Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ατζέντα 21 προωθεί τον «φόρο άνθρακα» στην Ελλάδα;



Η τοπική Ατζέντα 21 στην Ελλάδα προωθείται ύπουλα μέσα από τα μνημόνια ώστε να μην μπορέσει να καταλάβει ο κόσμος την ύπαρξη της. Η Ατζέντα 21 είναι ένα σχέδιο δράσης του ΟΗΕ σχετικά με την αειφόρο ανάπτυξη. Ένα προϊόν της Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη, που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία το 1992 . Είναι ένα πρόγραμμα δράσης για τα Ηνωμένα Έθνη, και άλλους πολυμερείς οργανισμούς, και μεμονωμένες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο που μπορεί να εκτελεστεί σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Το "21" στην Ατζέντα 21 αναφέρεται στον 21ο αιώνα.

Η πραγματικότητα όμως είναι, ότι η Ατζέντα 21 όπως είχε αποκαλύψει πριν από χρόνια στην Ελλάδα πρώτος ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, δεν δημιουργήθηκε για να σώσει το περιβάλλον που ούτως η άλλως δεν κινδύνευε, αλλά ούτε και κινδυνεύει, διότι όλα είναι μια συνωμοσία από τα Ηνωμένα Έθνη για να στερήσει από τα άτομα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, όπου ταυτόχρονα θα έχουν δημιουργηθεί οι ζώνες χωρίς ανθρώπους. Θα καταργηθεί πλήρως η ιδιοκτησία και όλες οι εκτάσεις θα ελέγχονται από μια "παγκόσμια διακυβέρνηση" για την σωστή διαχείριση τους. Εξ ου και οι φόροι στην ακίνητη περιουσία.

Όπως ανέφερα αρχικά, η Ατζέντα 21 ψηφίστηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία το 1992 από τον πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, και εντατικά πλέον προωθήθηκε ύπουλα από τον πρωθυπουργό της χώρας Γιώργο Παπανδρέου, με την ανακοίνωση του για προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης που έγινε στις 23 Απριλίου 2010. Άρχισε λοιπόν από εκεί και έπειτα καθημερινά η "καραμέλα" της πράσινης ανάπτυξης, και να υλοποιούνται κατά γράμμα τα διατάγματα της Ατζέντας 21 για να εφαρμόσουν τους στόχους τους. Όπως είναι γνωστό, ο Πούτιν πρόσφερε οικονομική βοήθεια με χαμηλότοκο δάνειο στην Ελλάδα για να μην προσφύγει στο ΔΝΤ, και αντί να τεθεί τέτοιο θέμα στη συνάντηση, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αδιαφορούσε εσκεμμένα και μιλούσε για οικολογία.

Μια τέτοια απάτη της Ατζέντας 21 φοβάμαι ότι θα είναι και ο φόρος άνθρακα. Αιθαλομίχλη «πνίγει» τον ελληνικό ουρανό, και δήθεν μολύνεται το περιβάλλον από την καύση προϊόντων ξύλου, ότι θα πάθουμε και ένα κάρο αρρώστιες όπως καρκίνους, πνευμονοπάθειες, μικροθρομβώσεις, έως και πνευμονικό οίδημα. Όλα αυτά μπορεί να υπάρξουν, αλλά αφορούν ένα μηδαμινό ποσοστό από ευπαθείς ομάδες και όχι όλους. Οι αεροψεκασμοί που γίνονται καθημερινά και αποκρύπτονται, η παρουσιάζονται ως ανύπαρκτοι από τα νεοταξικά τσιράκια δεν επηρεάζουν τον ανθρώπινο οργανισμό; Eίναι για το καλό μας; Όπως και οι περισσότεροι φόροι, ένας φόρος άνθρακα θα είναι μια ακόμη τιμωρία μέσω της Ατζέντα 21 που θα χτυπήσει τους φτωχούς εργαζόμενους και τις οικογένειες της μεσαίας τάξης.

Δηλαδή τα παλιά χρόνια οι άνθρωποι που έκαιγαν μόνο ξύλα είχαν μολύνει την ατμόσφαιρα;

Προβλέπω ότι σε λίγο θα προωθείται η προπαγάνδα ότι όποιος δεν έχει ενεργειακό τζάκι - ή θα κάνει την κατάλληλη και πιστοποιημένη από το κράτος μετατροπή στο τζάκι, ή θα πληρώνει φόρο άνθρακα επειδή μολύνει την ατμόσφαιρα.

Πηγή: Αθέατη Γνώση
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Για να αποφύγουμε την ΝΤΠ και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση - σφοδρή επιθυμία του ΓΑΠ - θα πρέπει να πέσουν πολλά κεφάλια παγκοσμίως. Η μορφή που θα έχει και οι επιδιώξεις αυτής της παγκόσμιας κυβέρνησης διακρίνονται ξεκάθαρα από τους "ευαγγελιστές" της και αποτελούν απειλή για το ανθρώπινο γένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι αλλα οποιος μιλαει για "πραξικοπημα" και για εκτελεση των προδοτων του εθνους τον κατηγορουν ως ακραιο στοιχειο, χρυσαυγιτη, και εγω δεν ξερω τι αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]