Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η 6η δόση έρχεται. Και το Μνημόνιο ΙΙ


Δεν χρειάστηκε τελικά να περιμένουμε επτά αγωνιώδεις ημέρες, μέχρι τη συνεδρίαση του Eurogroup της 29ης Οκτωβρίου, για να μάθουμε αν οι εταίροι και δανειστές της Ελλάδας θα παραμέριζαν τις… τυπικότητες, και θα έδιναν την έγκρισή τους για την εκταμίευση της 6ης δόσης του δανείου.

Μετά τη σημερινή εθνική υπέρβαση του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έστειλε στις Βρυξέλλες (Ευρωπαϊκή Επιτροπή), τη Φρανκφούρτη (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) και την Ουάσινγκτον (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) κοινή επιστολή αναφορικά με τις εδώ και καιρό διατυπωμένες δεσμεύσεις του για την υλοποίηση της Συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου, αναφορικά με το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, η Καγκελαρία και το Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων εξέπεμψαν τα ίδια… χαρμόσυνα μηνύματα.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας φυσικά, δεν μετακινείται από τις θέσεις του, όπως τις είχε διατυπώσει και στην επιστολή του προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Βίλφρεντ Μαρτένς. Ενώ, η αφήγηση της πραγματικότητας την οποία επιλέγει, στέλνει το μήνυμα ότι δεν σκοπεύει να το βάλει κάτω, αλλά θα διεκδικήσει μια άλλη πολιτική, προκειμένου να καταστεί εφικτό το φρενάρισμα της ύφεσης.

Παρά τη μη αλλαγή στάσης του Αντώνη Σαμαρά ωστόσο, Μέρκελ και Σαρκοζί έσπευσαν να δηλώσουν την ικανοποίησή τους. Επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις ότι το θρίλερ διαρκείας που ζήσαμε το τελευταίο διάστημα, δεν ήταν κάτι περισσότερο από… άσκηση νεύρων.

Πλέον, άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για την έγκριση της εκταμίευσης της 6ης δόσης. Που είναι και η τελευταία του Μνημονίου Ι. Η επόμενη, στις αρχές του νέου έτους, δεν θα είναι η 7η, αλλά η 1η. Του… Μνημονίου ΙΙ.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. Δηλαδη εμεις τωρα θα πρεπει να πουμε μπραβο στον Εφιαλτη Σαμαρα;
    Να πουμε μπραβο τοτε και στην πρασινη λαιλαπα.
    Μπραβο και στον Καρατζαφερη;
    Μπραβο στους αριστερους που βοηθησαν με την σταση τους την κοινοβουλευτικη χουντα των τοκογλυφων;
    Τελικα ειμαστε αχαριστοι σαν λαος!
    Αυτοι ΟΛΟΙ προσπαθουν να μας σωσουν εμας τους τεμπεληδες και αχρηστους και εμεις κανουμε δηδεν οτι δεν θελουμε!
    ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω να απαντήσω στο σχόλιο του ανώνυμου: δεν καταλαβαίνω τι άλλο θα ήθελες να κάνουν οι αριστεροί και τους τσουβαλιάζεις στόν ίδιο σάκο με τους υπόλοιπους; Στριπτίζ στο Σύνταγμα; Πως βοηθησαν με την σταση τους την κοινοβουλευτικη χουντα των τοκογλυφων; Κυβέρνησαν ποτέ ή ψήφισαν τα νομοσχέδιά τους; Μήπως θέλεις ασυνείδητα να δικαιολογηθείς στον εαυτό σου για όλες τις προηγούμενες εκλογικές σου επιλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε
    24 Νοεμβρίου 2011 6:00 μ.μ. ,

