Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλβανία: Στρατολόγηση μουσουλμάνων για να πολεμήσουν στη Συρία

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τουλάχιστον πέντε άτομα με την κατηγορία της τρομοκρατίας -μεταξύ των οποίων κι ένας ιμάμης.

Στην κατοχή των πέντε συλληφθέντων, οι οποίοι κατηγορούνται ότι "προσλάμβαναν" νεαρούς μουσουλμάνους για να πολεμήσουν στη Συρία, βρέθηκαν όπλα και μεγάλες ποσότητες πυρομαχικών και εκρηκτικών μηχανισμών.

Οι συλλήψεις έγιναν στα περίχωρα των Τιράνων και, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η έρευνα που οδήγησε στις παραπάνω συλλήψεις διήρκεσε εννέα μήνες και διεξήχθη από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (SHISH), όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Σημειώνεται ότι η αλβανική κυβέρνηση ετοιμάζει νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή το τρέχοντα μήνα, το οποίο προβλέπει αυστηρές κυρώσεις και μέχρι 10 χρόνια κάθειρξη σε όλους όσοι συμμετέχουν σε πολεμικές συγκρούσεις σε ξένες χώρες.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]