Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ψήφο στο Γιωργάκη = Ψήφος στην Αμερική και τον Σόρος

Ας μη τυφλωνόμαστε από την οργή και την αηδία και ας μην ακούμε τις σειρήνες της δημοκοπίας και των ΜΜΕ: Αυτούς τους μηχανισμούς της αυθάδους απάτης.
Το διακύβευμα αυτών των εκλογών (το έχουμε υπογραμμίσει κουραστικά) είναι μόνο τα εθνικά θέματα. Γι’ αυτό και έχουν εξοριστεί από τις συζητήσεις των γενιτσάρων απατεώνων της «ενημέρωσης».
Ό,τι ακούγεται γύρω από την οικονομία, τη διαφθορά και τις αδικίες είναι θορυβώδης απάτη. Πάνω από 35 χρόνια τα ίδια και τα ίδια λένε, πάνω από 35 χρόνια υποσχέσεις, διαπιστώσεις και επιταγές χωρίς αντίκρισμα.
Τα ίδια λόγια σε καρμπόν επαναλαμβάνει και η διαβόητη «αριστερά». Ηθικολογικές διαπιστώσεις και κοινωνικούς αναθεματισμούς. Και το χειρότερο: Ανέξοδα αιτήματα και συνθήματα εντός του καθορισμένου, ασφυκτικού καπιταλιστικού πλαισίου.
Ενώ αυτή η καθεστωτική «αριστερά» έχει εγκαταλείψει κάθε κοινωνικό αγώνα, ενώ έχει συντρίψει κυριολεκτικά κάθε πολιτική και οργανωτική δυνατότητα για λαϊκούς αγώνες (με την προώθηση και επικύρωση της αλλοδαπής λαίλαπας), δημαγωγεί εκλογικά με κούφιες φόρμες αιτημάτων για τη σωτηρία του καπιταλισμού!!!
Η «αριστερά» εξαπατά πολλαπλώς: Ζητά την εκλογική της ενίσχυση και δημοκοπεί ανέξοδα, ενώ γνωρίζει ότι και η ίδια στην κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να κάνει ΤΙΠΟΤΑ. Οι νόμοι του καπιταλισμού και οι μηχανισμοί του κεφαλαίου και της Ε.Ε. είναι που καθορίζουν την οικονομική πολιτική και όχι οι κυβερνητικοί διαχειριστές.
Οι αλλαγές πάνω στους άξονες της καθεστωτικής πολιτικής δεν γίνονται ποτέ όταν συμμετέχεις διαχειριστικά στην κρίση, τη σήψη και τη διαφθορά του συστήματος που διαχειρίζεσαι.
Οι αλλαγές γίνονται με τους οργανωμένους, μαζικούς λαϊκούς αγώνες ΚΟΝΤΡΑ στην πολιτική και στα ιδεολογήματα του καθεστώτος. Αυτή η «αριστερά» όχι μόνο πλέον έχει καταστρέψει κάθε τέτοιο μετερίζι λαϊκού αγώνα, συνακόλουθα έχει γίνει και ανίκανη για κάθε κοινωνικό αγώνα, αλλά και προωθεί με υπερβάλλοντα ζήλο τα ιδεολογήματα της πλανητικής Νέας Τάξης.
Αυτή η «αριστερά» έχει πεθάνει. Μη συντηρείτε ένα πτώμα με τη ψήφο σας…
Το διακύβευμα, λοιπόν, είναι ο εθνικός όλεθρος που έρχεται.
Αναμφίβολα καμία λύση δεν μπορεί να δοθεί και εδώ με την ψήφο, δηλαδή εκλογικά. Και εδώ απαιτούνται αγώνες, σκληροί λαϊκοί αγώνες.
Ωστόσο, μπορούμε με την ψήφο μας να καθυστερήσουμε τον εθνικό μας όλεθρο, να χαλάσουμε, έστω προσωρινά, τα γενοκτονικά σχέδια των «νταβάδων» της υφηλίου.
Είναι πολιτικά πολύ σημαντικό να πούμε ένα ΟΧΙ σε αυτούς που προωθούν τη γρήγορη προγραφή μας, σε αυτούς που απαιτούν εδώ και τώρα τις εθνικές μας συμφορές.