    να σου απαντησω εγω για τις ευθυνες των αριστερων!
    Δεν θα αναφερθω σε ιστορικα γεγονοτα ουτε για τον κομμουνισμο ,ουτε ειδικα για το ΚΚΕ,αλλα μονο για το σημερα!
    Οι ΚΚΕδες-Συριζαιοι ,μπορει να μην ασκουν πολιτικη εξουσια,αλλα μεχρι και σημερα ασκουν κοινωνικη εξουσια,μεσω ΜΚΟ,συνδικαλισμου,"καλλιτεχνων" στα ΜΜΕ και μεσω πανεπιστημιων!! Μεχρι εκει ομως!!
    Πολιτικη εξουσια δεν ενδιαφερονται να ασκησουν,διοτι η μαρξιστικη ουτοπια ειναι απλως μια ...ουτοπια!
    Απο την στιγμη που κυβερνας ,αναλαμβανεις ευθυνες!
    Το να διαμηνυουν "ισοτητα", "μοιρασιες" και ενα σωρο μπουρδες "ταξικες",αποδεικνυει οτι οχι απλως ειναι εκτος τοπου και χρονου,αλλα δειχνει και την υποκρισια τους με το να αποδεχονται τετοιες ουτοπιες!
    Η απατη στην Αριστερα αποδεικνυεται περιτρανα απο το γεγονος οτι ολο και περισσοτερο διασπαται σε ακομα μικροτερα κομματα,χωρις να υπαρχει δυνατοτητα συνεργασιας!
    -Το να κανει συγκεντρωσεις το ΠΑΜΕ στην Βουλη και μετα να εξαφανιζεται δεν μου λεει τιποτα!
    -Το να μου λενε ολοι οι εργατοπατερες -συνδικαλιστες οτι ενδιαφερονται για την εργατικη ταξη και αυτοι να κερδιζουν τα κερατα τους μαλλον απωθει,παρα ενωνει!
    -Το να ισχυριζεσαι, οτι αν ειμαι κατα της νομιμοποιησης των λαθρομεταναστων ειμαι αυτοματως ρατσιστης,τοτε μαλλον με απωθει!
    Και προσεξε την υποκρισια σας ως Μαρξιστες-νεομαρξιστες!
    Ενω υποτιθεται ενδιαφερεστε για την εργατικη ταξη,
    -αποδεχεστε την νομιμοποιηση του δουλεμποριου των λαθρομεταναστων,
    -αποδεχεστε το παραεμποριο και το λαθρεμποριο της μαφιας,διοτι ολοι αυτοι που πουλανε προϊοντα της μαφιας ,οχι απλως δεν φορολογουνται,οχι απλως κανουν ζημια στην εργατικη ταξη,διοτι αφου πληρωνεις φθηνοτερα,εκει δυστυχως θα ακουμπησεις τα λεφτα σου με αποτελεσμα να πληττεται ο Ελληνας μικρομεσαιος επιχειρηματιας,
    αλλα δημιουργεις και εκμεταλλευεσαι ενα κυμα ξενου "εργατικου δυναμικου" με πολυ χαμηλο κοστος ,με αποτελεσμα να μειωνεται και το ημερομισθιο του Ελληνα για να μπορει να ανταγωνιστει τον "μεταναστη" που εχει ερθει απο την δικη του πατριδα στην Ελλαδα με το ετσι θελω!
    Αναρωτησου πως ειναι δυνατον η ανεργια να ειναι διαχρονικα υψηλη στην χωρα μας και καποιοι να θελουν να φερνουν ξενους στην Ελλαδα!Για ποιον λογο?
    Οι ξενοι εργαζονται για ψιχουλα και ο Ελληνας αντιμετωπιζει ακομα μεγαλυτερο προβλημα ανεργιας,εκτος αν αποδεχθει μειωση αποδοχων!
    Σου υπενθυμιζω οτι η αυξηση της εγκληματικοτητας των "μπουμπουκιων" που εισερχονται ανεξελεγκτα στην Ελλαδα,τοσο εξαιτιας του γεγονοτος οτι δεν υπαρχουν δουλειες για ολους αυτους που απαιτουν "ανθρωπινα δικαιωματα"-αλλα χωρις να τηρουν τις υποχρεωσεις τους απεναντι στο κρατος στο οποιο ζουν- οσο και των περιστατικων που σχετιζονται με πορνεια και ναρκωτικα,και τα οποια θα πρεπει να αποδεχομαστε για να μη θεωρουμαστε ρατσιστες,ειναι αποτελεσμα της αποδοχης της παγκοσμιοποιησης της ελληνικης κοινωνιας οπου απαιτειται η δημιουργια "πολυπολιτισμικης κοινωνιας"!
