Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χλιμιτζουρ-Ελλάς

Δεν είναι που ένας χλιμίτζουρας τίποτας χρησιμοποιεί για δικαιολογία τη φόρτιση της μπαταρίας του αυτοκινήτου κάνοντας για ακόμη μια φορά τα παντελόνια πλισέ φούστα. Δεν είναι που οργίστηκες, φώναξες, τσίριξες με τα πόθεν αίσχη όλης αυτής της χλιμιτζουριάς που παλεύει για την σωτηρία σου. 

Είναι που πίστεψες ότι εντελώς τυχαία συνέλαβαν τον τίποτα που είχε μυαλό να βρει στην παρανομία πλαστές πινακίδες. Είναι τόσο λίγος ο χλιμίτζουρας που δεν του ρίξανε από δίπλα μια νταρντάνα καμαριέρα αλλά μια πλαστή πινακίδα.
Όταν θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους που το ξέρουν καλύτερα από όλους τραβάνε από το κουτί των σκανδάλων και των τυχαίων περιστατικών το θέμα που θα κάνει μπαμ. 
Το θέμα που θα σε κρατήσει κολλημένο στις οθόνες για τις εξελίξεις του και θα σε απομακρύνει από όσα περνάνε νόμιμα και ανήθικα από την μπροστινή πόρτα της αίθουσας λήψης αποφάσεων για την ίδια σου τη ζωή. 

Την ώρα που εσύ εκστασιασμένος νομίζεις ότι τα πράγματα άλλαξαν αφού ακόμα και ο ανιψιός του εθνάρχη φόρεσε χειροπέδες οι υπόλοιποι χλιμίτζουρες δεν σταματάνε να σου σκάβουν τον λάκκο.
Δεν ξέρω αν τα έμαθες τα νέα αλλά όσο κοιτούσες τα εκατομμύρια των βουλευτών και τα βραχιολάκια του χλιμίτζουρα που περνούσαν με περισσή λάμψη από τις οθόνες, πέρασαν εγκύκλιο με την οποία όποιος άνεργος εγγεγραμμένος στον ΟΑΕΔ δεν θέλει να εργαστεί στα Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας (σκλαβοπάζαρα των ΜΚΟ) τότε ο ΟΑΕΔ έχει δικαίωμα να τον διαγράψει από τα μητρώα του. 

Η αλυσίδα των σκεπτικού έχει ως εξής: Ένας χλιμίτζουρας κατακτητής σκέφτεται. Ένας χλιμίτζουρας πολιτικάντης περνάει νόμο. Ένας χλίμιτζουρας κρατικός υπάλληλος εκτελεί. 
Τόσο απλά σου διαγράφουν την ζωή. Την ζωή που για να φθάσεις σε αυτή την ηλικία άνεργος την έχεις πληρωμένη με αίμα. Δεν σου χάρισε κανένας τίποτε τόσα χρόνια, τα έχεις πληρώσει όλα για την δύσκολη στιγμή και τώρα που ήρθε αυτή αφού δεν συναινείς στον εκβιασμό και τολμάς να υπερασπίσεις την αξιοπρέπειά σου, σε διαγράφουν.
Χιλιάδες παραπομπές στις ηλεκτρονικές σελίδες των εφημερίδων με όλες τις πόζες του χλιμίτζουρα με τις πλαστές πινακίδες. Μόνο μία παραπομπή και μάλιστα ως μεγάλη νίκη της κυβέρνησης έναντι της Τρόικας για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. 
Δεν σε νοιάζει ε; 
Θα σε νοιάξει όμως όταν τελειώνοντας τα σόου του χλιμίτζουρα και των άλλων από την 1η Ιανουαρίου ο νόμος που όριζε ότι την πρώτη κατοικία σου δεν την κουνάει ούτε βομβαρδιστικό, θα στην κουνήσει ο τραπεζίτης όταν θα σε καλέσει να κάνεις διακανονισμό έστω και για 10 ευρώ το μήνα. Το σπίτι που έχει ως έδρα την χώρα Ελλάδα από την στιγμή που θα περάσει το νομοσχέδιο θα έχει έδρα το υποκατάστημα της τράπεζας. 

