Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ελληνοαμερικανοί ζητούν από τον Ομπάμα την προστασία του Οικουμενικού Πατριάρχη

Έκκληση να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου απηύθυναν στον αμερικανό Πρόεδρο Ομπάμα η Αρχιεπισκοπή Αμερικής και επιφανείς ομογενείς των ΗΠΑ.
Όλο το Σαββατοκύριακο μετά τις σκληρές δηλώσεις απάντηση στα όσα είπε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος του Τούρκου ΥΠ Εξ Νταβούντογλου, ακολούθησε ένας πυρετός μαραθώνιων διαβουλεύσεων μεταξύ των γνωστών ομογενειακών παραγόντων -διευκρινίζουμε Κυπριακής κατά κύριο λόγω- ομογενών υψηλού βεληνεκούς, επιρροής και με προσωπικές διασυνδέσεις στο επιτελείο του Αμερικανού προέδρου επισημαίνοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι κινδυνεύει η ζωή του πατριάρχη μετά τις δηλώσεις του αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS.
Οι παρεμβάσεις ξεκίνησαν με επίσκεψη αστραπή στην Ουάσιγκτον του εκπροσώπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου father Alex Karloutsou ο οποίος την Πέμπτη μετέβει στην κυβερνητική πρωτεύουσα προκειμένου να συναντήσει κυβερνητικούς αξιωματούχους και υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης Ομπάμα ζητώντας να γίνουν οι δέουσες ενέργειες προς την Τουρκία για την προστασία του Πατριάρχη.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι γνωστοί Κύπριοι ομογενείς Πανίκος Παπανικολαού(οποίος από την κύπρο συντόνισε μια σειρά προσπαθειών) Φίλιππας Κρίστοφερ Νίκος Μούγιαρης, Τάσος Ζαμπάς και φυσικά όλο τον συντονισμό των δράσεων έχουν οι Mantatos & Manatos οι οποίοι να σημειωθεί ότι λόγω των ισχυρών διασυνδέσεων τους με δημοκρατικούς θεωρητικά φέρονται να έχουν μεγαλύτερη επιρροή στα κέντρα λήψης αποφάσεων.Αυτή η ομάδα των προαναφερομένων κινητοποιήθηκε άμεσα και συνεχίζει ένα πυρετό επαφών προς την Ουάσιγκτον για την προστασία της ζωής του πατριάρχη.
Στην επιστολή που αναμένεται να δημοσιοποιηθεί τις επόμενες ώρες -μετά την μετάδoση της συνέντευξης- οι ομογενείς κάνουν λόγω χαρακτηριστικά για "κρίσιμη βραδιά" (εννοώντας την βραδιά μετάδοσης της συνέντευξης στο CBS).
Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο κύριος Νταβούτογλου ήταν απόλυτα ειλικρινής όταν απάντησε σχετικά με την δήλωση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου πως "Η Τουρκία τον σταυρώνει". Φυσικά, ποτέ στην ιστορία Τούρκοι δεν σταύρωσαν κάποιον χριστιανό... Ο τουρκικός "πολιτισμός" αρκείται σε στυγνές δολοφονίες ή σε... αποκεφαλισμούς!!!
Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]