Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κρυπτοεβραίοι και μασώνοι κυβερνούν την Τουρκία!

Καταγγελία Τούρκων πολιτών

To youtube είναι απαγορευμένο στην Τουρκία με το πρόσχημα ότι κάποιο υβρίζουν τον Ατατούρκ στην πραγματικότητα όμως θέλουν να κρύψουν την καταγωγή του καθώς και των περισσοτέρων αρχηγών του νεοτουρκικού κινήματος.
Ήταν ντονμέδες δηλαδή κρυπτοεβραίοι το κεντρικό τους τζαμί ήταν το Γενί Τζαμί στην Θεσσαλονίκη σήμερα μουσείο.
Ο Ταλαάτ Πασάς ο εγκέφαλος της εξόντωσης των χριστιανικών πληθυσμών της Μικράς Ασίας ήταν και αυτός κρυπτοεβραίος είχε πει ότι πρέπει να σφαγούν όλοι ακόμη και οι γυναίκες και τα παιδιά, το μίσος αυτό δεν γίνεται αποδεκτό από τους ισλαμιστές τούρκους που το θεωρούν κάτι ξένο απ'αυτούς.
Τελικά ξέφυγε από την Κων/πολη με Γερμανικό υποβρύχιο!

Και έζησε μέχρι το 1921 όταν τον εκτέλεσε ένας αρμένιος στο Βερολίνο όπου κρύβονταν.
Σήμερα οι τούρκοι τον θεωρούν ήρωα και κάθε χρόνο κάνουν εκδήλωση-πορεία στο Βερολίνο.Συγκρίνουν την εκτελέσή του με την δολοφονία του Αρμένιου δημοσιογράφου Χ.Ντίνκ και ούτε λίγο ούτε πολύ την δικαιολογούν γιατί σκότωσαν τον ήρωα τους το 1921.Από τούρκους οπαδούς του ισλάμ στο youtube καταγγέλεται ότι οι ιδρυτές του σύγχρονου τουρκικού κράτους νεότουρκοι ήταν κρυπτοεβραίοι και μασώνοι όπως Εμμάνουελ Καρόσσο, Κεμάλ, Ισαάκ Μόιζες, Ταλαάτ, Εμβέρ κλπ.
Υπολογίζουν τον σημερινό πληθυσμό των ντονμέδων σε ενάμιση εκατομμύριο που ζει στην δυτική Τουρκία και ιδίως σε Σμύρνη και Κωνστ/πολη.
Αποτελούν τον αφρό του κοσμικού κράτους, καλλιτέχνες, συγραφείς κλπ καθώς και τους αρχηγούς του στρατού.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]