Είναι πολιτικά εξαιρετικά σημαντικό να αντισταθούμε και με τη ψήφο μας, να καθυστερήσουμε, όσο μπορούμε την γενοκτονία μας, ελπίζοντας, ότι αύριο, θα υπάρξει λαϊκή εθνική αντίδραση και αντίσταση.
Στα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας υπάρχει. Πολιτικά δεν έχει εκφραστεί ακόμα. Πρέπει με την ψήφο μας να δώσουμε κάποια πίστωση χρόνο σε αυτό…
Με αυτά τα δεδομένα και αφήνοντας στην άκρη τα αισθήματα αηδίας και μηδενισμού, πρέπει να «χαλάσουμε» τα σχέδια των «νταβάδων»: διεθνών και εγχώριων.
Αν απαλλαχτούμε από την οργή και την αηδία, μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε τι πρέπει να κάνουμε.
ΠΡΩΤΑ απ’ όλα να μαυρίσουμε τα κόμματα αυτά που οι «νταβάδες» υστερικά τα προωθούν και τα διαφημίζουν: Το ΠΑΣΟΚ και τον ΛΑ.Ο.Σ.
Το τι προωθούν και ποιους αφηνιασμένα προβάλλουν οι μηχανισμοί του «νταβάδικου» παρακράτους και των ΗΠΑ αποτελεί αλάθευτο πολιτικό κριτήριο.
Το ΑΝΤΙΘΕΤΟ ακριβώς πρέπει να κάνουμε!!!
Ο Γιωργάκης πρέπει να μαυριστεί πάση θυσία («πάση Θεού»!!!).
Αν θριαμβεύσει αυτός ο άνθρωπος (υπουργείο των Εξωτερικών των ΗΠΑ και του Σόρος) τότε μηδέν εις το πηλίκον («μηδέν εις το πηλήκιον»!!!).
Το ίδιο ισχύει για τον Καρατζαφέρη: Την παρακρατική αυτή τσόντα των «νταβάδων»!
Ο Κώστας Καραμανλής δεν πρέπει να συντριβεί.
Πρέπει να ξεπεράσουμε τα στερεότυπα των παλιών ιδεολογημάτων μας, τα αντιδεξιά μας σύνδρομα και την οργή μας.
Η αποχή σε αυτή την κρίσιμη εθνική καμπή είναι ολέθρια πράξη…
Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. Ποιό βλακώδη δημοσίευμα δεν έχω ξαναδιαβάσει. Ντροπή. Ο Καραμανλής αποδείχτηκε ο ποιό ανίκανος προθυπουργός στην σύχγρονη ιστορία της Ελλάδας...και κάποιοι ασπόδηλοι ανώνυμοι μας παρακαλούν να τον ξαναψηφίσουμε για να μην μας καταστρέψει ο Γιώργος και ο Σόρος! (Χωρίς να εξηγήσουνε τι σχέση έχει ο ένας με τον άλλον). Ηλιθιότητες για μικρά παιδιά. Το επίπεδο της ιστιοσελίδας κατρακυλάει καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή ακούω πολλά εναντίον τού ΛΑ.Ο.Σ,θά σάς παρακαλούσα ΣΟΒΑΡΑ καί ΥΠΕΥΘΥΝΑ,νά μου εξηγήσετε γιατί είναι επικίνδυνος.Δέν έχει κυβερνήσει ποτέ τήν χώρα γιά νά τόν γνωρίζουμε όπως γνωρίζουμε τούς άλλους.Αν δέν έχετε κάτι συγκεκριμένο νά πήτε,τότε απλώς δέν αρέσει σέ σάς,διαφορετικά εάν γνωρίζετε πράγματα καί αφήνετε τούς ανθρώπους νά τόν ψηφίσουν,τότε είσθε συνυπεύθυνοι.
