Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πολεμάνε το "κακό σπυρί" που λέγεται Έλληνας

Ο ελληνισμός είναι η ιστορική εκείνη παράδοση μέσα στην οποία ζει η ιδέα της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Η ελευθερία είναι ο πυρήνας της ελληνικότητας

Το πρόβλημα των παγκόσμιων εξουσιαστών είναι η ιδέα της ελευθερίας και της δημοκρατίας, της ΑΥΤΟ-ΝΟΜΙΑΣ και της ΑΥΤΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Η ύπαρξή της, η επιβίωσή της και η διάδοσή της.

Και η μήτρα των ιδεών αυτών είναι ο ελληνισμός.

Ο πυρήνας της ελληνικότητας είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Με ελληνικά καύσιμα βγήκε η αποκτηνωμένη Ευρώπη από τον μεσαίωνα και μπήκε στην αναγέννηση.

Με τι θα ‘βγαινε η ευρώπη από την βαρβαρότητα της δεσποτείας του μεσαίωνα; Με τα δικά της ανύπαρκτα πνευματικά …εφόδια; Με ελληνικά εφόδια βγήκε. Αλλά αύτό τους χαλάει άσχημα τους εθνομηδενιστές αριστερούς και αναρχικούς. Διότι βασικά είναι μισέλληνες.

Το πρόβλημα των παγκόσμιων εξουσιαστών είναι, εξ αιτίας αυτών λοιπόν, το ελληνικό πνεύμα. Αυτό γυρεύουν να εξαφανίσουν. Να μην μεινει ίχνος. Να μην μείνει ρουθούνι που να ισχυρίζεται, ή να πιστεύει ή ότι άλλο πως έχει ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ με τον ελληνισμό και ότι ο ελληνισμός αντιπροσωπεύει.

Πρέπει να διακοπεί κάθε ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ανθρώπων, ομάδων και εθνών, με τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. Να εκλείψει.

Γι’ αυτό μισθώνουν τους Φαλμεράϋερ και τους καθοδηγητάδες των αναρχόπουλων και των αριστερόπουλων κι εκείνους που γράφουν τα βιβλία και τις μπροσούρες που διαβάζουν και τα στέκια τους. Και έχουν καταξοδευτεί οι άνθρωποι για να τους κάνουν μισέλληνες, έλληνες όντες.

Υπάρχουν πολλές άλλες ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ που να σχετίζονται με την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον ΑΝΘΡΩΠΟ-ΚΕΝΤΡΙΣΜΟ εκτός από την ελληνική;

Ποιες;

Καμμία!

Τι θα ‘κανε κάποιος αν ήτανε ένα σαλταρισμένος παγκόσμιος εξουσιαστής; Δεν θα κοίταγε να ξεφορτωθεί αυτό το κακό σπυρί που λέγεται ΕΛΛΗΝΑΣ;

Ε, γι’ αυτό ξοδεύουν τόσα φράγκα οι άνθρωποι αυτοί. Για να καταφέρουν να χτυπήσουν τον ελληνισμό ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑ, μέσα στην ΕΛΛΑΔΑ. Να κάνουν τα αναρχόπουλα και τα αριστερόπουλα και τα άλλα ελληνόπουλα ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Και τους δουλεύουν και ψιλό γαζί πως είναι και προοδευτικοί κιόλας!

Θραξ ο Αναρμόδιος


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]