Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μετατρέπουν ολόκληρη τη Λέσβο σε "νησί υποδοχής μεταναστών"

Μετατρέπουν τη Λέσβο, σε νησί υποδοχής παράνομων μετανααστών! Σε πλήρη αντίθεση με την βούληση της τοπικής κοινωνίας, αλλά των κατοίκων ολόκληρου του Ανατολικού Αιγαίου και να για "αποσυμφορηθεί η Αθήνα" σε κοινή συνέντευξη Τύπου στο ΥΠΕΘΑ των υπουργών Ευάγγελου Βενιζέλου και Πάνου Μπεγλίτη (αναπληρωτής) και του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Σπύρου Βούγια, ανακοινώθηκε η δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων για τους μετανάστες που συρρέουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες κάθε μέρα στην Ελλάδα.
Παρ' όλα αυτά ο Σπύρος Βούγιας δήλωσε ευθέως ότι «Οι κάτοικοι δείχνουν κατανόηση, δεν ενοχλούνται από τους παράνομους μετανάστες σε ολόκληρο το Ανατολικό Αιγαίο»!
Εκτός από το στρατόπεδο Ουτζά, το οποίο ανακοινώθηκε σήμερα ότι θα εκχωρηθεί για τον σκοπό αυτό και θα αντικαταστήσει το στρατόπεδο της Παγανής, πρόκειται να ενοικιαστεί και ένα ολόκληρο ξενοδοχείο για την φιλοξενία των παράνομων μεταναστών που διοχετεύουν οι Τούρκοι δουλέμποροι σε συνεργασία με το τουρκικό κράτος, όπως έχει επίσημα αποδειχθεί, ενώ θα μεταφερθούν στο νησί και εκατοντάδες προκατασκευασμένες κατοικίες για να στεγάσουν τους παράνομους μετανάστες, από αυτές που είχαν κατασκευαστεί για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων.
Δηλαδή μετατρέπουν την Λέσβο σε ένα μεγάλο κέντρο υποδοχής παράνομων μεταναστών και το ερώτημα που δεν απαντήθηκε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου είναι αν μελετήθηκε το πρόβλημα ασφάλειας που δημιουργείται από την μετατροπή μιας τόσο κρίσιμης, εθνικά και αμυντικά, περιοχής σε απέραντο κάμπινγκ μεταναστών.
Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Σπύρος Βούγιας, παραδέχθηκε ότι μόνο πέρσι «εισέβαλαν» στη χώρα 150.000 παράνομοι μετανάστες για εφέτος τους υπολόγισε «μειωμένους κατά 10-15%», αλλά από όλους αυτούς, μόνο ένα 20% επαναπατρίζεται! Μάλιστα είπε ότι «Ζήτησε συγγνώμη από τους μετανάστες για τις άθλιες συνθήκες της διαμονής τους στην Παγανή».
Σε ερώτηση για το «Αν σκοπεύει να ζητήσει συγγνώμη, ως κράτος, και από τους κατοίκους των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου για την αποτυχία αναχαίτισης του κύματος των μεταναστών, δεδομένου ότι σε περιοχές, όπως το Αγαθονήσι, οι γηγενείς κάτοικοι είναι πλέον μειοψηφία», ουσιαστικά απάντησε ότι «Οι κάτοικοι δεν έχουν πρόβλημα»!
Πόσο κοντά στην αλήθεια, όμως, βρίσκεται αυτή η δήλωση του κυρίου Βούγια;
Μήπως ο κύριος Βούγιας, στην περίπτωση που οι κάτοικοι του νησιού αντιδράσουν επειδή έχουν πρόβλημα, είναι διατεθειμένος να πάρει στο σπίτι του τους λαθρομετανάστες; Η απορία είναι εύλογη, επειδή σήμερα αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται στα σπίτια των κατοίκων της Λέσβου...!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. MALAKI TSIXAND AFTA POY ELEGE O
    OZAL O KANDAFI KI OALGERINOS HOURI BOUMEDIENNE TO 1974 .AMESA OXI EPANAPATRISMOS APLA EPISTROFI STHN TOYRKIA ME ARMATAGOGA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τιθεται μονο θεμα ασφαλειας!!
    Τιθεται και θεμα κοστους!!!
    Ποιος πληρωνει για ολα αυτα???
    Για ιατροφαρμακευτικη περιλθαψη,για τροφιμα, για στεγαση,για ρουχισμο???
    Ξεχνανε βεβαια οι πολιτικαντηδες τα 2 εκατ. Ελληνες που ζουν κατω απο τα ορια της φτωχειας και τους 600.000 ανεργους!!
    Ξεχνανε το προβλημα υπογεννητικοτητας του γηγενους πληθυσμου και αντι να προσφερουν οικονομικα κινητρα και οικονομικη βοηθεια σε ατεκνα ζευγαρια ή σε πολυτεκνα,ταϊζουν αλλογενεις,χωρις να εχουν λυθει τα προβληματα του γηγενους πληθυσμου!!
    Ενα κρατος υπερχρεωμενο, με υψηλα ελλειματα και δυσβασταχτο χρεος γραφει στα παλια του τα υποδηματα τις αναγκες των Ελληνων και ασχολειται με αναγκες αλλογενων θεωρωντας υποχρεωση μας να ταϊζουμε λαθρομεταναστες!!!
    Υπαρχουν συνολικα 190 χωρες στην υφηλιο!!
    Ποιος μας ειπε οτι ειμαστε υποχρεωμενοι εμεις να βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα??
    Και γιατι πρεπει να πληρωνω εγω τις εισφορες του ΙΚΑ για αλλογενεις???
    Εχουν λυθει τα δικα μας προβληματα???
    Οχι!!
    Εαν συνεχιστει αυτη η κατασταση δεν αυξανονται τα ελλειματα??
    Ναι!
    Ποιος θα αναγκαστει να (ξανα)βαλει το χερι στην τσεπη??
    Οι γηγενεις ή οι λαθρομεταναστες??
    Οι γηγενεις!!
    Ε,τοτε παμε και μαθηματικα προς τον γκρεμο,για να μην γραψω οτι ηδη κατρακυλαμε!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]