Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θυροκόλλησαν το υπηρεσιακό σημείωμα του ΣΔΟΕ στην μουσουλμανική νεολαία

  • Μετά από έλεγχο επαλήθευσης των κατά δήλωση στοιχείων της ελεγχόμενης οντότητας
  • Δεν το παρέλαβαν οι μουσουλμάνοι
Σήριαλ τείνει να γίνει ο έλεγχος του κυλικείου του καταργημένου από τον Άρειο Πάγο άλλοτε συλλόγου «τουρκικής νεολαίας» που υφίσταται ατύπως και με την ανοχή του ελληνικού κράτος ως σύλλογος που χρησιμοποιεί αυτό τον τίτλο διοργανώνει εκδηλώσεις, κάνει φιλοξενίες υψηλόβαθμων προσώπων από την γειτονική χώρα ανενόχλητα χωρίς να διατηρεί ΑΦΜ, ταμειακή μηχανή και να κόβει αποδείξεις. 

Το θέμα προέκυψε με τον ξαφνικό έλεγχο που πραγματοποίησαν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ που καταλόγισαν παραβατικές πράξεις και επανήλθαν, - μετά το ατόπημα να αναφερθεί ο καταργηθείς σύλλογος- με διορθωτική πράξη τους αναφέρονται στις επίμαχες παραβάσεις. 

Μόνο που οι του συλλόγου της μουσουλμανικής νεολαίας δεν παρέλαβαν το χαρτί κι έτσι θυροκολλήθηκε όπως προβλέπεται από την σχετική διαδικασία και  το υπηρεσιακό σημείωμα αφορά καφενείο επ΄  ονόματι Σαλή Σενέρ Σεραφετίν επί της οδού Ιωαννίνων 45 στην πόλη μας.

Όπως φαίνεται από το έγγραφο που εμφανίζει αποκλειστικά «ο Χρόνος» οι τρεις ελεγκτές του ΣΔΟΕ Χρυσούλα Ανδρονίκου, Γεώργιος Αραμπατζής και Αναστασία Κουτρή διαπίστωσαν την μη έκδοση 8 αποδείξεων σε ισάριθμες παρέες, την μη εγκατάσταση ταμειακής μηχανής, την μη υποβολή έναρξης εργασιών, την μη θεώρηση βιβλίων και στοιχείων…

Επειδή από πλευράς υπευθύνων του συλλόγου γίνονται απίθανες προσπάθειες προσέγγισης προκειμένου να αποφευχθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα αυτών των παραβάσεων, επειδή ενοχλούνται πολιτικά γραφεία βουλευτών να παρέμβουν «διασωστικά», επειδή αναπτύσσεται από το ίντερνετ μια παραφιλολογία προκειμένου να δοθεί αλλού το βάρος κι όχι στην παράβαση αυτή καθ’ αυτή που ήταν κυρίως η οικονομική φοροδιαφυγή ενός ανυπόστατου συλλόγου που όμως δούλευε συστηματικά κι εντατικά το μαγαζί χωρίς να καταβάλλει δεκάρα στο ελληνικό κράτος ως όφειλε θα περιμένουμε να δούμε την επόμενη ενέργεια καταλογισμού των ποσών που πρέπει να πληρωθούν. Δεν μπορεί πάντα να εφευρίσκονται παραθυράκια και φόρμουλες, να λειτουργεί η ψυχολογική άσκηση πίεσης της μειονοτικής ψήφου και να στρογγυλεύονται γωνίες ή να εξομαλύνονται απαράδεκτες συμπεριφορές τόσο προκλητικά απροκάλυπτα…

