Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όποιος έχει άλλη άποψη είναι «φασίστας»

Το έχω πει σε φίλους βουλευτές, έναν του ΣΥΡΙΖΑ και έναν του ΚΚΕ. Αν η Αριστερά έπιανε σωστά τα εθνικά θέματα και το λαθρομεταναστευτικό, τότε η Δεξιά θα ερχόταν σε δύσκολη θέση.
Δεν ξέρω ποιος τους τυφλώνει πιο πολύ, ο Θεός ή ο… Λένιν, πάντως ιδίως ο Αλέξης στη Θράκη σέρνεται σαν σκυλί πίσω από τον αραμπά του προξενείου.

Η Σαμπιχά Σουλεϊμάν είναι μουσουλμάνα Ρομά από το Δροσερό Ξάνθης. Έχει ιδρύσει τον Σύλλογο Γυναικών «Ελπίδα» και αγωνίζεται μέσα σε ένα πολύ εχθρικό περιβάλλον. Είναι κόκκινο πανί για το φασισταριό της Άγκυρας στη Θράκη και τους παρενδυτικούς Έλληνες, που ξύνουν κάθε τόσο την πόρτα του προξενείου με τα μπροστινά πόδια τους για λίγης στήριξη στις διάφορες εκλογές.

Και πώς να μην είναι κόκκινο πανί, όταν από διεθνή βήματα έχει δηλώσει περήφανη που είναι Ελληνίδα κι έχει καταγγείλει τον καταπιεστικό ρόλο των μηχανισμών του προξενείου στην περιοχή. Μέχρι σωματική επίθεση έχει δεχτεί. Για τις ύβρεις και τις συκοφαντίες δεν το συζητάω. Συχνά συμμετέχουν και ελληνόφωνοι «προοδευτικοί», χρήσιμοι και δουλοπρεπείς ηλίθιοι των παρακρατικών μηχανισμών του τουρκικού ισλαμοφασισμού στη Θράκη.

Άκουσα, λοιπόν, με έκπληξη πριν από λίγες ημέρες ότι η Σαμπιχά θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Η έκπληξή μου ήταν ευχάριστη, αν και θα προτιμούσα αυτή η γενναία γυναίκα να είναι στο δικό μας ψηφοδέλτιο, γιατί θεώρησα ότι ίσως κάποιοι στην Κουμουνδούρου είχαν αρχίσει να παίρνουν μυρωδιά τι συμβαίνει στη μεθόριο. Κι εγώ θα ήθελα όλα, μα όλα τα κόμματα να έχουν μία, ενιαία και αδιαίρετη εθνική στάση στα ζητήματα της Θράκης. Όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό…

Ήδη την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές διαβάζω για την βέβαιη απόσυρση της υποψηφιότητάς της. Ξεσηκώθηκε όλο το σκυλολόι των μπράβων του προξενείου και τα ελληνόφωνα γιουσουφάκια του, μαζί με τους κομματικούς. Τη βαφτίζουν μέχρι «ακροδεξιά»! Γιατί; Γιατί δεν δέχτηκε ποτέ να γίνει όργανο του πρωτόγονου και γενοκτόνου φασισμού που εκπροσωπεί ο τουρκισμός, είτε ως κεμαλισμός είτε ως ισλαμοφασισμός του Ερτογάν, δηλώνει Ελληνίδα και καταγγέλλει την καταπίεση των Ρομά και των Πομάκων από τα παρακρατικά δίκτυα της Άγκυρας στη Θράκη. Δηλαδή λέει την αλήθεια. Οι αληθινοί φασίστες κατηγορούν αυτή που υπερασπίζεται τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Οι αληθινοί φασίστες βρίζουν το θύμα τους!\

Αν δεν το έχετε καταλάβει, είναι γενικότερο το φαινόμενο. Είναι μία γενικότερη επίθεση όλων των χιμπαντζήδων της «προόδου» και της «πολιτικής ορθότητας». Έχουν σηκωθεί τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι. Απλά εκεί στη Θράκη είναι χυδαιότερο, ακόμη πιο βρώμικο και με άμεση ανάμειξη της φωλιάς των φιδιών, του άντρου του ισλαμοφασισμού, που υποδύεται το προξενείο.

Με απλά λόγια, στη Θράκη όποιος αντιστέκεται στον τουρκικό σοβινισμό και στα επεκτατικά σχέδιά του βαφτίζεται «ακροδεξιός», «εθνικιστής», «φασίστας» κ.λ.π. Πού; Στη Θράκη!

Με αφορμή την Χρυσαυγειάδα και την Μπαλτακειάδα, το ίδιο γίνεται και στας Αθήνας. Ό,τι κι όποιος είναι απέναντι στην ψωραλέα διεθνικιστική αντίληψή τους, στον τουρκικό επεκτατισμό ή στον σοβινισμό των Σκπιανών επιγόνων των συνεργατών του Χίτλερ, βαφτίζεται «ακροδεξιά». Απλά πράγματα.