    Μιας κοινωνιας-εκτρωμα που οι "αριστεροι" αποδεχονται πολυ ευχαριστα,διοτι μεσω των ΜΚΟ κερδιζουν πολυ χρημα και επειδη καταργουν την εννοια του εθνους και των συνορων!
    Οτι δεν καταφεραν να πραξουν οι συμμοριτες,το καταφεραν τα «μπουμπουκια» της σημερινης Αριστερας!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ ΓΜ,
    σε τοίχους στη βιομηχανική περιοχή της Θεσσαλονίκης υπάρχουν ακόμα συνθήματα του ΚΚΕ με κόκκινη μπογιά που γράφουν:
    ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ
    είναι πολλά χρόνια εκεί, από τότε που άρχισαν να έρχονται οι πρώτοι μετανάστες. Αλλά τότε δεν ίδρωνε το αυτί κανενός - είναι ειρωνικό να βλέπεις σήμερα τη χτεσινή σου επιπολαιότητα. Μια χαρά βολεύονταν όλοι με τα φτηνά εργατικά χέρια και δεν έβλεπαν πιο μακριά. Σήμερα, που πληρώνουμε τις συνέπειες είναι τραγικό να ρίχνουμε τις ευθύνες σε κείνους που προειδοποιούσαν τι θα γίνει. Δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις, είναι εκεί τα συνθήματα στους τοίχους, γραμμένα με κόκκινη μπογιά και τα βλέπουμε κάθε μέρα.
    Σαν κακομαθημένα και επιπόλαια παιδιά, κατηγορούμε σήμερα τους μετανάστες που αδιάντροπα εκμεταλλευόμασταν χτες. Αφού τους δεχτήκαμε, όμως, αποτελούν κι αυτοί μέρος της εργατικής τάξης μας σήμερα και έχουμε υποχρέωση να τους φερόμαστε έτσι.
    Αλλά ΕΜΕΙΣ δε φταίμε ΠΟΤΕ για ΤΙΠΟΤΕ. Φταίει το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΜΑΡΚΕΛ, οι ΑΓΟΡΕΣ...
    Τα "μπουμπούκια" σου φώναζαν τότε που σου χάιδευε τ' αυτιά ο Καρατζαφέρης
    ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βαζω και τους αριστερους στην καταστροφη της Πατριδος γιατι δεν ειμαι προβατο να μασαω σανο.
    Ειμαι 50 χρονων και στα 14 μου χρονια σαν γυμνασιοπαιδο μοιραζα τον οδηγητη.Στα 18 με διαγραψανε απο την κνε διοτι μιλησα εναντια στον Φλωρακη.
    Ψηφισα μια φορα μονο, το '81, πασοκ.
    ΞΕΡΩ απο πολυ μικρος οτι τα πολιτικα κομματα δεν ειναι τιποτα αλλο απο μαγαζακια των τοκογλυφων.
    Ξερω ακομη οτι οι πρωτοι που προσπαθησαν να λασπωσουν την ενδοξη και μοναδικη ΙΣΤΟΡΙΑ του Εθνους ειναι οι αριστεροι.Οπως πχ τον Μεγα Αλεξανδρο,τον Μεγα φιλοσοφο Σωκρατη,την μεγαλη εγερση του Εθνους το '21, μας την ελεγαν και ακομη την λενε, ταξικη! κτλ κτλ.
    Ξερω ακομη οτι τους λαθραιους βαρβαρους ασιατες ,αφρικανους ,αλβανους και σλαυβους βιαστες,εγκληματιες και φονιαδες, εκαντονταδων αδελφων μου,τους αγκαλιασαν και μαζι με την πρασινογαλαζια λαιλαπα τους βαπτισουν ΕΛΛΗΝΕΣ, με το ετσι θελω.
    Ξερω ακομη οτι αυτοι οι σιχαμεροι αριστεροι , εμποδισαν τους Ελληνες εξω απο την φιδοφωλια τους την βουλη, να δωσουν ενα τελος στην κοινοβουλευτικη χουντα τους.
    Θα μπορουσα να γραφω για μερες, αλλα την αληθεια κανεις δεν μπορει να σου την δωση.Ειναι προσωπικη κατακτηση.
    Το μονοπατη που οδηγη σε αυτην,μπορει καποιος να σου φωτηση.Αλλα μεχρις εκει.Ο δρομος ειναι μοναχικος και μακρυς.Αλλα σαν φθασης,εκει θα βρεις πολλους να σε περιμενουν.
    Καλη δυναμη λοιπον σε ΟΛΑ τα προβατα και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε
    24 Νοεμβρίου 2011 9:55 μ.μ. ,

