Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κλείνει οριστικά και ο ΕΟΠΥΥ

Μέχρι σήμερα διαβεβαίωναν ότι σκοπός τους είναι η καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες. Διέψευδαν τις "φήμες" για μεθόδευση ισοπέδωσης του συστήματος Υγείας και ολοκληρωτικής παράδοσης των υγείας των πολιτών στην ιδιωτική υγεία (βλ. συμφέροντα).

Έτσι, αφού πρώτα κατασπατάλησαν τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων, αφού στη συνέχεια άλλαξαν όνομα στο ΙΚΑ (έγινε ΕΟΠΥΥ) για να χαθούν τα "ίχνη" της αρπαγής των χρημάτων των ασφαλισμένων πολιτών, στη συνέχεια και μετά από την παταγώδη αποτυχία και του ΕΟΠΥΥ (η οποία είχε επισημανθεί από τη γέννηση του "εγχειρήματος"), βγάζουν μία απόφαση με την οποία "σκουπίζουν" όλο το υλικό των Μονάδων Υγείας του ΕΟΠΥΥ. Πρόκειται για στυγνή κλοπή, αλλά επειδή γίνεται από το κράτος (με εντολές δηλαδή των πολιτικών), δεν θεωρείται κλοπή, αλλά "αλλαγή πολιτικού σχεδιασμού"...!

Το έγγραφο με το οποίο διατάσσεται η αρπαγή του υλικού των Μονάδων Υγείας του ΕΟΠΥΥ.


Και από τώρα και στο εξής τι θα γίνει; Όσοι θα έχουν να πληρώνουν, να σώζουν τις ζωές τους. Οι άλλοι, μπορούν να πεθάνουν, να αλλάξουν χώρα ή... να στείλουν στον αγύριστο την εγκληματική συμμορία που καταστρέφει με σύστημα τη χώρα και δολοφονείς τους πολίτες της...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Για να μην ξεχνιόμαστε, ο Άδωνις είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Όλη τη μεθόδευση και την εκτέλεση από ασφαλιστικά ταμεία έως μονάδες υγείας την οργάνωσε ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ!
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΑΙΟΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]