Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο εφιάλτης των βομβιστικών επιθέσεων...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
Το φιάσκο του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Ο Πρόεδρος δεν έχει αφήσει στην άκρη όλα τα καυτά θέματα της εσωτερικής ατζέντας και δεν προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι «αδύναμος» και «μαλακός» με τους τρομοκράτες, όπως θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται, αλλά ποιός ασχολείται...
Σε εν δυνάμει εφιάλτη εξελίσσεται για την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου η υπόθεση των συχνών βομβιστικών επιθέσεων σε σημαίνοντα πόστα και οι επιθέσεις σε γραφεία βουλευτών του κυβερνώντος -κυρίως- κόμματος, καθώς τρεις μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας και με ορθάνοιχτα όλα τα «καυτά» θέματα της εσωτερικής ιδίως ατζέντας του έλληνα πρωθυπουργού το ενδιαφέρον της ελληνικής κοινής γνώμης δεν μετατοπίζεται ακόμη στο προνομιακό πεδίο των «συντηρητικών» Νεοδημοκρατών και στον άλλων ενοίκων της "πολυκατοικίας", όπως θα έπρεπε: στα ζητήματαεσωτερικής ασφαλείας.
Ο λόγος γνωστός: η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να συνέλθει από τη 10άρα, ο Σαμαράς ψάχνει το βηματισμό του και ο Καρατζαφέρης ασχολείται με το δημοψήφισμα για τους μετανάστες. Αρχικά, ο ΓΑΠ και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη απλά καταδικάζουν τις ενέργειες. Αργότερα, όμως, υπό την πίεση των ΜΜΕ, υποθέτω και εύχομαι να αναγκαστούν να κάνουν λόγο για «ανθρώπινες και συστημικές αποτυχίες» του καθεστώτος ασφαλείας και κυρίως, των ίδιων. Για παραίτηση βέβαια ούτε λόγος. Παρά την εμφανή προσπάθεια του Μεγάρου Μαξίμου να μεταθέσει την προσοχή του ελληνικού και διεθνούς κοινού στον «ακήρυχτο πόλεμο» κατά της Δημοκρατίας, είναι φανερό ότι η ευκολία με την οποία οι τρομοκρατικές οργανώσεις σμπαραλιάζουν όλα τα μέτρα ασφαλείας, τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα και που πια, εντελώς αποθρασυμένοι χτυπούν κεντρικότατους στόχους, έχει αρχίσει και δημιουργεί μεγάλο αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες. Συν των άλλων, η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική διανύουν ένα από τα χειρότερα διαστήματα στην πρόσφατη ιστορία τους, αφού τελούν υπό διάλυση και για πολλοστή φορά συλλαμβάνονται κοιμώμενοι.
ΥΓ Ό,τι μόλις διαβάσατε είναι παράφραση του ακόλουθου άρθρου για το φιάσκο του Ομπάμα
Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Δεν μου το βγάζει κανένας απο το μυαλό οτι αυτές οι "επιθέσεις" είναι πολύ "βολικές" για κάποιους πάντως, εντώς και εκτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]