Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παραμύθι τα 130 δισ. του Μνημονίου. Ανατριχιαστικές και αλλεπάλληλες οι αποκαλύψεις από την Γερμανία


Στην Ελληνική Κρατική Τηλεόραση σήμερα το πρωί 28/03/2012 αποκαλύφθηκε η σκευωρία ενάντια της Ελλάδος από τα Γερμανικά Στρατεύματα κατοχής.

Εικοσιτέσσερις ώρες μετά τις αποκαλύψεις της Ανγκελα Μέρκαλ και του κ.κ. Σοϊμπλε ότι δεν διανοήθηκε ποτέ η Ευρωπαϊκή Ένωση να μας επιτρέψει να αποχωρήσουμε από το Ευρώ, διότι αυτό θα σήμαινε αφενός ενδεχόμενη σωτηρία της Ελλάδος, αλλά αφετέρου και μια οικονομική καταστροφή της Ευρωζώνης με αρχικές ζημιές για την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα 1 τρισ. (δηλαδή ότι τα περί αποχώρησης από το Ευρώ ήταν ένας προσυνεννοημένος και φθηνός εκβιασμός σε βάρος των πολιτών από τους πολιτικούς του).

Τώρα έρχονται τα Ρεπορτάζ της Γερμανικής κρατικής Τηλεόρασης να μας ανακοινώσουν ότι εκχωρήσαμε την Δημόσια περιουσία της χώρας, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα όχι για 130 δισ. όπως αναφέρουν, αλλά… για 15,2 δισ. Τα υπόλοιπα αφορούν Εγγυήσεις και μόνο!!! Αυτό είναι και το Νόημα της δημιουργίας του Ειδικού Λογαριασμού στην Τράπεζα της Ελλάδος για την κατάθεση των σχετικών ποσών.

Δείτε το σχετικό Βίντεο και απολαύστε την χαρά των Γερμανών με το όνομα Ελλάδα, την οποία τους χάρισαν οι προδότες της χώρας μας.



Amynias
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Που ειναι οι δικοι μας <> να κανουν καποιο αναλογο ρεπορταζ?Παλι καλα δηλαδη που υπαρχουν και οι ξενοι πραγματικοι δημοσιογραφοι οπως καποιοι λιγοι,φιμωμενοι της κρατικης τηλεορασης.Που σαι ρε μαλακα Κωνστα να μας πεις καμια εξυπναδα τωρα?Κυρ Μπαμπη,που σαι ρε?Παρεπιπτωντος απο οτι φαινεται παμε για γαμο Καμενου-Δημαρα.Χωσε και κανα ΕΠΑΜ και καμα Μαρια μεσα και πας βουρ για τσοντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθεια με εκεινο το ομολογο των 16δις που εληγε τελη Μαρτη και θα χρεοκοπουσαμε παλι,τι εγινε?Που τα βρηκαν τελικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι προσπαθειες μετα τις εκλογες πρεπει να επικεντρωθουν στην αποτιναξη της δανειακης συμβασης με αλλους πολιτικους, μα εντελως αλλους.Οχι ομως ασχετους,ευθυνη μας ειναι να επιλεξουμε ικανους και γι αυτο πρεπει στο λιγο χρονο που μας μενει ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ.

    Μας δουλεψαν κανονικα και οι μεσα και οι εξω οι πρωτοι για να μη χασουν τα οφιτσια και οι δευτεροι για να τα οικονομησουν.Στο χερι μας ειναι να τους το βγαλουμε τοσο ξυνο που να μετανοιωσουν την ωρα και τη στιγμη που το ξεκινησαν.Τωρα θελουμε το Ελληνικο δαιμονιο που αυτο ολοι τρεμουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκλογες ;
    Αν με εκλογες Ελευθερωθουμε , ΠΟΤΕ δεν θα γινουν .
    Με τα λυπης βλεπω σε πολλα σχολια , αλλα και αρθρα , οτι οι πολιτες δεν ξερουν ποιος ειναι ο εχθρος .

    Δεν ειναι ουτε οι τοκογλυφοι ουτε οι εξ Ανατολης και Δυσης βαρβαροι .
    Αυτοι ειναι τα οργανα του .
    Ερευνατε και η Αληθεια θα σας Ελευθερωση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]