Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καληνύχτα Ελλάδα, καληνύχτα Κύπρος, καληνύχτα Έλληνα...


Στηνμάχη της Κρήτης όταν οι Ναζι έπεφταν κατά χιλιάδες από τον ουρανό οι Κρητικοί τους περίμεναν και τους τελείωναν πριν πατήσουν το νησί. Τελικά; Ναι υπέκυψαν μπροστά στη επιδρομή των βαρβάρων αλλά πολέμησαν σαν πραγματικοί ήρωες υπερασπίζομενοι την πατρίδα τους .
Αλλά Ο κόπος τους δεν πήγε χαμένος, διότι οι βρωμίαρηδες κόλλησαν σε ένα γεναίο λαό, με απότελεσμα η εισβολή στην ΡΩΣΙΑ να καθυστέρησηκαι ήταν η αρχή της ήττας τους.

Σήμερα ένα άλλο νήσι είπε ΟΧΙ. Αμέσως οι νεοναζί επετέθηκαν με σφοδρότητα ενάντιον τους να τους σταγγαλίσουν! Δεν έριξαν, αλεξιπτωτιστές, ούτε τα τάνκς, αλλά τα νέα τάνκς, βλέπε ευρώ να τους ισοπεδώσουν. Αλλά δεν φτάνει αυτό μόνο, το χειρότερο εδώ στην Ελλάδα άμεσως, οι ντόπιοι φίλου τους μέσω κανάλιων αλλά κυβερνητικών σαιτς, τα ξέρετε πλέον, επετέθηκαν με μίσος εναντίον τους διότι τόλμησαν, άκουσον άκουσον, να σηκώσουν κεφάλι στην επιδρομή του ΑΤΙΛΛΑ Νο 3!

Αλλά πάμε στην αυριάνη ημέρα . Έχουμε εθνική εορτή αλλά παράλληλα έχουμε οικονομιική κατοχή. Ενώ είναι ευκαιρία, να τιμήσουμε όχι μόνο τους ηρώες του 21, αλλά να δέιξουμε την πληρή αντίθεση μας σε αυτά που τράβαμε, ακόμη και παραμόνη μιας Εθνικής εορτής παραμένουμε παγερά αδίαφοροι. Και θα μου πείς πως; Μα να αναρτήσουμε την σημαία μας, να τίμησουμε τους πρόγονους,μας, αλλά και να στείλουμε μήνυμα στους ντόπιους δυνάστες μας, ότι εμείς είμαστε Έλληνες και θα παραμείνουμε.

Αυτή η εγκληματική αδιάφορια μας δίνει τροφή σε όλους αυτούς, μόλις καθαρίσουν με το ξεπούλημα του ηρωικού νιησού μας , να μας αποτελείωσουν διότι ακόμη και τώρα είμαστε τραγικά αδιάφοροι.

Τελικά το δόγμα του ΣΟΚ έπιασε τόπο. Η ΚΥΠΡΟΣ μας παραδίδεται στις ορέξεις των εχθρών του Ελληνισμού και εμείς λέμε ξανά , έλα μωρέ η ΚΥΠΡΟΣ έιναι μακρυά με τον τρόπο μας.

Ακόμη και τώρα αν αντίστασου.. Βάλε την ελλληνική σημαία στο μπαλκόνι σου, πήγαινε στις αυριανές παρέλασεις και με ειρηνικό τρόπο αλλά δείξε την αντίθεση σου όχι μόνο στην υποδούλωση της ΚΥΠΡΟΥ μας αλλά και στην σημερινή κατόχη.

Κάνε κάτι διαφορετικά, ΚAΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΠΡΟΣ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΑ

Υ.Γ. Αν ακόμη έχεις φιλότιμο βάλε την σημαίας στο μπαλκόνι σου, πηγάινε με μια σημαία στο χέρι σου και δείξε ότι δεν τελείωσες αλλά είσαι ζωντανός και θα πολεμήσεις.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]