Θεωρείς ότι υπάρχει τουρκική απειλή, ότι οι πεσόντες πιλότοι μας δεν αυτοκτόνησαν; Διαφωνείς με το νταβατζιλίκι της Άγκυρας στη Θράκη; Είσαι «ακροδεξιός».
Διαφωνείς με την παραβίαση των δικαιωμάτων των Ρομά και των Πομάκων με τον συνεχιζόμενο καταπιεστικό εκτουρκισμό τους; Είσαι πάλι «ακροδεξιός».
Τολμάς να μην είσαι τροτέζα του Σχεδίου Ανάν, να αρνείσαι την εφαρμογή απαρχάιντ στη Κύπρο, όπου οι τούρκοι θα είναι οι λευκοί και οι Έλληνες οι μαύροι;
Τολμάς να μην ευθυγραμμίζεσαι στο ζήτημα αυτό με τα τουρκικά και αγγλο-αμερικανικά συμφέροντα; Είσαι «ακροδεξιός» φίλε μου, και μπορούν να σου το βεβαιώσουν όλοι οι υποψήφιοι της Θρούμπας και τα γκαρσόνια στο Ντε Κάπο, που έχουν μία γνωριμία με όλη τη βιοχλαπάτσα της καθ’ ημάς δουλόφρονος «προόδου».

Ο μεγαλύτερος δουλέμπορος και με το αζημίωτο διακινητής λαθρομεταναστών, είναι το τουρκικό κράτος. Όλοι κάνουν την πάπια γι αυτό. Ιδίως δε η «πεφωτισμένη πρόοδος» Κολωνακίου κι Εξαρχείων. Δεν βγάζουν κιχ. Είναι επομένως σιωπηροί συνένοχοι του μεγάλου δουλεμπόρου και των οργάνων του. Κρατικών αξιωματούχων και μαφιόζων, που στην Τουρκία είναι ένα πράγμα και σφιχταγκαλιασμένο.

Το καταγγέλλεις αυτό; Καταγγέλλεις ως άθλια την πολιτική στάση «μπάτε σκύλοι, αλέστε» και ζητάς καταστολή της αθρόας εισόδου λαθρομεταναστών, που δεν δικαιούνται πολιτικό άσυλο και με τα ψευδή αιτήματά τους καθυστερούν αυτούς που όντως δικαιούνται άσυλο; Είσαι κι εσύ «ακροδεξιός», «φασίστας» κ.λ.π.

Αδέρφια, είναι σαν κάποιος να ανάδεψε τον πάτο και να βγήκε όλη η μούργα επάνω και μάλιστα μας ζητάει και τα ρέστα. Αλλά για φανταστείτε να λέγανε ότι είμαστε σαν του λόγου τους…; Πώς θα ξεπλέναμε τέτοια ντροπή; Θα μου πείτε, γιατί δεν μας λες για την αμηχανία και την υποχωρητικότητα της άλλης πλευράς; Έχουν πει πολλά, αλλά λίγη υπομονή. Από 26/5 θα κάνουμε ταμείο.

Καλή Ανάσταση, με υγεία και αξιοπρέπεια…

Φαήλος Κρανιδιώτης
Πηγή εφημ. «Δημοκρατία»


