Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ντεφορμέ ο πράσινος Κλουζό Καρχιμάκης


Το πραγματικό πρόσωπο του πασοκικού καθεστώτος έδειξε προχθές ο γραμματέας του Μιχάλης Καρχιμάκης, ο οποίος, προκειμένου να καλύψει τις παράνομες, σύμφωνα με το Ελεγκτικό Συνέδριο, «αναθέσεις» της Αννας Διαμαντοπούλου για το χαρτί των σχολικών βιβλίων, έστησε βρόμικο πόλεμο λάσπης κατά του αρμόδιου αντιπροέδρου του λεγκτικού Συνεδρίου Ν. Αγγελάρα και, με προφανή σκοπό να κατατρομοκρατήσει τη Δικαιοσύνη και να χειραγωγήσει τις αποφάσεις της, ζήτησε στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου αναδρομικά το «πόθεν έσχες» του δικαστή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «δημοκρατία», στην προσπάθειά του ωστόσο να αφήσει αισχρά υπονοούμενα αλλά και να τον «χρεώσει» στους κομματικούς του αντιπάλους, ο παντογνώστης γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ξέχασε ότι στην τελευταία διάσκεψη των προέδρων, η οποία επέλεξε πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο κ. Αγγελάρας ήταν ανάμεσα στους υποψηφίους όντας επιλογή υπουργού του ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα του Χάρη Καστανίδη.

Η προχθεσινή πάντως ενέργεια του κ. Καρχιμάκη, ο οποίος θυμήθηκε τον παλιό καλό του εαυτό του… επιθεωρητή Κλουζό, όταν κάθε δύο ημέρες ως βουλευτής της αντιπολίτευσης «ανακάλυπτε» σκάνδαλο-παραμύθι, απέδειξε ένα και μόνο πράγμα. Οτι όποιος δεν συμφωνεί με το ΠΑΣΟΚ θα δέχεται πόλεμο λάσπης. Οπως ακριβώς έγινε και με την κυρία Μπαλφούσια.

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας ήταν άμεση. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντζος τόνισε ότι η επίθεση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στον αντιπρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου συνιστά απόπειρα τρομοκράτησης των δικαστών, με στόχο τη συγκάλυψη των κυβερνητικών ευθυνών στο θέμα των βιβλίων.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η δήλωση του τομεάρχη Δικαιοσύνης της Ν.Δ. Κ. Τζαβάρα, ο οποίος χαρακτήρισε την ενέργεια Καρχιμάκη ένα από τα τελευταία αντιδημοκρατικά ξεσπάσματα ενός καθεστώτος που καταρρέει...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μην ασχολειστε μ´ αυτό το γελοίο άτομο το Καρχιδάκι... Ότι πιο λούμπεν διαθέτει το ΠΑΣΟΚ... πολύ λίγος... Ένα κακέκτυπο του Γκέμπελς είναι και τίοοτα παραπάνω... Θυμίζει κυπατζή παλαιάς κοπής!!!
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη φωτό πάντως είναι σαν κλαμμένο μ@@@ί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]