Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα Σκοπιανά ΜΜΕ κατηγορούν την Ελλάδα για εμπρησμό λεωφορείου!!!

Προσπαθούν να σκεπάσουν την αδικαιολόγητη επίθεση που έγινε σε Έλληνες

Η αισχρότητα αλλά και οι μέθοδοι που γενικότερα χρησιμοποιούν τα Σκόπια και τα όργανα της φασιστικής κυβέρνησης του Γκρούεφσκι, ξεσκεπάζονται σε ένα απλό τυχαίο περιστατικό.
Το ειδησεογραφικό πρακτορείο ΜΙΝΑ, αναφέρει πως φωτιά ξέσπασε σε τουριστικό λεωφορείο των Σκοπίων, το οποίο αφού εισήλθε στην Ελλάδα κινούνταν προς τα Νέα Μουδανιά, μεταφέροντας τουρίστες από τα Σκόπια. Το περιστατικό συνέβη κοντά στην Θεσσαλονίκη και επενέβησαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας, τα οποία και έσβησαν την φωτιά που είχε ξεσπάσει στο πίσω μέρος του λεωφορείου και η οποία ξεκίνησε από τον δεξιό πίσω τροχό.

Ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός σε κανέναν από τους επιβαίνοντες, τα Σκοπιανά ΜΜΕ αφήνουν εικασίες για την άμεση παρέμβαση της πυροσβεστικής, αλλά και για τον τρόπο που δημιουργήθηκε η εστία της φωτιάς!!! Ταυτόχρονα, αφήνουν μεγαλύτερες υποψίες για περίπτωση δολιοφθοράς (ή επίθεσης!) αναφέροντας πως μέχρι αυτή τη στιγμή κανείς στα Σκόπια δεν γνωρίζει την πραγματική αιτία της πυρκαγιάς και πως υπάρχει μυστήρια σιωπή γύρω από το γεγονός…
Όπως καταλαβαίνει και ο πλέον καλόπιστος αναγνώστης, η θρασύτητα στον χειρισμό του ψέματος και της δημιουργίας προπαγανδιστικού υλικού (κυρίως για εσωτερική κατανάλωση προ το προεδρικών εκλογών), αλλά και αυθαίρετου ισοσκελισμού του περιστατικού αυτού με την επίθεση που δέχθηκαν Έλληνες τουρίστες στην Αχρίδα προ 10 περίπου ημερών. Δυστυχώς, τα προκλητικά αυτά φαινόμενα αναμένεται να πυκνώσουν όσο πλησιάζουμε στην ημέρα των εκλογών και δεν είναι απίθανο να προχωρήσουν και σε ακραίες πράξεις «αντεκδίκησης» στο εσωτερικό των Σκοπίων, προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη πόλωση και εθνικιστικός παροξυσμός, που είναι τα μοναδικά πλέον όπλα του Γκρούεφσκι απέναντι στην λογική αλλά και στα τεράστια (κυρίως οικονομικής φύσης) προβλήματα που αντιμετωπίζει στο εσωτερικό της Vardarska Banovina.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]