Σχόλιο ιστολογίου: Γιατί αυτά δεν τα λέει στον προσωπικό του φίλο, τον Αντώνη, ο κύριος Κρανιδιώτης; Γιατί δεν καταγγέλλει ΤΩΡΑ τις εμφανίσεις του υποψηφίου περιφερειάρχη της ΝΔ στην Ανατ. Μακεδονία και Θράκη, με ψευτομουφτήδες, με υποπρακτορίσκους και με στελέχη του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής; Στις 26/5 κύριε Κρανιδιώτη, όταν εσείς θα κάνετε ταμείο, στην Θράκη θα υπάρχει έλλειμμα… και αυτό το έλλειμμα θα δημιουργηθεί επειδή τόσο εσείς όσο και οι υπόλοιποι της Νέας Δημοκρατίας (στελέχη και μέλη) έχει ταξινομήσει ως πρώτιστο μέλημά σας τις ψήφους και όχι την αλήθεια ή το χρέος σας ως πολιτών προς τον Ελληνισμό και την Θράκη. Λειτουργείτε πρώτιστα ως κομματικά στελέχη (σκυλάκια του εκάστοτε προέδρου του κόμματός σας) και με την μέθοδο της αναβολής κατορθώνετε να δημιουργείτε πολλά περισσότερα προβλήματα στην πατρίδα από όσα θα ονειρευόταν οι επιβουλείς της…
Μισά λόγια κύριε Κρανιδιώτη, μισά έργα και μισή αλήθεια, μόνο κακό κάνουν. Και το γνωρίζετε πολύ καλά, άσχετα αν δεν επιθυμείτε να το ομολογήσετε, τουλάχιστον, δημοσίως… Γιατί, επί της ουσίας, δεν διαφέρετε σε τίποτε από αυτούς τους πολιτικούς σας αντιπάλους που καταγγέλλετε με τόσο σθένος.
Είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει, είστε ίδιοι με αυτούς, αλλά με… διαφορετικό περιτύλιγμα. Και μέχρι να υπάρξουν απτές αποδείξεις των (γραπτών ή προφορικών) λόγων σας, να μας συγχωρείτε αλλά μας θυμίζετε εκείνους τους στίχους που λένε για "τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα...".
Δυστυχώς, κύριε Κρανιδιώτη, το "ταμείο" του κόμματός σας, το πληρώνει μετρητοίς η χώρα... και ιδιαίτερα η Ελληνική Θράκη.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Μιλούν όλοι... μιλάει κι ο Κρανιδιώτης. Έχει καταντήσει ο Πάγκαλος της ΝΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Το έχω πει σε φίλους βουλευτές, έναν του ΣΥΡΙΖΑ και έναν του ΚΚΕ. Αν η Αριστερά έπιανε σωστά τα εθνικά θέματα και το λαθρομεταναστευτικό, τότε η Δεξιά θα ερχόταν σε δύσκολη θέση".
    Έχει πάσει η "δεξιά" τα δυο αυτά ΚΥΡΙΩΤΑΤΑ θέματα κε Κρανιδιώτη;
    Εντός αυτοδιαλυτικής ΕΕ εθνικά θέματα;
    Εντός αυτοδιαλυτικής ΕΕ εποικιστικοί φραγμοί;
    Χριστός ανέστη και καλά μας μυαλἀ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Φαηλο ποιοι διαλύσαν την Πατριδα ;
    Ακόμη μιλάς ;
    Οτι ειναι οι αριστεροι είστε και εσείς . Συμμορίες εγκληματικές είστε όλοι σας .
    Άντε στα σπίτια σας και μην ξαναβγητε στην πιάτσα . Πολυ κακο δεν έφεραν οι .....πολιτικές σας ;
    Και έχεις το θράσος να λες οτι έχεις φίλο τον γκαβο ! Καλα λένε πες μου τον φίλο σου να σου ποιος είσαι .....
    Η μήπως νομίζεις οτι όλοι μας πιστέψαμε οτι γκαβος και η παρεα του σας πέταξε απο το ψηφοδέλτιο ;
    Εφεδρείες είστε και μαριονέτες .
    Είστε γυμνοί στα ματια μας και γελοίοι .
    Δεν μπορει νασαι τόσο ......γιδι και να μην έχεις καταλάβει τι εστι κοινοβούλιο ; Και τι κάνουν εκει μεσα οι Ελληνοφωνοι ;
    Απο τις πράξεις σας και τα αποτελέσματα κριθηκατε και είστε για τα μπάζα .
    Καλη μετάνοια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επιτελους να φανει τι σοι πραγμα ειναι και ο κρανιδιωτης. Με τον σαμαρο ψευταρο καθαρματακο πηγαινε για ευρωβουλευτης ο ομοιος, και η κοππια στα λαχανα. Ειναι εμετικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελέγξτε, αγαπητέ, προσεκτικά τη φαρέτρα σας . Ίσως διαπιστώσετε ότι πολλά από τα "όπλα" σας έχουν παραταχθεί κατά καιρούς ενώπιον του γυφτοπρόξενου. Αν πράγματι σας είναι άγνωστο ότι οι ψευτοπροοδευτικοί και οι πασόκοι δεν έχουν το προνόμιο της αποκλειστικότητας στο να είναι "ελληνόφωνοι χρήσιμοι και δουλοπρεπείς", και ότι οι μουσουλμάνοι βρίσκονται στην αγκαλιά της Άγκυρας όχι λόγω ανικανότητας αλλά λόγω του ανταγωνισμού μεταξύ "ημετέρων" και ...ετέρων για το ποιός θα κερδίσει τις ψήφους στον πλειστηριασμό του προξενείου, και κυρίως λόγω της απληστίας κάποιων, έχετε πολλά να μάθετε για τη Θράκη. Δείτε δημοσιεύσεις του τοπικού τύπου με φωτογραφίες. Ρίξτε μια ματιά στα εκλογικά αποτελέσματα (εθνικών ή άλλων εκλογών) των τελευταίων 10-15 χρόνων στα λεγόμενα σκληροπυρηνικά χωριά της γνωστής "γραμμής" Θα διαφωτιστείτε. Α, και παρεμπιπτόντως, το τηλέφωνο της Σαμπιχά δεν υπάρχει τον τηλεφωνικό κατάλογο; ή μήπως ο κατάλογος ξεχάστηκε στη μετακόμιση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τη Θρακη την εχουν προγραψει.... Κατι σαν τη Κυπρο που ηταν μακρυα. Συμφορες ερχονται για τη χωρα και δεν φαινεται και κανενας αξιος στον οριζοντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]