Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Φώφη Γεννηματά με έπεισε να ψηφίσω Χρυσή Αυγή


Μέχρι σήμερα, αν και δεν είχα αποφασίσει που να ψηφίσω, εν τούτοις ποτέ δεν μου είχε περάσει ούτε ως στιγμιαία σκέψη από το μυαλό το ενδεχόμενο να ψηφίσω Χρυσή Αυγή.

Σήμερα όμως που διάβασα την ανακοίνωση αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, διά της κ. Γεννηματά, σχετικά με την παρουσία των μελών της Χρυσής Αυγής σε προεκλογική ομιλία του Πέτρου Ευθυμίου στο Μαρούσι, πήρα την απόφαση να ψηφίσω Χρυσή Αυγή.

Όπως γράφει η εφημερίδα το ΒΗΜΑ επί λέξη:
Άτομα που πρόσκεινται στο κόμμα της Χρυσής Αυγής έκαναν διαδήλωση στο Μαρούσι υπέρ του καθεστώτος της 21ης Απριλίου. Εν συνεχεία, μετέβησαν στην πλατεία όπου είχε προεκλογική συγκέντρωση ο κ. Ευθυμίου. Πέταξαν νερά, καφέδες στους συγκεντρωμένους, φώναξαν συνθήματα εναντίον των πολιτικών και τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο και αποχώρησαν.
Γι αυτά τα τραγικά υποτίθεται γεγονότα, η Γεννηματά έβγαλε την εξής ανακοίνωση:
Ακόμη και η ανοχή εκκολάπτει το αυγό του φιδιού. Δεν θέλουμε να δούμε ναζιστικούς χαιρετισμούς στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν θέλουμε να δούμε να επιβραβεύονται όσοι πιστεύουν στη βία και στην αυτοδικία. Να αντισταθούμε όλοι μαζί.
Αγαπητή μου κυρία, δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση το άτοπο και η υπερβολή της ανακοινώσεως σας, πέρασε ο καιρός που είχατε μαντρώσει τους Έλληνες στο σοσιαλιστικό – ληστρικό μαντρί του ΠΑΣΟΚ.

Αν θεωρείτε σημαντικό το πέταγμα νερού και καφέ, εσείς και το κόμμα σας θα έπρεπε να είχατε χρόνια τώρα καταδικαστεί για κακούργημα, αν αναλογιστείτε πόσες φορές έχετε κινηθεί βίαια εναντίον άλλων πολιτικών παρατάξεων και όχι μόνο.

Από που να αρχίσω και που να τελειώσω…!

Πόσες βιτρίνες έχουν καταστρέψει τα κομματικά όργανα του ΠΑΣΟΚ;
Πόσα αυτοκίνητα, πόσους δρόμους, πόσα αεροδρόμια, έχουν αποκλείσει και προπηλακίσει τα κομματικά όργανα του ΠΑΣΟΚ;
Πόσα πανεπιστήμια, έχουν καταστραφεί και κατακλεφτεί από τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ;
Πόσοι πρυτάνεις που δεν ανήκαν στο ΠΑΣΟΚ έχουν προπηλακιστεί;
Πόσοι πολίτες, έχουν αποκλειστεί και ταλαιπωρηθεί έχουν εξευτελιστεί από τα συνδικαλιστικά όργανα του ΠΑΣΟΚ, γιατί έτυχε να διαφωνούν στις προβοκατόρικες απεργίες των συνδικαλιστών του ΠΑΣΟΚ;
Πόσοι συνδικαλιστές, άλλων πολιτικών χώρων έχουν όλα αυτά τα χρόνια εξευτελιστεί και κτυπηθεί από τους εγκάθετους του ΠΑΣΟΚ;
Πόσοι αγρότες που δεν ανήκαν στην παράταξη του ΠΑΣΟΚ έχουν μείνει στην απέξω , γιατί κρατούν όλους τους αγροτικούς συνεταιρισμούς τα στελέχη των κλαδικών του ΠΑΣΟΚ;

Ξεχάσατε κυρία Γεννηματά τους πρασινοφρουρούς συνδικαλιστές που έκαιγαν της νομαρχίες και τα δημόσια κτήρια;

Ξεχάσατε κυρία Γεννηματά τους τουρίστες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, που έτρεχαν σαν αλαφιασμένοι όταν σύσσωμοι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ με την συμπαράσταση των δημοτικών αρχόντων που ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ, εξευτέλιζαν την χώρα;

Ξεχνάτε κυρία Γεννηματά τους δημάρχους του ΠΑΣΟΚ από την Κρήτη που με συμπαραστάτη τον Γιώργη Παπανδρέου, ήθελαν να μπουν με τα τρακτέρ στην βουλή;

Και… και… και… θα μπορούσα να γράφω 10 ώρες.