Σε διαγράφουν από τη χώρα και αυτό το θεωρούν νίκη.
Οι πολιτικάντηδες χλιμίτζουρες ως υπάλληλοι χρόνια του συστήματος μια χαρά παίζουν τον ρόλο τους όποτε τους καλέσει το υψηλό αφεντικό. Ακόμα κι αν διαγραφούν από κόμματα είναι μόνιμη και αμετάκλητη η θέση τους σε οποιοδήποτε καθεστώς. Η δική σου όμως ζωή καταμετρημένη σε ένσημα εργασίας και η δική σου στέγη χτισμένη με αίμα διαγράφονται όποτε το σύστημα γουστάρει.
Έχει τελειώσει το θέμα για όλους όσους δεν συμμετέχουν στο σύστημα χλιμιτζουριάς. Από την στιγμή που δεν χρειάζονται την πλειοψηφική ψήφο για να σε γδάρουν, δεν έχεις πλέον χρήματα να σου τα πάρουν με φόρους, οι κρατικοί τους υπάλληλοι πληρώνονται μέσω δανεικών, δεν υπάρχει κανένας λόγος για όλους αυτούς να μην δουλεύεις ως σκλάβος για να κονομάνε αλλά και να μην έχεις δικαίωμα δικού σου σπιτιού. 
Περιττεύεις στην χώρα με το όνομα Χλιμιτζουρ[-Ελλάδα και το μόνο τους μέλημα από εδώ και στο εξής είναι πώς να σε ξεφορτωθούν ως περίσσιο βάρος στην κρουαζιέρα τους που έχει ήδη σχεδιαστεί.
Αν δεν έχουμε πάρει χαμπάρι την σοβαρότητα των προαναφερόμενων εγκυκλίων και νόμων απολαμβάνοντας τα σόου του κάθε χλιμίτζουρα τότε τα άρτια εκπαιδευμένα ανθρωπάρια του συστήματος (από πάνω μέχρι κάτω) καλά κάνουν και μάς συμπεριφέρονται ως περιττούς.

Πηγή Στον Τοίχο 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. ρε Ελληνα δεν χρειαζεται τιποτα το τραγικο,η τιποτα το δυσκολο η τιποτα το σπουδαιο λιγος αρκει μονο λιγο αν ειχες,ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ..τιποτα αλλο δεν χρειαζεται για να τα τιναξεις ΟΛΑ απο την πλατη σου και απο την συνειδηση σου...αυτο ειναι το μαγικο νοημα που σου λειπει...που δεν εχεις...κα να τι τραβας απο παρταλια...εισαι πλουσιος σε εγωισμο...τι να τον κανεις ομως;;;;λογια,λογια,λογια....εσενα θα σε σωσουν ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΡΓΑ,που θα γινουν απο την αποφασιστικοτητα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιόν εγωισμό; Έχουν εγωισμό οι γλύφτες και οι παρτάκηδες; Μόνο δουλοπρεπείς είναι.

      Διαγραφή
    2. και βεβαια εχουν αγαπητε...ειναι ο αρρωστημενος εγωισμος του ταχα εκλεκτου...αυτουνου που νομιζει πως ανηκει σε καποια ανωτερη κοσμικα φυλη και καστα ανθρωπων που ειναι ανωτερη και του επιτρεπονται ΟΛΑ...ειναι κατι σαν ημιθεοι...ετσι τους παραμυθιαζουν και οι καλοθελητες αλλα πολυ περισσοτερο εμεις οι καλοκαγαθοι ελληνες που τους εχουμε εμπιστευθει τις τυχες μας και το μελλον αυτου του ιστορικου τοπου...Ειναι ο εγωισμος της υποτιμησης ου συνανθρωπου..οτι ταχα και καλα εμεις ειμαστε παρακατιανοι...και δεν καταλαβαινουμε...δεν ψιλιαζομαστε...ειμαστε ζωα,αγελη,κατευθυνομενοι,μαζα...μπορει ετσι να θελουν να μας κανουν....μπορει να τουεχουμε δωσει το δικαιωμα να πιστευουν πως μπορουν...ΑΛΛΑ...υπαρχει και ενα ..αλλα...αν ξυπνησεις ,μονομιας....θαρθει αναποδα ο ντουνιας....καλο ειναι να τους το υπενθυμισουμε καμια φορα....

      Διαγραφή
  2. Μέχρι να έλθουν τα πάνω κάτω , έχουμε δρόμο ανηφορικό μπροστα μας .
    Θα βλέπουν στις οθόνες οι λαοί του κόσμου το κακο φονικό που θα βλέπουμε γύρω μας και θα υπακούουν τρομοκρατημενοι στον αφανισμο τους και αυτοι .
    Ελπίζω όλοι όσοι δεν σχολιάζουν μόνο τα σωστά , αλλα έχουν ετοιμαστεί για άκρως αντίξοες συνθήκες διαβίωσης .
    Ειναι προσχεδιασμένη . Δεν θα επέλθει το χάος , επειδη ειναι ΑΓΧΘΟΙ αρουρηδες οι τύποι με τις γραβάτες . Οτι λένε και οτι κάνουν , ειναι αυστηρώς ελεγχόμενα . Δεν ειναι λάθη . Σχέδιο εκτελείται .
    Καλη δύναμη . Τα γεγονότα πλέον καλπαζουν .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Έλληνας αποφάσισε να παίξει το ρόλο του ραγιά και θα συνεχίσει τελικά αυτοί που αντιστάθηκαν πραγματικά είναι πολύ λίγοι, τα χρόνια πέρασαν κιόλας 5 από το 2008-9 και αρκετοί έχουν ήδη φύγει για εξωτερικό, οι υπόλοιποι συνηθίζουν την φτώχεια και οι υπόλοιποι κλείνουν τα μάτια στην διαφθορά και την αδικία ή επιλέγουν την διαφθορά και αυτοί. Απλά αυτή η γενιά και η επόμενη 'χάθηκε' , όσοι έσκυψαν κεφάλι είναι οι περισσότεροι. Αυτό θα καταγράψει η Ιστορία ....να ζήσουμε να ΄μας' θυμόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]