    ισχυριζεσαι οτι:
    "Μια χαρά βολεύονταν όλοι με τα φτηνά εργατικά χέρια και δεν έβλεπαν πιο μακριά. Σήμερα, που πληρώνουμε τις συνέπειες είναι τραγικό να ρίχνουμε τις ευθύνες σε κείνους που προειδοποιούσαν τι θα γίνει."

    Για πες μου σε παρακαλω αυτοι του ΚΚΕ που προειδοποιουσαν το τι θα γινει γιατι σημερα αποδεχονται την νομιμοποιηση των λαθρομεταναστων και δεν απαιτουν την απελαση τους?
    Σε ποια χωρα του κοσμου βλεπεις λαθρομεταναστες και μαλιστα 300 σε αριθμο να μπαινουν σε πανεπιστημιο και να απαιτουν να νομιμοποιηθουν με το ετσι θελω?
    Και το ΚΚΕ-Συριζα να τους στηριζει???
    Γιατι διαμαρτυρεστε κατα του τειχους του Εβρου??
    Στα λογια και στα συνθηματα μπορειτε να γραφετε ο,τι θελετε!
    ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΡΑΝΕ!!
    Ευθυνη για αυτο το μπαχαλο εχουν και οι πολιτικαντηδες ,μηδενος εξαιρουμενου,διοτι δεν οργανωσαν στοιχειωδη μεταναστευτικη πολιτικη ,οπως και αυτοι που εκμεταλλευονται τους λαθρομεταναστες-και οχι μεταναστες- για ψιχουλα!
    Εδω ομως και 10 χρονια βλεπουμε μια ανεξελεγκτη εισροη λαθρομεταναστων στην χωρα μας και το ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφερονται πως να νομιμοποιηθουν!!
    Πως θα νομιμοποιησεις την παρανομια??

    ισχυριζεσαι οτι :
    "Σαν κακομαθημένα και επιπόλαια παιδιά, κατηγορούμε σήμερα τους μετανάστες που αδιάντροπα εκμεταλλευόμασταν χτες. Αφού τους δεχτήκαμε, όμως, αποτελούν κι αυτοί μέρος της εργατικής τάξης μας σήμερα και έχουμε υποχρέωση να τους φερόμαστε έτσι."

    Πρωτον,κατηγορω ολους τους πολιτικαντηδες που απο την δεκαετια του '90 δεν εφηρμοσαν μια σοβαρη μεταναστευτικη πολιτικη!
    Δευτερον,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!
    Δεν εγινε κανενα δημοψηφισμα ουτε για το ανοιγμα συνορων ,αλλα και ουτε για την αλλαγη του κωδικα ιθαγενειας!
    Τους δεχτηκαν μονο οι Ελληνες εκμεταλλευτες και η μαφια!!!
    Απο που κι ως που οι λαθρομεταναστες που ασχολουνται με το παραεμποριο και το λαθρεμποριο αποτελουν μερος "εργατικης ταξης"??!!!!
    Τα λαμογια πολιτικαντηδες τους επεβαλαν στην συνειδηση μας για την δημιουργια "πολυπολιτισμικης" κοινωνιας!!
    Ειναι τυχαιο νομιζεις πως η Ρεππουση και τα αλλα διεθνιστικα "μπουμπουκια" διαστρεβλωνουν την ελληνικη ιστορια,για να μην φαινονται οι Τουρκοι ως αιμοσταγεις?
    Ειναι τυχαιο πως η πλειοψηφια των λαθρομεταναστων ειναι μουσουλμανοι?
    Τι υποχρεωση εχω εγω απεναντι στους λαθρομεταναστες και απεναντι σε αυτους που νομιμοποιηθηκαν παρανομα??
    Υποχρεωσεις εχω μονο απεναντι στην πατριδα μου και σε κανεναν αλλον!!
    Αυτοι τι υποχρεωσεις τηρουν??
    Εχεις δει εστω κι εναν να πληρωνει εισιτηριο σε μεσα μεταφορας??Εστω κι εναν!?
    Οσο για τον Καρατζαφερη,αποτελει απλως αλλον εναν καιροσκοπο και τυχοδιωκτη που ενδιαφερεται για ψηφους και τιποτα αλλο!!
    Η ταση των αριστεριστων, να προσπαθουν να κομματικοποιουν τις αποψεις που σχετιζονται με "πατριδα" και "εθνος" δεν αποτελει απλως μια διαστρεβλωση της πραγματικοτητας,αλλα πλεον και μια αηδιαστικη προπαγανδα!
    Απαντησεις στα ερωτηματα του προηγουμενου μου σχολιου δεν εδωσες!!
    Περιμενω να δω αν θα δωσεις σε αυτα του μολις εγραψα!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ ΓΜ,
    Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, από 18 χρόνων. Τη βρώμα τους την ένιωσα από μικρή ηλικία και θαυμάζω τη θέση σου ότι χρωστάς στην πατρίδα σου και μόνο, ενώ φαίνεται ότι πατριδοκάπηλος δεν είσαι σε καμια περίπτωση. Απλά ήθελα να σου επισημάνω κάποια γεγονότα που δείχνουν ότι ίσως δεν είναι όλοι σάπιοι στον ίδιο βαθμό. Γιατί δεν μπορώ να ξεχάσω ότι τους πρώτους Αλβανούς λαθρομετανάστες τους άνοιξε την πόρτα ο κ. Σαμαράς. Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι στην ελληνική επαρχία διαμαρτύρονταν οι κτηματίες για την εξάπλωση των μεταναστών, αλλά όταν έβγαινε η αστυνομία να τους μαζέψει για απέλαση, τους έκρυβαν μέσα στις αποθήκες για να μη χάσουν τα φτηνά εργατικά χέρια. Μάλλον για τους εργάτες του γείτονα διαμαρτύρονταν, αλλά όχι για τους δικούς τους. Κάποιοι που έκαναν το ίδιο, αργότερα κατήγγειλαν τις "ελληνοποιήσεις" και με σημαία αυτόν τον "δίκαιο" αγώνα κατέκτησαν μια έδρα στη Βουλή.
    Άστα να πάνε, από όπου και να τους πιάσεις λερώνεσαι.
    Δεν πρόκειται απλώς για υποκρισία αλλά για ξεκάθαρη αλητεία. Όσο για το ρόλο του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, δεν τρέφω αυταπάτες. Δεκανίκι του συστήματος είναι και βαλβίδα εκτόνωσης. Αν έρθουν στη θέση των σημερινών ξεπουλητάδων θα μας χαρίσουν (χωρίς αντίτιμο), δε θα μας πουλήσουν. Γιατί είναι "διεθνιστές" από ιδεολογία. Εμένα όμως δε με νοιάζει αν με χώσουν στο αμπάρι της γαλέρας από συμφέρον ή ιδεολογία, δε θέλω να ζω σε αμπάρι. Ούτε όμως θέλω να ζουν άλλοι εκεί για να καλοπερνώ εγώ.
    Θα φωνάζω μέχρι να μην έχω πια ψωνή, ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιείς λαθρομετανάστες σαν δούλους και από την άλλη να φωνάζεις ότι πρέπει να απελαθούν. Πόσοι από αυτους που κόπτονται για το χάλι του παραεμπορίου εκμεταλλεύονται άλλους λαθρομετανάστες στις δουλειές τους;Αμέτρητοι! Και η αλητεία τους φτάνει στο βαθμό να τους παραδίδουν για απέλαση την κατάλληλη στιγμή για να μην τους πληρώσουν όσα τους χρωστούν.
    Δεν αντέχουμε να τους ταϊζουμε, άρα τους δείχνουμε το δρόμο για την Ε.Ε.! Και άσε τους Γερμανούς και τους Γάλλους να τους απελάσουν, που με το ζόρι προσπαθούν να μας κάνουν ρατσιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε
    25 Νοεμβρίου 2011 8:40 μμ,