Πηγή: Χρόνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. "θα περιμενουμε να δουμε την επομενη ενεργεια καταλογισμου των ποσων που πρεπει να πληρωθουν"οι Ελληνες πεινανε ,αυτοκτονουν,ειναι ανεργοι,δεν μπορουν να συντηρησουν σπιτια,οικογενειες,μαγαζια,λογαριασμους απο προστιμα καιτους κοβεται το ρευμα,η πιστωση,τους πανε δικαστικως,και σε αυτους τους χαραμοφαιδες θα χαριστουν???ουτε που θελω να το φανταστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. arxhka eiste fasistes kai faineste pantou... !! h meionothta megalwse ezhse kai sunexizei na zei panta me ta problhmata oikonomika koinwnika ekpaideytika epi xronia kai akoma, oi tourkikh meionothta eixe panta krish panta arrwsties psyxologikes, aytoktonies.. shmera einai se xeiroterh katastash pou den mporeite na to katalabetai eseis, dioth twra suga siga ksekinise i dikoi sas krish.. kai to epipedo ths krishs sas diaferei bebaia.. kai thn istoria tou syllogou parakalw opoios thelei na psaksei apo alles empistes phges kai na mhn sxoliasetai to thema xwris na kseretai ti eixan ginei kai giati einai etsi twra.. (meta milame gia politismo kai dhmokratia) hmarton!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχικά είσαι εσύ ο φασίστας, αφού οι φασίστες είχαν το "γνώρισμα" να βάζουν ταμπελίτσες στους άλλους. Πάμε λοιπόν να μιλήσουμε για τη μειονότητα και πόσο δύσκολα περνάει. Ένα παράδειγα αρκεί, αλλά θα σου δώσω και άλλα, για να μην μείνεις με την όρεξη. Μετά από έρευνα της Α'θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ξάνθης, διαπιστώθηκε πως τα παιδιά χριστιανών είναι υποσιτισμένα (η ανακοίνωση παραθέτει και σχετικό αριθμό, ψάξε την), ενώ δεν βρέθηκε κανένα τέτοιο κρούσμα μεταξύ των μουσουλμανοπαίδων. Αυτή τη στιγμή η μόνη οικοδομική δραστηριότητα στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης καταγράφεται από μουσουλμάνους που εγείρουν μονοκατοικίες και οικοδομές. Τα ψυχολογικά και οι αυτοκτονίες είναι ένα γεγονός το οποίο οφείλεται δυστυχώς ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ σε αιμομικτικές τάσεις (βλέπεις οι Πομάκοι είχαν απομονωθεί σε οικισμούς και διέμεναν συγγενείς, λόγω της βίαιης επίθεσης εξισλαμισμού που δέχθηκαν από την Οθωμανική ατοκρατορία). Οι ασθένειες γενικότερα είναι λόγω της περιοχής, η οποία βρίθει ραδιενεργών στοιχείων, ενώ οι αυτοκτονίες είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ λόγω των κλειστών πατριαρχικών κοινωνιών που ελέγχονταν αυστηρά από τους άγραφους νόμους του Ισλάμ (η γυναίκα δεν είναι καν άνθρωπος, αλλά "μηχανή" πολλαπλασιασμού), με αποτέλεσμα να γίνονται απίστευτες καταστάσεις μέσα σε οικογένειες (αυτές οι καταστάσεις συμβαίνουν μέχρι και σήμερα).
    Τώρα, για τον Σύλλογο, οι πηγές δεν χρειάζονται. Η δράση του (άκρως ανθελληνική και δικαιολογεί κλείσιμό του για λόγους εθνικής ασφάλειας) είναι αποτυπωμένη και έχει εκδοθεί απόφαση του Αρείου Πάγου με βάση την οποία δεν μπορεί να λειτουργεί έχοντας την λέξη "τουρκικός". Κι αυτό, επειδή λόγω της συνθήκης της Λοζάνης, στην Ελλάδα υπάρχει θρησκευτική μουσουλμανική μειονότητα και όχι εθνική (τουρκική) μειονότητα. Αν αμφισβητείς τη Συνθήλη της Λοζάνης, είναι άλλο θέμα... Κι επειδή, προφανώς δεν έχεις καταλάβει γιατί έκλεισε ο συγκεκριμένος σύλλογος (που παρανόμως χαρακτηρίζεται ως "τουρκικός"), θα σου το πω. Επειδή δεν είχε άδεια λειτουργίας για το κυλικείο του. Και πουλούσε χωρίς αποδείξεις. Αυτό είναι παρανομία. Η Εφορά ζήτησε να κλείσει το κυλικείο, και τα "παιδιά" εκεί, αποφάσισαν να κάνουν ντόρο και έκλεισαν τον σύλλογο. Όπως καταλαβαίνεις (ελπίζω να καταλαβαίνεις) είμαστε άκρως ενήμεροι. Εσύ άραγε είσαι; Μην μιλάς για δημοκρατία, επειδή η δημοκρατία ΑΠΑΙΤΕΙ ενήμερους πολίτες. Και μην μιλάς για πολιτισμό, αφού δεν σέβεσαι ούτε τον Ελληνικό πολιτισμό, αποφεύγοντας να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες (και μην ακούσω τις γνωστές αηδίες περί grekklish). Είναι φοβερό, λοιπόν, να κάνεις συστάσεις σε θέματα τα οποία εσύ πρώτος δεν σέβεσαι! εκτός και αν δεν είσαι καν 'Ελληνας, οπότε... σε καταλαβαίνουμε απολύτως... Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, ευχαρίστως να σου δώσω. Όσο για τους μουσουλμάνους που υπέφεραν και υποφέρουν (σήμερα πολύ περισσότερο), αυτό οφείλεται στις επιχειρήσεις τρομοκράτησής τους που ξεκινάνε μέσα από τα τζαμιά από τους ιμάμηδες (π.χ. όποιος δεν κάνει αυτό που λέω, δεν θα ταφεί) και έπειτα από το δοβλέτι που τριγυρίζει και σκορπάει τον πανικό ανάμεσά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]