Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ταξιδιωτική οδηγία υψίστου κινδύνου δίνουν οι ΗΠΑ για την Ελλάδα

Δίνουν εικόνα Βαγδάτης και όχι άδικα

Και μέσα σε όλα τα προβλήματα ήρθαν οι ΗΠΑ και εξέδωσαν νέα ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα, αναφέροντας "αυξημένο κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον Αμερικανών πολιτών και αμερικανικών συμφερόντων"!
Φαίνεται ότι η έκρηξη στη Βουλή ήταν η αφορμή για να εκδοθεί η οδηγία, αφού γίνεται ειδική αναφορά σε αυτή με την επισήμανση ότι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη συχνάζουν τουρίστες, στην επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο στο Χρηματιστήριο Αθηνών, όπως και στο γεγονός ότι η Ελληνική Αστυνομία, άλλες κρατικές υπηρεσίες, ιδιωτικές αμερικανικές και ελληνικές επιχειρήσεις, όπως και η Πρεσβεία των ΗΠΑ, έχουν δεχθεί επιθέσεις τα τελευταία τρία χρόνια.
Στο δελτίο επισημαίνεται ότι η Ελλάδα είναι το σημείο εισόδου από το Νότο και την Ανατολή προς τις χώρες που είναι μέλη της συνθήκης Σένγκεν, αλλά "λόγω μεγάλης ακτογραμμής η πιθανότητα ξένοι τρομοκράτες να επιχειρήσουν να εισέλθουν στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας είναι αυξημένη".
Μάλιστα επισημαίνεται ότι το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ προειδοποιητικών τηλεφωνημάτων και εκρήξεων είναι πολύ μικρό, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο κίνδυνος απωλειών.
Αναφορά γίνεται σε πρόσφατες επιθέσεις και απόπειρες επιθέσεων που έγιναν με ποικίλους τρόπους: χρήση βομβών μολότοφ, μικρά ή αυτόματα όπλα, όπως και αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς.
Κάνοντας μνεία στη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και στα επεισόδια που ακολούθησαν, το δελτίο αναφέρει απεργίες και διαδηλώσεις, σημειώνοντας όμως ότι στις περισσότερες περιπτώσεις αυτές κινούνται στο πλαίσιο του νόμου χωρίς να παρατηρούνται ακρότητες.
Δυστυχώς, η νέα ταξιδιωτική οδηγία όσο και αν ενοχλεί την ελληνική πλευρά και τους έλληνες πολίτες, δεν παύει να εμφανίζει μεγάλο μέρος της σκληρής πραγματικότητας της χώρας. Μίας πραγματικότητας που είναι υποχρεωμένοι καθημερινά να βιώνουν οι έλληνες πολίτες, μέσα σε ένα περιβάλλον με κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας (οργανωμένης ή όχι). Δυστυχώς η "έξαρση" που παρατηρήθηκε στις "τρομοκρατικές ενέργειες", είναι αποτέλεσμα της μηδενικής προόδου που έχει καταβάλει ο κύριος Χρυσοχοΐδης, ως υπεύθυνος υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Μεγάλο μέρος της ευθύνης φέρει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος προτιμά να βυθίσει την χώρα στην ανασφάλεια (και στην ολοκληρωτική οικονομική κατάρρευση) προκειμένου να ικανοποιήσει τον μέχρι πρότινος υποβόσκοντα ανθρωπισμό του, επιτρέποντας όχι μόνο την είσοδο των λαθρομεταναστών στην χώρα, αλλά και την ελληνοποίησή τους και περαιτέρω ελεύθερη μετακίνησή τους στην Ευρώπη και σε τρίτες χώρες. Προφανώς αγνοεί ο κύριος Παπανδρέου πως η εικόνα του Έλληνα πρόκειται να τρωθεί από τη στιγμή που θα αρχίσουν να συλλαμβάνονται για διάφορες εγκληματικές ενέργειες στην Ευρώπη οι νεο-έλληνες (Πακιστανοί, Αφγανοί, Κενυάτες κ.α.). Πιθανότατα ο Γιώργος Παπανδρέου να μην ανησυχεί για την εικόνα του Έλληνα στον υπόλοιπο κόσμο, όμως πριν ακόμη πέσει η ελληνική αξιοπρέπεια, ήρθε η ταξιδιωτική οδηγία των ΗΠΑ, για να δείξει τον... δρόμο που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επέλεξε να ακολουθήσει... Και είναι δρόμος ανασφάλειας για τους ήδη έλληνες πολίτες, αλλά και εξευτελισμού του ελληνισμού σε ολόκληρο τον πλανήτη. Την ίδια στιγμή, η οικονομική επιβάρυνση για τον προϋπολογισμό του κράτους δεν έχει προβλεφθεί, οδηγώντας μετά βεβαιότητας στην επιβολή επιπλέον φόρων προκειμένου να μπορέσουν οι (λαθρο)μετανάστες να τύχουν διαφόρων κρατικών-κυβερνητικών βοηθημάτων...
Για όσους μπορούν να δούνε πέρα από το μήκος του βραχίονά τους, η αμερικανική ταξιδιωτική οδηγία, αποτελεί ουσιαστικά προειδοποίηση για τον κύριο Παπανδρέου και τον όψιμο ανθρωπισμό του για τους πολίτες όλου του κόσμου... πλην της Ελλάδας...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Τη Βαγδατη, την διελυσαν
    Οσο για εκεινους,καλααααα, πηγα Αμερικη ,η φτωχεια, οι αστεγοι, πολιτιστικο θεαμα, μιλουν για μας???που ,τουλαχιστον, οι πολιτικοποντικοι εφεραν τη χωρα ,χαλια ,οικονομικα φτιαχνοντας παλατια και μετα η περιφημη παραγραφη. Ας ζητησουμε να μην υπαρχει η παραγραφη, να δεσμευτουν οι περιουσιες τους και θα ξεχρεωσπουμε με ρεστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἐὰν πρόκειται νὰ φύγουν οἱ λαθρομετανάστες ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα καὶ νὰ πᾶνε στὴν Εὐρώπη, τότε νὰ δεῖτε τί ἔχει νὰ γίνη. Οἱ εὐρωπαῖοι θὰ μᾶς κηρύξουν τὸν πόλεμο.
    Δυστυχῶς δύσκολα πιστεύω θὰ πᾶνε Εὐρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Αμερικανοί δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε για τίποτα.

    Απολύτως τίποτα, και ειδικά για την Ελλάδα.

    Η μήπως δεν έχουν παίξει ρόλο σε ότι έχει συμβεί μέχρι σήμερα;

    Ποτέ δεν θα είναι το αγγλοσαξωνικό μπλοκ θετικό προς την Ελλάδα, αντιθέτως είναι ο Νο1 εχθρός μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]