Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ντόρα τράβηξε την καρέκλα από τον Καραμανλή...

Τώρα είναι υπόθεση... βαρύτητας!

Επειδή ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται, κι επειδή πολλές φορές έχει καταγγελθεί η τάση της Ντόρας να ασκεί προσωπικές πολιτικές υπερκεράζοντας τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, σήμερα, για μία ακόμη φορά οφείλουμε μέσα από αυτό το ιστολόγιο να ξεμπροστιάσουμε την πάγια τακτική της Ντόρας (αν και την συμπονούμε για την αγωνία της να γίνει γρήγορα και "αναίμακτα" αρχηγός της ΝΔ και πρωθυπουργός της χώρας) να προσκυνά σε οτιδήποτε αμερικανικό, προδίδοντας τα Ελληνικά συμφέροντα και στήνοντας στον τοίχο ολόκληρο τον Ελληνισμό.
Η Ντόρα πολύ συχνά "δίνει το σήμα έναρξης" συγκεκριμένων πρακτικών και στη συνέχεια, παίρνοντας το ύφος της "τεθλιμένης χήρας" συμπαραστέκεται στον πρωθυπουργό της χώρας! Με την έναρξη σχεδόν της απάνθρωπης επίθεσης που εξαπέλυσαν οι Ισραηλινοί στους Παλαιστίνιους, η Ντόρα έδωσε το "σήμα". Αναμένουμε και τους υπόλοιπους, να ακολουθήσουν την δική της "φωτοβολίδα" και να πούνε την φιλοαμερικανική και φιλοσιωνιστική (σαφώς) άποψή τους.

Αρχίζουν οι αμερικανοτσολιάδες το γνωστό τροπάρι τους: Αυτό των «ίσων αποστάσεων» και της συγκάλυψης της ιμπεριαλιστικής κτηνωδίας των ΗΠΑ και του Ισραήλ. Και (δεν χρειάζεται να το μαντέψετε) πρώτη έσπευσε, η γνωστή μας αμερικανόδουλη Ντόρα δηλώνοντας:
«Οι ρουκέτες της Χαμάς που πυροδότησαν έναν νέο κύκλο βίας και η δυσανάλογη απάντηση του Ισραήλ με αεροπορικές επιδρομές και βομβαρδισμούς, σκοτώνουν και τραυματίζουν ανθρώπους αλλά και την ελπίδα και την προοπτική ειρήνευσης αυτής της τραγικής περιοχής του κόσμου».
Έδωσε το σύνθημα λοιπόν και πάνω σε αυτή τη συνταγή των «ίσων αποστάσεων» θα παίξουν και όλοι οι «κρυφοί» που έχουν μουγκαθεί…
Ύπουλο χτύπημα στον Καραμανλή
Η Ντόρα δεν έσπευσε απλώς να ευθυγραμμιστεί δουλικά με το Πεντάγωνο, αλλά χτύπησε και ύπουλα τον Καραμανλή. Μια τέτοια δήλωση δημιουργεί ντεφάκτο κυβερνητική θέση, περνώντας πάνω από τον Πρωθυπουργό και τις επιλογές του.
Γι’ αυτό η δήλωση της Ντόρας είναι τόσο ωμά και προκλητικά αμερικανική, αλλά και πρώτη, ίσως, δήλωση Ευρωπαίου πολιτικού. Ούτε τη διφορούμενη διπλωματική γλώσσα δεν έχει, σαν αυτή του Λοβέρδου του ΠΑΣΟΚ. Ούτε καν την εξυπνάδα να εξαφανιστεί, όπως ο Τσίπρας...
Με ένα σπάρο, λοιπόν, δύο τρυγόνια: και αμερικανοτσολιάδες και υπονομευτές της πολιτικής Καραμανλή.
Φυσικά όταν ένας ηγέτης μια κυβέρνησης, αποδέχεται τέτοια φίδια στο εσωτερικό του, που ανοικτά υπονομεύουν την πολιτική του, δεν έχει καμία απολύτως τύχη.
Είναι γνωστό: ανάμεσα σε δύο καρέκλες δεν μπορείς να ισορροπείς επ’ αόριστον, γρήγορα θα γκρεμιστείς…
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το "φίδι" Ντόρα στην Κυβέρνηση-Ακυβερνησίας του Καραμανλή του επιβλήθηκε άνωθεν, από τους γνωστούς-αγνώστους εξουσιαστές του κόσμου που αποφασίζουν πριν από μας για μας, δηλαδή για το "καλό" μας... Και τώρα που ο Κωστάκης δεν έπαιξε σωστά το χαρτί του και φλέρταρε ανοιχτά με τους Ρώσους, πρέπει να προετοιμαστεί διάδοχός του στην ακυβερνησία. Και η Ντόρα μας φαίνεται να διαθέτει όλα τα "προσόντα" για το ελκυστικό αυτό πόστο... δηλαδή της μόνιμης αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]