θα διαλυθούν. Όσο για τους φοβικούς καρεκλοκένταυρους των Αθηνών θα πρέπει να ξέρουν πως από δω και πέρα θα είναι αντιμέτωποι με τις ευθύνες τους. Και δεν εννοώ μόνο τις πολιτικές ευθύνες... Δεν θα επιτρέψουμε την κοινωνική καταρράκωση, την οικονομική εγκατάλειψη και την εθνική φοβικότητα επί της Θράκης από τους κυβερνώντες. Θα ελέγχονται καθημερινά τόσο για τις πράξεις όσο και για τις παραλείψεις τους. Αυτό ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι έχουν κάνει άλλους υπολογισμούς...", μας δήλωσε σε αποκλειστικότητα ο Τέρενς Κουίκ.

Συνεπής στα όσα προεκλογικά εξήγγειλε, ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, λίγες ώρες μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Μαΐου, εμφανίζεται με δηλώσεις και θέσεις που αποτελούν φάρο ελπίδας για την καταστροφή που επέφεραν οι κυβερνητικές επιλογές στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Έτσι, νομική μορφή αποκτά πλέον ο Συνδυασμός εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ
ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, του οποίου ηγείται ο Βουλευτής Επικρατείας και Περιφερειακός Σύμβουλος Τέρενς Κουίκ. Αυτό αποφάσισαν ομόφωνα τα 57 στελέχη και των πέντε νομών του Συνδυασμού, μετά από εισήγηση του Τέρενς Κουίκ.

«Οι δεσμεύσεις μου είναι πάντα δεσμεύσεις. Είπα ότι ήρθα για να μείνω και να δουλέψω για την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη και όχι απλά να διαχειριστώ έναν προεκλογικό αγώνα», δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ μιλώντας σήμερα το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό «Studio 7» της Καβάλας.

Ο Τέρενς Κουίκ αποκάλυψε, επίσης, ότι σύντομα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των στελεχών του Συνδυασμού, που θα αναλάβουν τομείς ευθύνης (Ανάπτυξης, Γεωργίας, Τουρισμού, Παιδείας, Υγείας κλπ), ώστε να είναι πιο συντονισμένη η παρουσία του Συνδυασμού δίπλα στους πολίτες, κοντά στα προβλήματα του κάθε νομού και με πιο τεκμηριωμένη φωνή στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αλλά και στη Βουλή των Ελλήνων, με την κοινοβουλευτική ιδιότητα του ιδίου.

Τέλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Τέρενς Κουίκ διευκρίνισε, ότι οι σκοποί του Συνδυασμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, όπως θα διατυπωθούν στο καταστατικό όταν αποκτήσει νομική μορφή, είναι, μεταξύ άλλων:

• Η ανάπτυξη της ΑΜ-Θ και η απόδοση όσων της ανήκουν εκ μέρους του αθηνοκεντρικού κράτους.
• Ο περιορισμός στο μηδέν των αντεθνικών δράσεων του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, περιοριζόμενο αποκλειστικά και μόνο στα αυστηρά διπλωματικά του καθήκοντα.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]