Όσο για το αυγό του φιδιού!
Δεν πρόκειται για αυγό του φιδιού. Πρόκειται για συνειδητοποιημένους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι γνωρίζουν ότι σε 5 χρόνια θα είναι στην Ελλάδα το 50% μετανάστες.
Αυτοί οι συνειδητοποιημένοι πολίτες σας ενημερώνουν ότι σε 15 χρόνια το 40% των Ελλήνων βουλευτών θα είναι Ισλάμ, εκ των οποίων οι 25 θα είναι όργανα της Τουρκίας.

Αυτήν την στιγμή, που ένα εκατομμύριο Ελλήνων είναι χωρίς δουλειά, εσείς συνεχίζετε να διευκολύνετε την είσοδο κι άλλων μεταναστών.

Το κέντρο της πιό ιστορικής Πόλης του κόσμου, έχει αδειάσει από τουρίστες, γιατί εσείς θέλετε να το μετατρέψετε σε Ισλαμαμπάντ.

Οι Έλληνες πολίτες έχουν χρόνια τώρα μετατρέψει τα σπίτια τους σε κλειδαμπαρωμένες φυλακές, γιατί φοβούνται για την ζωή τους.

Γι αυτό σας ξαναλέω, ας το πάρετε απόφαση, και μην προσπαθείτε με λεκτικές υπερβολές του τύπου, ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, να κατατρομάξατε τον Έλληνα να σας ξαναψηφίσει.

Ακόμα και μια φωτογραφία που έχω κρατώντας την σημαία του ΠΑΣΟΚ θα την καταστρέψω.

Η ψήφος μου προς την Χρυσή Αυγή, δεν είναι ψήφος διαμαρτυρίας, είναι ψήφος ελπίδας και υποστηρίξης των νέων της Ελλάδος, που με πολύ χαρά βλέπω όλο και περισσότερους να βγαίνουν από τον κόσμο της ουτοπίας και με ωμό ρεαλισμό θα πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους, με την δυναμική τους είσοδο στην βουλή.

Πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. Περαστικά, πρώην σοσιαλιστή τύπου ΠΑΣΟΚ, και σ' εσένα και στους άλλους "νεοφώτιστους". Ο τζερτζελές τύπου προπηλακισμού κατά Ευθυμίου βρήκε το στόχο του, φαίνεται. Από φασίζον σε φασίζον κόμμα δεν είναι ποτέ δύσκολη η μετάβαση. Άντε, με υγεία και να τιμήσετε και τη Βουλή με την παρουσία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε Κωνσταντινε συμφωνω με οσα γραφεις για τα χρονια του τραμπουκοπασοκικου κρατους,ελπιζω να μην ανηκεςστους ιερολοχιτες του γιατι αυτοι θα πεσουν μεχρι ενος για μια Ελλαδα χωρις τους Ελληνες.Υπαρχουν τοσα προβατα που ψαχνουν για μαντρι με τσομπανο εμπειρο στο μαντρωμα.Γι αυτο δεν περιμενω τιποτα και σ αυτες τις εκλογες, αλλωστε τι να περιμενεις στη χωρα των λωτοφαγων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει εξετασθή η περίπτωση του νέου καθ' οδόν πολίτη τύπου φασιστοκομουνιστή;....με τόση πείνα και απόγνωση που θα πέσει θα σαρώσει και ΚΚΕ και ΧΑ! από εκεί να φυλάγεσθε..φωτιά στα μπατζάκια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσοι ψηφίσουν τους θαυμαστές του ναζισμού και του φασισμού, είναι σαν να φτύνουν το αίμα και τα κόκαλα των χιλιάδων ελλήνων αγωνιστών πατριωτών που πέθαναν αγωνιζόμενοι ενάντια σε αυτά και υπέρ της ελευθερίας. Σαν αποτέλεσμα είναι και οι ίδιοι ανθέλληνες, ασυνείδητοι, εγωιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο μας ελειπε παιδια, να μας βαλουν να σκοτωθουμε στο τελος τα κομματα που καταντησαν την Ελλαδα ετσι.Αυτο μας ελειπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρυσαυγίτες, συγκρατηθείτε λίγο, γιατί μόνο με την ελπίδα να μπείτε στη βουλή φανερώνεται όλα τα "προσόντα" σας!
    Αυτό που σκέφτεται ο καθένας είναι πόσο επικίνδυνοι θα γίνετε αν τελικά τα καταφέρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί μένετε στις λέξεις και δεν κοιτάτε προς τα που πραγματικά δείχνουν αυτές; Ως πότε θα μας δείχνουν το δάσος και θα κοιτάζουμε το δάχτυλο; Πότε θα μάθουμε να σκεπτόμαστε και να μην δεχόμαστε μασημένες τροφές; Πολύ καλά έκανες Κωνσταντίνε και έβαλες το συγκεκριμένο κείμενο. Να μετρηθούμε θέλησες και βρεθήκαμε αδιάβαστοι. Ο αρθρογράφος μας δείχνει την μηδενική ποιοτική διαφορά μεταξύ ΧΑ και ΠΑΣΟΚ και εμείς πιανόμαστε σε λέξεις και χάνουμε την εικόνα!!! Άξιοι της μοίρας μας. Θερμοκέφαλοι, που η μόνη μας δικαιολογία είναι η οργή που μας έχει γεμίσει. Ελπίζω στις εκλογές να θριαμβεύσει η λογική και όχι η οργή. Ελπίζω να μπορέσουμε στις επόμενες ημέρες να βρούμε τον βηματισμό μας και να ξεχωρίσουμε την ήρα από το σιτάρι. Ελπίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ξερω ποσο επικινδυνοι μπορει να ειναι οι Ελληνες που στηριζουν την Χρυση Αυγη , αλλα ξερω πολυ ΚΑΛΑ ποσο επικινδυνη ειναι η αμορφωτη μαζα που νομιζουν οτι τα εκτρωματα που κυβερνουν και ελπιζουν να κυβερνησουν , ειναι δημοκρατια .
    Οπως ειναι ντροπη να ειναι καποιος φασιστας (η Χρυση Αυγη ειναι Εθνικοσοσιαλιστες) αλλο τοσο ντροπη ειναι να πιστευουμε οτι εγκληματα στον πολεμο τα εκαναν ΜΟΝΟ οι Γερμανοι .
    Διαβαζοντας ιστορια βλεπεις οτι αυτοι που δηδεν "νικησαν" (γιατι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕ ,παρα μονο το "εκλεκτο" Εθνος ) , εν ριπη οφθαλμου εξαφανισαν εκατονταδες χιλιαδες ανυπερασπιστους πολιτες και εδειχναν τα δυο τους δακτυλα , σαν να ενικησαν !
    Αυτοι οι "δημοκρατες" μας εριχναν βομβες στα κεφαλια μας , αυτοι που μας διχασαν και μας οπλισαν να σφαχτουμε .
    Ιστορικα , ο Χιτλερ ηταν Αγγελος μπροστα στα εγκληματα κατα της ανθρωποτητος των δηδεν συμμαχων και ταχα δημοκρατων .
    Η Χρυση Αυγη , αν δεν ειχε παγανιστες (εχθρους του Εθνους) στις ταξεις της , μια χαρα θα ηταν .
    Οι εκλογες ειναι η αρχη του τελους . Του τελους που σχεδιασαν , αν δεν προσκυνουσαμε στα οργανα του Σατανα (κοινοβουλευτικοι και υπαλληλοι των σιωνιστων ) .

