Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Παπανδρέου είναι στον κόσμο του και προκαλεί


Με τις τελευταίες του δηλώσεις ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου το μόνο που καταφέρνει είναι να προκαλέσει γέλια και οργή.

Τολμά αυτός που έχει καταπατήσει όλες τις υποσχέσεις του, αυτός που έχει επιβάλει τις προσωπικές του θέσεις σε έναν ολόκληρο λαό, να μιλά για αυταρχισμό των πολιτών που διέκοψαν παρελάσεις! Αν είναι δυνατόν!!!

Αλλά εκτός από θρασύς, είναι και ψεύτης κι αυτό επειδή καμία παρέλαση δεν διακόπηκε. Ακόμη και αυτή στην Θεσσαλονίκη, συνεχίστηκε με την απουσία του Κάρολου Παπούλια, ο οποίος αποχώρησε μετά από εντολή του πρωθυπουργού, δηλαδή του ίδιου ανθρώπου που τολμά να κατηγορεί τους Έλληνες πολίτες ως καταπατητές ενός εθνικού επετειακού θεσμού.

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει. Ακόμη και τώρα, στα έσχατα της τραγικής διακυβέρνησής του, ο Γιώργος Παπανδρέου οφείλει να δείξει τον προσήκοντα σεβασμό προς τους πολίτες. Αρκετά συκοφάντησε και διέσυρε όλους τους Έλληνες στο εξωτερικό.

Και μία συμβουλή προς τον καταρρέοντα πρωθυπουργεύοντα: Επειδή θα έρθει η στιγμή που θα αποζητάτε το έλεος των πολιτών, μην τους οργίζετε περισσότερο. Η προστασία σας από την Ελληνική Αστυνομία και την θεσμική σας προσωρινή θέση, κάποια στιγμή θα πάψει να υφίσταται και θα μείνετε στο έλεος των νόμων και του Συντάγματος που με περίσσιο θράσος κατά συρροή καταπατήσατε και κουρελιάσατε.

Ο μόνος που αποπειράθηκε να διαιρέσει τον Ελληνικό λαό, είναι η κομματοκρατία που επιβάλλατε εσείς, οι «προύχοντες» της ανύπαρκτης μεταπολίτευσης.

Σταματήστε να εκτίθεστε, λοιπόν και επιδείξτε τον πρέποντα σεβασμό στην αλήθεια. Αφού δεν σέβεστε τον εαυτό σας, σεβαστείτε τους Έλληνες πολίτες των οποίων το πολιτικό ένστικτο και πάλι τολμάτε να καθυβρίζετε.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ναι ρε παλιοτόμαρο! Είμαστε αυταρχικοί, ανυπόταχτοι, ξεροκέφαλοι, επίμονοι, παραδοσιακά. ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΥΣΤ! ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ! ΕΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ, ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]