Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Παπαθεμελής κατέθεσε μήνυση στον Εισαγγελέα για τον Τούρκο ηθοποιό Αττίλα

Επιτίθεται στο Τουρκικό

στρατιωτικό κατεστημένο


Μηνυτήρια αναφορά κατά του Αττίλα Ολγκάτς, καταθέτει στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο κ. Παπαθεμελής. Στη μηνυτήρια αυτή αναφορά που θα κατατεθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αναγέννησης, στις 11 το πρωί της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου, στο κτίριο 16 της εισαγγελίας στην πρώην Σχολή Ευελπίδων.
Ο κ. Παπαθεμελής, ζητά από τον εισαγγελικό λειτουργό, να ασκήσει ποινικές διώξεις τόσο κατά του Αττίλα Ολκάτς που δημοσίως παραδέχθηκε τα εγκλήματά του, όσο και κατά όλων των φυσικών και ηθικών αυτουργών, στρατιωτικών της Άγκυρας, που συμμετείχαν στις εγκληματικές πράξεις του Τούρκου στρατιώτη, κατά την εισβολή στην Κύπρο, το 1974.
Να σημειώσουμε εδώ πως από την Κυριακή, 25/1/09, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης, ζήτησε με επιστολή του από τους Υπουργούς Δικαιοσύνης Ελλάδας και Κύπρου, κ.κ. Δένδια και Λουκά, να προχωρήσουν σε άμεση ενεργοποίηση του νομικού οπλοστασίου των δύο χωρών για την δίωξη του παραπάνω εγκληματία πολέμου.
Το πλήρες κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς του κ. Παπαθεμελή, έχει ως εξής:
Περισσότερα εδώ
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]