    Μηδεν κακον αμιγες καλου . Το κακο ειναι οτι το Γενος θα περασει μεσα απο την κολαση (απολυτο και γενικο χαος).Το καλο οτι ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΛΗΤΑΡΙΑ .
    Οσοι νομιζουν οτι οι εκλογες θα δωσουν λυσι στην καταστροφη που σχεδιασαν , ας κρατουν ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ .
    Ας αποθηκευσουν τροφημα και ας οπλιστουν , γιατι οι μερες , οι εβδομαδες , οι μηνες μπροστα μας θα ειναι πρωτογνωρες σε ΟΛΟΥΣ .
    Ζωντανος ανθρωπος δεν θα εχει ξαναδει τοση δυστυχια .
    Ξερετε τι κανει ο παπαδημος με τους υπουργους του αυτες τις μερες ;
    Νομιζετε οτι νοιαζονται για εκλογες ; ΟΧΙ , σκαβουν μερα νυχτα να γκρεμισουν και τα τελευταια χαλασματα , για να μην εχουμε πουθενα να ταμπουρωθουμε .
    Σωσων ευατον σωθητω .
    ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ χωρις αμπελοφιλοσοφιες αριστερων και δεξιων και η ΛΕΥΤΕΡΙΑ θα ελθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γνωρίζω πάρα πολλούς που θα ψηφίσουν Χρυσή αυγή.
    Και δεν είναι ούτε φασίστες ούτε ρατσιστές.
    Είναι απλά Ελληνες.
    Ηταν δεξιοί η αριστεροί μέχρι τώρα.
    Τώρα είναι Ελληνες. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισότερο.
    Θέλουμε να κυβερνηθούμε από Ελληνες πατριώτες.
    Επιτέλους.
    Για μια Ελλάδα ελεύθερη περήφανη Δημιουργική.
    Μια Ελλάδα να σταθεί εκεί όπου τις αξίζει.
    ( όπως την περιγράφει στο βίντεο της η Μουτσάτσου.)
    Υ.Γ. Αφήστε επιτέλους τα παλαιά κόμματα που κυβερνούσαν τόσον καιρό και μας έφεραν έως εδώ να τελειώσουν. Δεν βλέπετε που δεν μπορούν να βοηθήσουν ούτε τον εαυτό τους. Αφήστε τα εν ειρήνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]