Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς θα ανακόψει την ύφεση στη "Δευτέρα Παρουσία"

O ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον πρωθυπουργό ότι με την ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ «διάλεξε την επέτειο για την αποκατάσταση της δημοκρατίας για να διακηρύξει τις προθέσεις μιας δεξιάς και αυταρχικής κυβέρνησης, που θέτει τους πολίτες στο περιθώριο, ενώ απομονώνει τη χώρα από την Ευρώπη».

Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «μετατρέποντας την εντολή του ελληνικού λαού για επαναδιαπραγμάτευση σε κουρελόχαρτο που πέταξε στον κάλαθο των δανειστών, ο κ. Σαμαράς έχει το θράσος -ξεπερνώντας ακόμα και τις αντίστοιχες προβλέψεις των μνημονιακών προκατόχων του- να υπόσχεται ότι θα μειώσει την ανεργία στο 10%, ότι θα ανακόψει την ύφεση και -στη “Δευτέρα Παρουσία” αφού πλήρως ισοπεδωθεί η χώρα- θα επαναδιαπραγματευτεί».

Ο κ. Σαμαράς, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είπε καμία λέξη για τους χιλιάδες συμπολίτες μας που ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης, τους άνεργους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, για το κλείσιμο νοσοκομείων, σχολείων, πανεπιστημίων. Αντίθετα, προσθέτει η ανακοίνωση, η επίδειξη ωμής καταστολής εις βάρος των εργαζομένων στη Χαλυβουργία μετατρέπεται σε κυβερνητικό ορόσημο ενώ το δικαίωμα στην εργασία μετατρέπεται σε μία ακόμα στρέβλωση από την οποία η χώρα πρέπει να απαλλαγεί.

«Ο ελληνικός λαός μπορεί να πάρει τις τύχες της χώρας στα χέρια του για να μην οδηγηθεί αυτή στην καταστροφή», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]