Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο κύριος Χρυσοχοΐδης έσπειρε ανέμους και θερίζει... θύματα!!!

  • Σε πολύ δύσκολη θέση πλέον ο κύριος Χρυσοχοΐδης, που αναμένεται να βγει στις τηλεοράσεις και να αρχίσει το λογίδριο του νέου παιδιού που έφυγε από την Ημαθία και τα υπόλοιπα θλιβερά, τα οποία θα (ξανα)ανακοινώνει με το γνωστό κακομοίρικο ύφος του Βασιλάκη του Καΐλα...
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Ν. Δένδιας, σχετικά με την χθεσινοβραδυνή ισχυρή έκρηξη στα Πατήσια, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με αποτροπιασμό την βομβιστική επίθεση στα Πατήσια και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες συνανθρώπους μας.
Η πολλοστή βομβιστική επίθεση τους τελευταίους μήνες, φέρνει με δραματικό τρόπο στο προσκήνιο το τεράστιο έλλειμμα δημόσιας ασφάλειας σήμερα στη χώρα μας.
Οι τοποθετήσεις ισχυρών εκρηκτικών μηχανισμών, τα συχνότατα επεισόδια με πάσης φύσεως ταραχοποιούς και η μεγάλη έξαρση της εγκληματικότητας, πιστοποιούν το πρόβλημα.
Με την συγκεκριμένη αφορμή, καλούμε για μία ακόμη φορά τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να πάρει το ταχύτερο δυνατόν μέτρα μετά από έξι μήνες διαπιστώσεων και να σταματήσει επιτέλους να παριστάνει τον θεατή, μπροστά στα αλλεπάλληλα πλέον συμβάντα.
Δυστυχώς, ο κ. Χρυσοχοΐδης έσπειρε ανέμους και η χώρα θερίζει θύελλες. Η Ελλάδα όμως δεν αντέχει άλλο την αδράνεια και την αβουλία της κυβέρνησης σε έναν εξαιρετικά ευαίσθητο τομέα.
Η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει ότι θα στηρίξει με υπευθυνότητα κάθε προσπάθεια στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της δημόσιας ασφάλειας. Αρκεί να υπάρξει τέτοια πρόθεση και από την πλευρά της κυβέρνησης.
Και για την ιστορία, που βάφεται με αίμα
Έκρηξη ισχυρής βόμβας με ένα νεκρό σημειώθηκε χθες στις 22.41 έξω από κτίριο της σχολής Δημόσιας Διοίκησης επί της οδού Ιακωβάτων 61 στα Πατήσια.
Τραυματίστηκε ένα 10χρονο κοριτσάκι που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Το παιδί, αφγανικής καταγωγής, περνούσε από την περιοχή μαζί με τη μητέρα του, η οποία φέρει επιπόλαια τραύματα και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.
Εξετάζονται τα ενδεχόμενα ότι ο άνδρας μετέφερε τη βόμβα ή την κρατούσε για άλλο λόγο ή ακόμα και ό,τι έψαχνε στα σκουπίδια και την βρήκε, όταν εξερράγη στα χέρια του με αποτέλεσμα να διαμελιστεί αυτός και να τραυματιστούν οι διερχόμενες γυναίκες. Άλλες πληροφορίες, που στηρίζονται σε μαρτυρίες κατοίκων και μεταδόθηκαν από τηλεοπτικό σταθμό, αναφέρουν ότι ο άντρας μπορεί να είναι σύζυγος ή γιός της γυναίκας.
Βέβαια θεωρείται πολύ απίθανο να κουβαλούσε κάποιος βόμβα μαζί με ένα κοριτσάκι, αλλά θα δούμε...
Δεν προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα και πιθανόν η έκρηξη να σημειώθηκε πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία της τοποθέτησής της.
Η περιοχή αποκλείστηκε σε μεγάλη ακτίνα.
Από την ΕΛΑΣ εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Χθες και ώρα 22:41΄σημειώθηκε έκρηξη έξω από το κτίριο της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων στην οδό Ιακωβάτου αρ. 61 στα Πατήσια, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός άντρα και τον τραυματισμό μιας γυναίκας και της ανήλικης κόρης της.
Τραυματισθέντες μεταφέρθηκαν με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων.
Σύμφωνα με προφορική μαρτυρία της τραυματισμένης γυναίκας ο θανάσιμα τραυματισμένος είναι ο 15χρονος γιος της.
Στο σημείο της έκρηξης κατέφθασαν έγκαιρα κλιμάκια των αρμόδιων Αρχών ασφαλείας καθώς και εγκληματολογικά συνεργεία. Ο χώρος έχει αποκλειστεί και ερευνάται εξονυχιστικά.
Προανάκριση διενεργείται από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία)»



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ο ΧΟΥΝΤΟΧΟΙΔΗΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ,ΑΠΟ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.


    "ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορω με το θρασος της ΝΔ!!
    Τα ιδια δεν γινοντουσαν και επι Καραμανλη???
    Και η ΝΔ και ο ΠΑΣΟΚ εχουν αποδειξει την ανικανοτητα τους!!
    Αλλα αποδεικνυουν και την ανικακονητα τους στην προπαγανδα!!
    Ανεπιδεκτοι μαθησεως!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]