Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ρωσικό ναυτικό ξεκινά αεροναυτικές ασκήσεις στη Μεσόγειο


Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών



Ομάδα ρωσικών πολεμικών πλοίων ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή την διεξαγωγή αεροναυτικών ασκήσεων στη Μεσόγειο, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού ναυτικού πλοίαρχος Vadim SERGA.

«Οι πιλότοι θα πραγματοποιήσουν αεροναυτικές ασκήσεις, αερομαχίες, εκτελώντας παράλληλα αποστολές υποστήριξης και συνοδείας ναυτικών μονάδων (TASMO)» δήλωσε ο SERGA στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με τον Ρώσο αξιωματικό, κατά την διάρκεια των ασκήσεων θα πραγματοποιηθούν πάνω από 20 εκπαιδευτικές πτήσεις από μαχητικά αεροσκάφη Su - 33 τα οποία θα εκτελέσουν πλήθος αποστολών.

Οι ρωσικές ομάδες πολεμικών πλοίων του Βορείου Στόλου εισήλθαν από το Στενό του Γιβραλτάρ με κατεύθυνση προς τη Μεσόγειο στα μέσα Ιανουαρίου.

Η πρώτη ομάδα αποτελείται από το αεροπλανοφόρο «Admiral Kuznetsov» και το ανθυποβρυχιακό πλοίο «Admiral Levchenko». Η δεύτερη ομάδα περιελάμβανε το αποβατικό πλοίο «Olenegorsky Gornyak» και διάφορα βοηθητικά σκάφη.

Σχόλιο: Η Ρωσία εντείνει συνεχώς την παρουσία της στη Μεσόγειο θάλασσα κατά τους τελευταίους μήνες. Το Νοέμβριο, το πυρηνοκίνητο πυραυλοφόρο καταδρομικό Varyag επισκέφθηκε το αιγυπτιακό λιμάνι της Αλεξάνδρειας για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια.
Εκτός αυτού, ρωσικά πολεμικά πλοία, συμπεριλαμβανομένου του πυρηνοκίνητου πυραυλοφόρου καταδρομικού «Peter the Great», έχουν αναλάβει ενεργό ρόλο στην απομάκρυνση των χημικών όπλων από τη Συρία.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]