    Απευθύνομαι στόν γράφοντα τό άρθρο καί όχι στό ιστολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βλακωδες , οχι βλακωδη sweety

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιστοσελίδας αν και είναι ιστολόγιο. Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, όταν διαφωνούμε με κάτι τότε είναι χαμηλό το επίπεδο αυτού που το μεταφέρει; Και κάτι ακόμη: όταν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, τότε ζυμώνεται ορθότερη άποψη. Προσθέτοντας και αφαιρώντας σε αυτό που εμείς πιστεύουμε, τότε γινόμαστε καλύτεροι. Αλλά πότε θα μάθουμε και τις άλλες απόψεις όταν διαβάζουμε αποκλειστικά παρόμοιες απόψεις με τις δικές μας; Και κάτι ακόμη: Το παρών ιστολόγιο έχει πάρει ανοιχτά θέση υπέρ της ανικανότητας Καραμανλή, μέσα από κείμενα του ΙΔΙΟΥ του κατόχου του ιστολογίου. Οτιδήποτε άλλο, απλά συνεισφέρει στο διάλογο. Πάντως, οι αναθεματισμοί δεν προσφέρουν σε τίποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλακώδες ή Βλακώδη, το ίδιο είναι = Ηλιθιότητα. Η ουσία μετράει. Τα Ελληνικά δεν είναι η πρώτη μου γλώσσα, κατηγωρείστε με ότι είμαι Ανελλήνιστος! Όπως Ανελλήνιστοι είναι και πολλές χιλιάδες Έλληνες της διασποράς...αν βέβαια είμαστε Έλληνες με τα δικά σας Ελλαδίτικα στενόμυαλα ρατσιστικά κριτίρια...(ή μήπως "κριτήρια";).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 8.08 διακρίνω κάποιον θυμό, τον οποίο πίστεψέ με τον έχω κι εγώ, και μάλιστα πολλές φορές μεγαλύτερο. Εσύ είσαι στους Έλληνες της διασποράς, που συνεχίζουν να αγωνιούν και να προσπαθούν (από την δική τους θέση, πολλές φορές πρεσβεύοντας την Ελλάδα σε ανθρώπους τελείως αγνώστους και προσπαθείς να δώσεις όσα κάποιοι άλλοι ανευθυνο-υπεύθυνοι δεν έπραξαν από εδώ και αξίζεις θερμών συγχαρητηρίων) για το καλύτερο της πατρίδας μας. Γιατί όμως μας ονομάζεις εμάς, που (για πολλούς και διαφορετικούς λόγους ο καθένας) είμαστε κατάδικοι σε έναν τόπο που λατρεύουμε και που καθημερινά βλέπουμε να τον προδίδουν οι "βολεμένοι"; Γιατί εμείς έχουμε στενά ρατσιστικά κριτήρια, όταν βιώνουμε στο πετσί μας την ανικανότητα των "αρχόντων" μας; Προσπαθούμε καθημερινά, μιλάμε μεταξύ μας, μαλώνουμε αρκετές φορές, αλλά δεν παύουμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο για όλους τους Έλληνες και όχι μόνο για κάποιους. Κάποιες φορές παίρνουμε λάθος δρόμους και άλλες φορές αγκαλιασμένοι κοιτάζουμε μπροστά και χωρίς φόβο όλους αυτούς που θέλουν να πάρουν τα σπίτια μας και να εξευτελίσουν τους Έλληνες, την Ελλάδα, τον Ελληνισμό. Να ποδοπατήσουν εμάς, εσένα, όλους μας... Ο αγώνας αυτός, που δίνεται καθημερινά, είναι πολύπλευρος, πολυμέτωπος και πολλές φορές άνισος... Αλλά δεν μάθαμε σαν Έλληνες να παλεύουμε στα ίσια... Πάντα λιγότεροι ήμασταν, πάντα λιγότεροι θα είμαστε... έτσι το θέλει η μοίρα μας, έτσι το θέλει η μικρή σε έκταση και η μεγάλη στο πνεύμα πατρίδα μας. Οι απόψεις κατατίθενται για να επεξεργάζονται και να αναδομούνται προς κάτι καλύτερο, ένα αισιοδοξότερο αύριο, για όλους. Μεγάλος ο θυμός και η αγανάκτησή μας, μεγάλη η αγωνία μας για το αύριο των παιδιών μας, της οικογένειάς μας, της πατρίδας μας ολόκληρης που βάλλεται από παντού. Μεγάλη όμως και η πρόκληση να πολεμάς με ηγέτες που δεν έχουν ιδανικά και η πάλη σου να ξεσκεπάζει τους δοτούς και να ταπεινώνει τους εχθρούς. Αυτή τη μάχη δίνει σήμερα ο Ελληνισμός. Αυτή την πρόκληση