Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η παρακμή της χώρας σε όλο της το μεγαλείο

Γράφει ο Νίκος Καράς

Aυτά που συμβαίνουν στην χώρα είναι τόσα πολλά, που ένας επαγγελματίας συγγραφέας θα έγραφε, δεκάδες τόμων για όλα αυτά, αλλά πάνω από όλα θα εστίαζε την συγγραφή του, στην απαθή συμπεριφορά του Έλληνα σε όσα συμβαίνουν γύρω του, αλλά και στην παρακμή που έχει εισέλθει η χώρα χωρίς έξοδο.

Έτσι η χώρα βαδίζει στην πλήρη διάλυση της, σε όλα τα επίπεδα, με ευθύνη και δικιά μας διότι όχι μόνο ψηφίζουμε αυτά που ψηφίζουμε, αλλά ακόμη και τώρα που έχουμε μπει στο τελικό στάδιο της ισοπέδωσης των πάντων, παραμένουμε απαθείς.

Ο Γιωργάκης σε δούλεψε, με το περίφημο λεφτά υπάρχουν, τώρα ο Αντωνάκης με τα ισοδύναμα και την επαναδιαπραγμάτευση.

Ο ένας το ξεκίνησε, ο άλλος βάζει την ταφόπλακα.

Μίλησε ο αρχηγός της ΝΔ , για επαναδιαπραγμάτευση, αλλά τι είδους όμως δεν είπε πότε! Επειδή όμως άλλα εννοούσε και άλλα πράττει θα πει κανείς ότι είναι κατά κάποιο τρόπο είναι αληθινός.

Αληθινός, διότι διαπραγματεύεται με τα αφεντικά του, με ποιόν τρόπο θα πλασάρει αυτά, που ήδη έχει συμφωνήσει!

Πως θα πλασάρει το κλείσιμο των νοσοκομείων αλλά και το εγκληματικό πλαφόν τω 1500 ευρώ στην υγεία!

Φαίνεται, αυτός και οι συνέταιροι του στην κυβέρνηση, το υπέρτατο αγαθό του ανθρώπου, την υγεία, μπροστά στον βωμός της είσπραξης χρημάτων, υπέρ των δανειστών, δεν διστάζουν να την χτυπήσουν ,να στείλουν στον θάνατο πρώτα τις ευπαθείς ομάδες και μετά όποιον φτωχό θα έχει την ατυχία να αρρωστήσει και θα χρειαστεί να γίνει καλά, υποκύπτοντας στην διάθεση των τροκανών.

Και ενώ συμβαίνει αυτό το τεράστιο έγκλημα, εμείς παραμένουμε απαθείς και περιμένουμε τι; Την βασιλική χάρη; Τελείωσαν οι βασιλιάδες, μόνο τραπεζίτες υπάρχουν και εκεί δεν έχει χάρη.

Μίλησε για ανάπτυξη και νέες δουλειές και έχει δίκιο. Με την υποβάθμιση της υγεία και το κακό που θα φέρει, δίνει την ευκαιρία στην δημιουργία νέων επιχειρήσεων, στο τομέα της εξυπηρέτησης για το ταξίδι στον άλλο κόσμο, αλλά νέες θέσεις εργασίας, όπως κοράκια και νεκροθάφτες. Αυτή είναι ανάπτυξη που εννοούσε προφανώς.

Έμεινα στον τομέα υγείας, που δεν αφήνει κανένα αδιάφορο, με μόνη μια διαφορά. Ο πλούσιος το παλεύει, ο φτωχός κάνει την προσευχή του.

Η πλήρη παρακμή σε όλα τα επίπεδα. Η κατηφόρα συνεχίζεται χωρίς εμπόδια.

Κατρακυλάμε χωρίς φραγμό. Τα 11 δις ήλθαν, είναι βάρβαρα, αλλά προσπαθούν μέσω φιλικών ΜΜΕ να τα παρουσιάσουν σαν αναγκαίο κακό, να σωθούμε! Μόνο που δεν τα λένε όλα . Ότι μέχρι τέλους του χρόνου το άνοιγμα θα φτάσει τα 38,.5 δις και θα χρειαστούν και άλλα!

Τι να πεις; Στήνουν το έργο με την αθλήτρια και από την άλλη χαρίζουν την ΑΤΕ, αλλά οι αγρότες ακόμη και τώρα είναι αλλού.

Τόσα πολλά να γράψεις που δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις.
Η χώρα σε παρακμή . Τα κόμματα ειδικά τα αντιμνημονιακά δείχνουν πολύ μικρά να ξεσηκώσουν τον κόσμο . Είναι χαμένα στις αγκυλώσεις τους είτε είναι αριστερά , είτε δεξιά.

Ο χρόνος τελειώνει αν το έχεις καταλάβει. Η μοναδική ευκαιρία που έχεις, είναι να βγεις στους δρόμους, να ανατρέψεις αυτά που έρχονται. Μην περίμενες από κανένα τίποτα!

Υ.Γ. Και ενώ είμαστε σε πλήρη παρακμή, στον κόλπο( ΣΥΡΙΑ) γίνεται της μουρλής. Εμείς είπαμε, είμαστε σε παρακμή . Τι μας νοιάζει; Μας νοιάζει;


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ο Ελληνικός λαός αυτός είναι για τα μπάζα.
    Αυτός εξέλεξε και πάλι τις ίδιες μούρες τις ίδιες νοοτροπίες τους ίδιους δωσίολογους προδότες.
    Θα μου πείτε ο ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ είναι καλλίτεροι ?
    Σε άλλα ναί σε άλλα όχι.
    Αλλά ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ειναι επικίνδυνοι για την Ελλάδα μας....
    Το παράδειγμα των τουρκομόγγολων που πέταξαν στα σκουπίδια, όλη την παλιά διεφθαρμένη τους πολιτική ηγεσία, είναι χαρακτηριστικό....
    Γλύτωσαν τα χειρότερα και ...ανέπνευσαν...
    Εμείς οι ....έξυπνοι και μάγκες, ακόμη επιμένουμε στη υπάρχουσα σαβούρα.....
    Δηλαδή στο τίποτα .......
    Είμαστε άξιοι τη τύχης μας... και των πράξεών μας.
    Ας συνεχίσουμε λοιπόν να ακούμε τα μπλά...μπλά των δωσιλόγων και των επικινδύνων αριστεριστών
    και να κοιμώμαστε τον υπνο της επερχομένης μας ΟΛΙΚΗΣ ΕΞΩΝΤΩΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικιο σε ολα , εκτος απο του τουρκους .
    Μην πιστευης οτι σου λενε τα μμε .
    Η φτωχεια και η βαρβαροτης πισω απο την βιτρινα τους την Μ. Ασια ειναι κατι το οποιο σε παει δεκαδες χρονια πισω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]