    εξακολουθω να σου γραφω οτι τους λαθρομεταναστες τους εχει αποδεχθει ενα συγκεκριμενο συνολο εκμεταλλευτων και μαφιας και οχι η Ελλαδα σαν χωρα!
    ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ!!
    Δεν θα υποστω την υποκρισια , ή αλητεια οπως πολυ σωστα την περιγραφεις,επειδη καποιοι σκοπιμως επιδιωκουν την δημιουργια μια φρικωδους πολυπολιτισμικης κοινωνιας με το να καταργουν τα συνορα!
    Η λαθρομεταναστευση αποτελει παρανομη πραξη και δεν προκειται ποτε να αποδεχθω την νομιμοποιηση της εξαιτιας της ανεπαρκειας του πολιτικου συστηματος και εξαιτιας του φθηνου κοστους!
    Δεν προκειται να αποδεχθω την καταργηση των συνορων της πατριδας μου επειδη καποιοι σκοπιμως προσπαθουν να αλλοιωσουν τον κοινωνικο ιστο της πατριδας μου!
    Και δεν υπαρχει καμια περιπτωση να αποδεχθω οτι οι Ελληνες θα μετατραπουν σε 40 χρονια σε μια μειονοτητα,οπου λογω υπογεννητικοτητας και λογω ανεξελεγκτης ροης λαθρομεταναστων,θα εχουν ηδη δωσει το δικαιωμα σε αλλοφυλους να ψηφιζουν -ή και να εκλεγονται- σε αξιωματα και να αποδεχθω να με κυβερνουν!
    Διοτι προς τα κει παμε!
    Εκμεταλλευση υπαρχει ηδη ειτε οι λαθρομεταναστες ειναι στην Ελλαδα κι εργαζονται ειτε οχι!!
    Η λυση δεν ειναι η νομιμοποιηση τους!Διοτι αφου τους νομιμοποποιεις,αυτοματως δινεις το δικαιωμα περαιτερω εκμεταλλευσης τους!
    Σου εχω εξηγησει του λογους στο αρχικο μου σχολιο!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]