αντιμετωπίζει σήμερα ο κάθε Έλληνας. Και σε αυτόν τον αγώνα δεν χωράνε κόντρες και δεν μπορεί να λείψει κανείς. Ακόμη και αν έχουμε διαφορές, μετά τη νίκη θα έχουμε τον χρόνο να μιλήσουμε και γι αυτές. Σήμερα προέχει κάτι άλλο... Και γι αυτό το άλλο κανείς υποψήφιος πρωθυπουργός δεν μιλάει. Αυτό το άλλο το έχουμε στην καρδιά μας όλοι μας και δεν δίνεται, δεν χαρίζεται, ούτε καν μπορούν να μας το αποσπάσουν ακόμη και αν διαμελίσουν τα κορμιά μας. Και είμαι σίγουρος πως ξέρεις το γιατί: επειδή έχει ήδη εμφυτευθεί στα παιδιά μας, στα παιδιά εκείνα που σκύψαμε και τους μιλήσαμε για το χρέος μας απέναντι στους προγόνους, για την Ελληνική περηφάνεια και την λεβεντιά που δεν φοβάται τίποτε... Για τα άλλα παιδιά, εκείνα που κανείς δεν μίλησε, κανείς δεν αγκάλιασε και κανείς δεν ένιωσε, δεν έχω να πω τίποτε... Μακάρι να βρούνε τον δρόμο τον σωστό... Για να μην σε ταλαιπωρώ με φλυαρίες, έχω να σου πω ένα μόνο: Ο δικός σου θυμός είναι και δικός μου, ο δικός σου πόνος είναι και δικός μου και τα δικά σου όνειρα είναι και δικά μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και εγω στο εξωτερικο μενω, γι αυτο ειπα να σου μαθω λιγα Ελληνικα, για να εισαι πιο αερατος, μη τσαντιζεσαι, εγω για το καλο σου. Αυτο που μετραει ειναι να αγαπαμε τη πατριδα, right sweety?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ
    1. ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ
    2. ΒΑΤΟΠΕΔΙ
    3. ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ
    4. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (τουλαχιστον)ΣΤΗ SIEMENS
    5. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
    (ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ "ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ")
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ; ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΒΕΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ; Η ΜΗΠΩΣ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ Κωνσταντίνε, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο εξωτερικό, όπως σωστά περιγράφεις εδινα και εγώ την καθημερινή μου μάχη πρεσβεύοντας την Ελλάδα, όπως πολλοί Έλληνες της διασποράς..Είναι πολύ ποιο δύσκολο να διατηρήσεις την Ελληνική σου ταυτότητα εκτός Ελλάδας φίλε....όχι να είσαι "τσάμπα πατριώτης" όπως πολλοι Ελληναράδες που δεν έχουν ξεμυτίσει από το Ελλαδικό κρατίδιο . Πριν 8 χρόνια εγώ και η γυναίκα μου πήραμε την θαραλέα απόφαση να ζήσουμε στην πατρίδα, με τα ανήλικα παιδιά μας, αφήνοντας στρωμένες καριέρες σε μια ανεπτυγμένη σύγχρονη χώρα που είχε αγκαλιάσει εμας και τους γονείς μας..... Συνεπως, σήμερα μοιράζομαι, όπως λες τις αγωνίες σου για την πατρίδα μας, για το μέλλον των παιδιών μας και νοιώθω τον θυμό που περιγράφεις στο πετσί μου.

    Δεν δέχομαι όμως, σε καμία περίπτωση, και δεν δίνω το δικαίωμα σε κανέναν Ελληναρά να αμφισβητεί την Ελληνικότητά μου, την ταυτότητά μου και την αγάπη μου για αυτό τον τόπο με ιλίθια ρατσιστικά κριτήρια τύπου "πηλίκον" 'η "πηλίκιον"....και ο νοων νοείτο. Δυστυχώς αυτή η νοοτροπία επικρατεί στο Ελλαδικό κρατίδιο....κυρίως σε ανθρώπους με στενούς ορίζοντες και προκαταλήψεις με ανασφαλειες....και υπάρχουν πάρα πολλοί.

    Συμφωνώ μαζί σου όμως ότι μοιραζόμαστε τον ίδιο θυμό, τον ίδιο πόνο και τα ίδια όνειρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]